| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Gerçekten öyledir bu kişiye emin ol ki en fazla yardımı ve insani yakınlığı ben gösterdim. Buraya adım attığı günden beri.
Sahtekarlıklardan hoşlanmıyorum, ben dürüsüt, samimi insanarı insan olarak doğru buluyorum. Bunun içinde siyasi yönü, dini, dinsizliği, bilgisi, bilgisizliği, cinsiyeti, ırkı, cibilyeti vs, hiç bir önem ve değer teşkil etmiyor benim insani samimiyet anlayışımda. Her insanın yaşam zamanı kutsal ve değerlidir. Bu tartışma sayfalarına ben o zamanımın içinden zaman ayırarak giriyorum buraya, neden bunun ırzına geçilsin ki? İnsanlar ilk önce kendisine karşı dürüst olabilmeliler, kendisine karşı samimi olabilmeliler... Kendisine karşı saygılı olabilmeliler. Ve burası adı üzerinde din forumu, en dürüst olması gereken forum... Bu kadar yapılan çiğliklerden sonra, utanmadan Tanrı adına kusal kitaplardan yazılar çıkarıp, her kesin gözüne sokabilmekteler. Tüm dinlerde, sahtekarlık, yalancılık, fitnecilik, iki yüzlülük, kovculuk, düzenbazlık yasaktır diye bilmekte ve okumaktayım ben... Bu çılklık süreklilik haline getirilmiş burada bulunan bazı kişiler tarafından... Ve bu durumdan utanç duyacaklarına bunakarı çıkanlara saldırılmaka, hem de dindar olduğunu söylüyor bu şahıslar... Ben nefretten nefret eden bir insanım. En çok gıcığıma giden insanları birbrlerine düşürmeye çalışaları, yoksa renklerinne anlamı olabilir ki!!! Benim rahatsızlık duyduğum zihniyet bu durumdur... Emin ol ki ikimiz daha önce ki dönemde olan ilkelliğe düşseydik, bu istenilen birbirine düşürme amacına ulaşmış olacaktı. Benim Elazığlıya kızdığım en önemli mesele budur, yoksa onun ne kadar medenileşemediğini anlamak için kütüphanelerde araştırmaya gerek yoktur... Bir insan bu kadar mı negatif olur??? Ben benim için çok değerli olduğunu düşündüğüm zamanımın burada ki dengesiz bir kaç kişi tarafından ırzına geçilmesini istemiyorum, buna arık izin de vermiyorum. Ben burada düzeyli ve olgun yazılar ve tartışmalar görmek istiyorum... Yoksa buraya girmenin ne anlamı var... |
|
||||
![]() ( Bu ayet, özel olarak, Hz. Peygamber (s.a.) tarafindan Islam`in teblig eilmeye baslandigi evirde henüz cok zayif ve magdur durumda bulunan müslümanlarin bir zaman sonra müsrikleri altederek hakimiyeti ele alacaklari müjdelemekte.; genel olarak a,-Enbiya suresinin 105. ayeti münasebetiyle isaret edildigi gibi - inkarciligin, kötülügün ve her türlü batilin arizi oldugunu; inancin, iyiligin, güzeligin ve hakkin temel ve gercek hayat kanunu oldugunu ifade etmekte.; böylece, bazi zamanlarda inkarciligin ve kötülügün yayginlasmis olmasina bakarak ümitsizlige ve kötümserlige kapilmain dogru olamdigini ortaya koymaktadir.)
Allah hepimize akil, merhamet, iyi ammeler ve ona lagik ibadetler eglesin, magfiret eglerin. Amin. Yaa RAB (Hindular RAM söyler, Hiristiyan arablar da RAB der, onun icin en güclüsü..ALLAAAAH) |
|
|||
![]() olay cok cok önemli... ALLAH HZ. Muhammed ile nbir perde arkasindan POKER oyanayan bir sey degil... artik bunu anlayalim
|
|
|||
![]() gatatinmi var... eline Berat verildimi ????
Laber keinen Scheiss mannn |
|
|||
![]() ADEMIN DINI NEYDI ?????????
|
|
|||
![]() Kuran cöldeki Arabi gruplarina inmis... ve dahlen Araplarda ISLER BIR DEVLET anlayisi yokki !!!!!!
kuran devlet kurma kitabi degil.... TÜM INSANLIGIN DEGERTLER CERCEVE KITABIDIR BASKA HIC BIR SEY DEGIL... Bu degerler DINI inacta kullanilir.. Delvette kullanilir.. usw.... |