| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Farkindayim anlasilmadiginin..
burda ilk defa sen benim kapasitem ile anlamis oldun ve minnettarim.. Sen Ben, herkes aldanmakta, ben bunun farkindayim... fakat ben bir bütünüm.. ![]() ![]() Ölen insan ölümü bi daha tatmaz.... ![]() tekrar tesekkür ederim ANLAYIP IDRAK ETTIGIN ICIN! sagol... |
|
||||
![]() iniz! orada burada var deyip alimlerin genel görüsüne yer verilmemis. böyle böyle, ama su kesinlikle anlasilmamali denilmesine ragmen, sizin kitaplar.. böyle böyleyi almis, AMAyi atlamis.
bu kadarda olmaz! |
|
||||
![]() en baska seylernen neden ugrasmiyorsunuz siz? acik ve kolay sekliyle anlatilsin. uzun süre boyunca küfrün sinirlarinda dolasip duruma göre sinirlarida gectiginizi düsünün bi. be ne bildigimi siz bilemezsiniz. sizin islam alimlerin (AH bunlardan degildir) eksik sunmaniz milletin kafalarini kurcaliyor. bunu kac sefer daha yazmam gerekiyor. bunu sizin niyetiniz?
|
|
||||
![]() turulmamis. günes su an yanmiyormu, 1400 sene önce yanmiyormuydu? ondan öncede yanmiyormuydu?
o zaman birakin böyle seyleri! Kurana uyun artik. "cehennemdeki azabi bilselerdi". günesteki azabi kesfedebilirsin.. o zaman Kurandaki sekliyle anlayin artik. kafanizdan bir seyler uydurmayin! |