Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.10.2005, 12:14
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard insan bir gecmise bakarda bazi olaylarin

perde arkasini anlamaya calisir! bir olay oldu, ardindan ne oldu.. neler kolayca yapildi. bir bakin Allah askina. körü körüne yürümeyin!
Alt 02.10.2005, 12:31
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hepsi senin görüsün..

Ben senin aynanm

Benim görüsüm burda.. Egerki vuslata ermeden vuslati erteleyerek bu dünyadan gecip gitmek feci sonuclara neden olur..

söyle bi etrafi seyret.. bak etrafa.. ne var ne yok ...

simdi birde gök&ltüzüne cik ve ordan birde ENIS I seyret... ve Enisi anlat objektif sekilde...

ve görüceksinki o ENIS yok aslinda ben varim zannediyor.. sinemadaki perde acilmazsa o karanlik noktayi görüceksin ve icin öyle bi titreyecekki... ekrar mezarina dönmek istiyeceksin korkucaksin ve korktugun an sirk kosucaksin...

varmisin Sirat dan gecmeye?varmisin su an yasadigin mezarindan cikmaya... varmisin perdeyi aralayip bakmaya..

gel o zaman gel ve gör...uyan!
Alt 02.10.2005, 12:36
eniskaya

Standard Benim DIN anlayiim sizinkisinden daha üs

tün... o üzden gelin benim DIN anlayisima IMAN edin... yoksa Cehennemliksiniz....

Naaaaaaaa ne dersin.... benden daha iyisi yoktur...

Hadissiz, Ehli-Kitapli, kuranli... Mezhepsiz, Sünnetsiz Ideolojisiz...

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Demokratik yapili.....

Ne dersin.... Iman edecekmisin bu DINE.... ????

Tüm tavfani Meclisini davet ediyorum... benim EMRIM altinda, Benim Saltanatim altinda gelin Iman edin....

Hahahahahahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Assagidaki Linke gir Genel Kurmay Baskaligina Mail yaz ve onlari KENDI SAHSIIIII DIN anlayisina davet et....

Onlarda kesinlikle KENDI SAHSI DIN anlayisilarindan sana ve senin AMATÖR ALLAHLARINA KOSTPROBE verirler...

HECCCCCCC KUSKUN OLMASIN

<a href="redirect.jsp?url=http://www.tsk.mil.tr" target="_blank">http://www.tsk.mil.tr</a>
Alt 02.10.2005, 12:40
eniskaya

Standard Noch wassss... sizleri MÜslüman saymiyor

uz.....

Bize göre sizler Müslüman degilsiniz...

KANSERSINIZ....

Dua edin Allahiniza... kiii SIZLERI bizlerin basina VEKIL kilsin....

Eger duaniz kabul olmuyorsa demekki... dua attiginiz HZ. Muhammedin ALLAHI degil...

Sizlerin Allahi... HZ: Muhammede karsi POKER kaybeden zavalli Allahtir.... kiiii Mirac hikayesini hatirla

SIZIN DININIZ SIZE... BIZIM DINIMIZ bize...
Alt 02.10.2005, 12:49
eniskaya

Standard BLA BLA BLA.... Ahmedi BLA BLAAA

baska bir sey yok.....

Diger dünyada nasil ve ne sekilde neyin ne olacagini kimse biulemez... Resül bile bilemezken zamansal Uzmanlarda bilemez.... sen veya bende bilemem...

Kalkmis MECAZLARI yorumlamis olanlarin EMRINE girmissin... birde ben senin aynanim...

Das ich nicht LACHE......

Tut mir LEid aber Ihr all diese möchte gern ÜPER mOSlems habt einen DACHSCHADEN.... aber gewaltig.....

Güzel arkadasim... hayatta.... tüm insanlari seveceskin tüm insanlarla alis veris icerisinde olacaksin... icabinda onlarla bile beraber Allaha yönelecek onlarla beraber duada etmesini bileceksin... ORTAKLIK arayacaksin...

POSITIV düsüneceksin... hayatin gayesi SALIH AMEL vü güzellikler icerisinde yüzmektir...

DINLERIMIZ AYRI AYRI..... ben normal karsiliyorum... kafamizdaki ALlah yapisi farkli farkli... dünyadaki beklentilerimiz ayri ayri.... buda normal...

En azindan Demokratik temel degerlerde bir araya gelmesini bilmemiz gerek... yoksa Alinin Velinin Yasarin sahsi DIN anlayis beni degil... ancak o ZATLARIN kendisini baglarrrrrr

Yani Oezsunun DIN anlayisi Oezsuyu baglarrrr...
Beni degil...

Senin BerlinliFatihten farkin neeee ????

Oda kendini süper Moslem sayiyor sende öyle...

Bana görede ikiniz birer COCUKSUNUZ.....

Eger günün birinde su anki konstellasyonda Ehli-Kitapsiz Kuranin tam anlamiyla anlasilmayacagini anlarsaniz, belki o zaman bir LEVEL daha ileri gidersiniz.....
Ama EGOLARINIZ buna engeldir....

Ich brauche eure Spiegelbilder nicht... und ich habe keine Angst vor dem Tode
Alt 02.10.2005, 12:57
eniskaya

Standard Ich sagte doch LABER KEINEN SCHEISSS

Gib mir die EXAKZTE Übersetzung und dazu die Geschichte im Hintergrung....

Weisst wie sich das anhört... AMATÖRHAFT.. völlig Ungebildet..

Sag mir bitte zu welchem ANLASSSSSSSSS... diese Ayets kamen... zu welchem Anlasssss...

Und wenn du das nicht Wiess.. dann gehörst du keinem Religion der Welt an... den auch die Bibel ist so aufgebaut... alles hat einen Hintergrund Geschichte... und VÖLLIG BENEBLETE MENSCHEN... zu denen auch du gehörst...

Lesen es Wild....

Weisst du was....

Nimm dir ein Medizin Buch in die Hand... und lies es durch.... und wenn du fertig bist und dich als ein Mediziner nenne kannst... dann würde ich sagen, kannst du auch die Bibel oder auch den Kuran verstehen....

Wie gesagt... in 2 Stunden wird werde aus dir ein guter Mensch noch ein Mediziner und schon GAR NICHT EIN RELLIGIONSWISSENSCHAFTLER....

Bilde dir blosss nichts ein, das du was besonderes bist... den das bist du nicht...

Du bist ledeiglich jemand der werde Gott kennt, vielleicht uach keine Freunde hat... weeeer weissss wer weissss
Alt 02.10.2005, 12:58
Benutzerbild von creamcheesex
creamcheesex creamcheesex ist offline
Neuer Benutzer

Standard sizin oralarda ...

eseklerle ne yapiyorlar ... braucht hier nicht ausgeführt werden - das forum soll jugendfrei bleiben.

cc
Alt 02.10.2005, 12:58
eniskaya

Standard Iste o adamlara IMAN ettin sen

Yani Kurani terkedip ILAVELI ZAMLI DINE gectin
Alt 02.10.2005, 13:00
eniskaya

Standard okunacak 2 tane kitap var.. baska yok

Kuran ve Ehli-Kitap ve arkasinda yatan SOSYOLOJIK olaylardir... mehr nicht...

Ve bunlardan alacagimiz cevaplari ZAMANIMIZA yorumlamaktir
Alt 02.10.2005, 13:01
eniskaya

Standard Peygamberin YORUMU yazli degil

Resülüm imzasiii buluna ve arsivlerde yeri olan bir ILAVE... yani Kurana ilve yorumlayici bir kitap varmiiiii ????????

Orijinali hangi müzede ????
Antwort