| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Ama her kes değildir.
Sufici olabilmek çok derin bir araştırma ve tavassuf gerektirir. Yukarıda ki tartışmacılaın girdikleri konu çok daha farklı. Bunu bir hiçlik ile onlara anlatamazsınız. Niche de hiçliği savunur ama dini olarak değil. |
|
||||
![]() Insanlar kendileri icin istedikleri özgürlükleri baskalari icin istemedigi sürece kesinlikle demokrat ve ögürlükcü olamazlar.
Düsünceler siddeti övüp, yakin bir tehlike olusturmuyorsa, kisi hak ve özgürlüklerine hakaret icermiyorsa, her zaman ve her yerde dile getirilebilir. Sadece bizim hosumuza giden düsüncelere özgürlük diye bir kavram yoktur, zaten o ortamin adinada demokrasi denmez. Kendini cok sey biliyor zannedipte, ona buna laf yetistirmeye calisan, demokrasiden ve insan haklarindan nasibini almamislara duyrulur. DÜSÜNCELERI VE FIKIRLERI YASATKI, INSAN YASASIN, INSANI YASATKI DEVLET YASASIN !!! |
|
||||
![]() ne kizlarin´dan bahsediyorsun yasli palyanco,
beni kendinlemi karistiriyorsun. kendim aile, e$, cocuk sahibi insanim ve cocuklarimizin genclerimizin gelecegini senin kokusmus sosyalist ataist fikirlerini a$ilamana karsi tepkiliyim, burda gördügüm kadariyla senin ideolojinin taraftar bulamamanin sancisini yansitiyorsun sag sola camur atmakla, cocuklarin alinganlik yapip birilerini suclamak senin kendinle sorunun oldugunun acikca bir kaniti. burda ana avrat küfür eden donpepelino´ya herhalde sen degildin iki yüzlü herif burda kendini mahsum gösterip kendini acindirmak sanirim amacin, ben seni az cok bes yildir bu forumda ister istemez görüyorum ve senin burda din düsmanlik yaptigini senelerdir görüyoruz, senin ideolojini kimselere dayatamassin ve insanlari kategorize etmek senin gibi kendini bilmezlere düsmez. sen iyice dü$mü$ün galvani senin argo kelimler kullanman bunun acikca kaniti. Saygim büyüklerime sonsuz yanliz sen bu saygidan mahrumsun burda karsi fikirlere saygi göstermiyor ve önyargili davraniyorsun sonunda vaybee´de senin paranaoid fikirlerine kurban oldu, madem vaybee tarikatci ne ariyorsun burda git 80´li devrimci hemfikir din düsmanlari komunist dostlarinla fikir alis verisinde bulun. allah bizleri senin gibilerin serrinden korusun. |
|
||||
![]() yasa, ama yaratilmis her sey ölümü tadacak. bunu sen vetonu kullansan bile bir sey degismiyecek. Kuran son inen kitap olduguna göre, yürürlükte olanda odur.
yoksa demokraside bugünün kanunu degilde 1935-1944 almanya kanunlarimi uygulaniyor? o zaman daha ne diye konusuyorsun? :O) biraz daha ön yargisiz olmani isterdim |