Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.10.2005, 16:27
eniskaya

Standard Ahmednejadin UN Gruppenfotosu

Leute es ist einder der Aussagekräftigsten und Coolsten Bilder bzw. Gruppenfoto was die UN jeee gesehen hat....

Ahmednejad söyle sag ortada 3 üncü basamakta.. etrafinda 3 m Kreis seklinde KEIN ARSCH zu sehen.... sanki onun oldugu bölgeyi kesip atmislar.... heheheee...
Koskoca asina oldugum Iran, Farsi Kültürünü bu kadar kötü noktaya ileten SAPIK DIN anlayisi..... ne yazikki Bejad ve onun gibi DINSIZLER... Islam Aleminin üzerine Pislik yagdirma pesinde.... AMMAAAAA iste Allah insani böyle yapar yapayalniz bir kenarda kalirsin ve bir dostun bile bulunmazzzzzz

Isteyenlere o resmi yollarim...

Benim GBme Mail adresinizi birakin, dann schicke ich es euch...

Gruß
ENis
Alt 01.10.2005, 17:32
eniskaya

Standard Hangi kunuda zulüme ugradin

sana camiiye yada kiliseye gitmemi dediler... sana ALlaha tapmami dediler.. sana namaz kilmami dediler.. sana kötü birisimi ol dediler...

TR hangi hakkini yedi seninnnnnnnn ????

Yaaaaaaa kafirkolik insan... bir TANE hak ban deki TR onu elinden almis olsun....

Birde sunu bil... SENIN DIN NALYISIN SANADIR... bana yada baskasina degil...
Alt 01.10.2005, 17:33
eniskaya

Standard BEN MUTLUYUM HUZURLUYUM

sen degil... o yüzden ben topluma faydaliyim sen degil... ben Salih Mel isliyorum sende günah topluyorsun... küfrediyorsun...

Aradaki kalite ve keliote farki buuuuu

Coook basit hersey
Alt 01.10.2005, 18:30
Benutzerbild von turgayatacan
turgayatacan turgayatacan ist offline
Neuer Benutzer

Standard Beynin calismadigi zaman ne felaketler

getirebileceginin acik bir örnegisin demokrat palyanco.

Demokartim diyorsun yazdiklarin tam tersini yansitiyor bagnaz ve ilkel romEn zibidisi, burda student donpepe ve diger forum katilimcilarina saygi göstermedigin gibi su bu tarikatci diye kategorize edip damgayi vurmak istiyor ama basaramiyorsun,senin gibilerinin ancak sanal alemde borusu öter, gercek hayatta biryerlere varamamis kendini topluma insanlara kabul ettirememis bir ki$isin sen.

ben ailem cocuklarim inan senin gibilerinin fikirlerine ideolojilerine kurban olmayacak kadar kültürlü dindar bilgili insanlar olarak yetisecekleri kesin.

Bu ailevi konularini acip kuduz köpekler gibi saldirganligini anlamiyorum, bu senin terbiye ve kültürsüzlügünün bir kaniti sanirim, yine argo kelimeleri kullanmaya gerek yok diyor ve sana tavsiyede bulunuyorum yasadigin almanyanin demokrasi ve hukuk sistemini savundugun gibi birazda kendini egitip bu ülkenin almanca dilini ögrenip kullansan, az da olsa senide bu ülkeye topluma kazandirip integre etmis oluruz.

ucuz bir kisilige sahipsin.

bukadar tepkiye´de gerek yokdu romEn caylagi.
Alt 01.10.2005, 18:40
Benutzerbild von turgayatacan
turgayatacan turgayatacan ist offline
Neuer Benutzer

Standard sen daha halen I$ bulamadinmi hartz4

paraziti, seni bu tartismada muhatap alan oldumu veya dini bir meselemi konusdukda sazan gibi atladin yine,YNÖ hocan sana heryere maydonoz olunmamasini ögetmedimi.

