| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() futbol basarisiyla öndeysek, sizde bize nazaran Stad acisindan öndesiniz!
Insallah bizimde birgün öyle stadimiz, sizinde bizim gibi takiminiz olur ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Arkadaslar,
yazisip, tartismak güzel. Bazen asiri tartismalarda güzel. Fakat küfürlü kelimeleri kimsenin kullanmaya hakki yoktur. Kimse bir baskasini kücümseyerek makale yazmasin lütfen. Bir ona bir buna degil bu uyari, herkese! Bundan sonra küfürlü veya kücük düsürecek yazi görecek olursam, ihtar verecegim. Ayrica provoke edenlerede. 3 Ihtarda "yukarilara" bildirmek zorunda birakmayin beni lütfen. Güzel güzel yazisalim hepberaber. Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() Rezil lafini kullananlarda onun yogurtun yanindaki EN BÜYÜK icine dökülendir!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ich hasse istanbulspor..
1. keine fans 2. kein stadion 3. die scheiss *gündüz spiele* nerven doch also..von mir aus sollen die absteigen..wenn es finanziell garnicht reicht.... bei adana spor ist es ja anders..die sind ja sowieso schlecht in der liga, denke dass sie auch so absteigen werden... helfen sollte man beiden mannschaften schon, also nicht dafür sorgen dass sie neue spieler kaufen, sondern dass sie ihre eigene spieler bezahlen könnnen, schliesslich sind es ja auch nur *arbeiter* die geld verdienen. |
|
||||
|
||||
![]() cok dogru konusdun..malesef bazen kendini bilmeyenler ortagligi kizistiriyor...ben her zaman diyorum, önce herkes kendi takimini desteklesin...iyi taraftar kendi takimin arkasinda duran biridir..baska takimlarla ugrasin degil.
|
|
||||
|
||||
![]() cimbomun basardiklarini siz asla göremiyeceksiniz.... hem lig daha bitmedi...ne kadar kötü olursak olalim bu aralar, cikisimizda olacak...ama fenerin hali her zaman duman.
|
|
||||
|
||||
![]() merak ettim!
ACABA kimmis! |
|
||||
|
||||
![]() 6alatasaraydan corba olur hehheehhehe
karma karisik ... Eski Fenerliler ... emekli holandalilar ... etc. Oh ne güzel :-) Kizma canim ... Fenerin de hali berbat! Aynen 6alataninki gibi ... borc dayanmis girtlaga *röchel* FBSSS cökmek üzere ... heheehehheheheh Nasilmis Fenerbahceme alay ettiniz simdi sira bizde hehehhehehhe cekin bakin acisini hehehhe Ne mutlu bir 6imbomlu kizdirdigim diyene *gröööööööööhl* En iyisi Fenerbahcelilerin olmadigi bir yere auswandern yapin! Beles-Al-Üstüne-Yat (yoksa oglum-pil-at miydi?) hehehhehehe ;-) |
|
|||
|
|||
![]() Da hast du vollkommen Recht. Nur weil jemand meint seine Mannschaft wäre die bessere hat er doch nicht das Recht die anderen zu beschimpfen! Außerdem, manchmal haben nun mal die anderen Recht ob es FB, GS oder BJK ist! Mir fällt auch auf, dass fast nie von anderen Themen geredet wird. Vorallem nicht so intensiv.
Liebe Grüße |