burda her makaleye sazan gibi atlayacagina bu zamanini i$ aramakla gecirseydin su an cok güzel bir yerlerde i$in olurdu, diyorumya bu ülkede sistemde bir yanlislik var romen ve senin gibi i$sizlere halen yardim etmeleri, burda milletin dinine donuna laf atmakla zaman geciriyorsunuz saygisiz mahluklar sizi.

benim gözümde sizin gibiler parazit´den baska birsey degilsiniz.
Alt 01.10.2005, 20:06
eniskaya

Standard Kardesim paran olabilir pulun olabilir

1000 tane karin ve cocugunda olabilir....

ABERRRRR... das alles macht dich noch lange nicht zu einem Ehrenhaften Mann oder einem guten Menschen....

Ich stehe über dir in allen Bereichen des Lebens...

Ahmedinejad gibi UNO Gruppenresminde sende burada yapayalnizssin....

Zavallilar ALeminde sendemiiii... ))
Alt 01.10.2005, 22:15
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard und das ist gar nicht wahr!

ben seni düsman görmedim ki, sana herhangi bi kötülükde yapmadim.. bu senin görüsün..

ben sana sadece senin aynan oldum understand?!

kibir, lekeleme, fitne yaratma, asagalama, kücük görme nin aslinda olmamasini yansitmaya calistim, fakat anklamiyorsun anlamiyacaksin..

o yüzden artik yazmiyorum sana veya seninle ilgili konulara..artik how do you want..

vaktimi bos seylerle gecirmek istemiyorum, kisitli..

und das stimmt was der Herr ausgesagt hat.. düsmanlar kendi eserindir ki, düsmanlik duygusunu ancak .. bi karanlik nokta vardir, ama sen bunu bilmezsin cünkü mezarindan cikman gerek önce ve bu cok AGIR BI PROSEDÜR!!!
Alt 01.10.2005, 22:19
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Enis cim..

bir kerede anlamdigin konulara maydonoz olmasan..Nasil olur?!?

Konuyu hic anlamiyorsun be güzelim...

Biz ne diyoruz sen ne diyorsun yaHU???

Bu perde nedir bilirmisin sen? Bilmezsin...Sen en iyisi Siyaset ve Kargasali yazilarda yer al! Sen bu dünyalik isler ile ugras...sen bu tarz yazilarda tartis..

fakat okyanusa dalinmasi gereken yazilarda yazma lütfen..Berbat ediyorsun sorulari.. lütfen biraz akilli ol!
Alt 02.10.2005, 03:18
eniskaya

Standard HZ. Oezsu dann belehre uns doch mal

Du denkst du hast die Weissheit mit Löffeln gefressen man man mannnn.... du bist nicht nur zorrr.. sondern auch verdammt gemein eingestellt....

Und du nennst dich ausgeglichen... ich sehe es anders...

Ausserdem kann ich sagen und denken was ich will... das nennt man Demokratie... du kennst das sicherlich nicht... den als Ideologistin kommt sowas billiges wie Demokratie oder Menschen wie ich doch nie in Frage... oderrr ????
Alt 02.10.2005, 03:25
eniskaya

Standard Weisst du aslinda mag ich dich so sehr

das ich dich nicht Hassen kannn... obwohl ich dazu allen Grund hätte...

Fircaliyorsun, maydonoz olma diyorsun.. Demokraisi anlayisin varmi yokmu oda belli degil... birde bunlar benim sucummus gibi ayaklar yapiyorsun....

Yanii insaf yawwww....

Wie so hast du immer das Gefühl mir gegenüber immer so Agressiv sein zu müssen...

Du weisst recht viel.. aberrrrr dennoch sind das alles BIRER GÖRÜS baska hic bir sey degil...

Senin görüsün var benim görüsüm var... Demokratik sekilde tartisalim.. birbirimizi kirmayalim... lütfen simdi yine demeki tüm suclar bende oder soooo...
Antwort