| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Allahi tanimiyordu ve cehennemliktir.. diger Resüllerde... ve tüm diger insanlarda....
Yaniii bunumu demek istiyorsunuz.... Ben HZ. Muhammedin Müslüman olmadiktan öncede Allahi az cok taniyordu dedigimde ve su aniyle bile herhangi bir DINe mensup olmayanlardanda Allahi az cok taniyanlar var dedim, burada bazi DINKOLIKLER ve ENGESTIRNIG olanlar yine Küplere bindi... Eeeeeee simdi ne olacak... soktunuz bu adamilari Cehenneme.... hadi sansi Privat ve hayalinizdeki Ilsma Mübarek olsun... ich brauche solch eine DEFORMIERTE Religion nicht.... DEN DAS IST KEIN ISLAM WAS IHR HIER SCHREIBT.... Düsünmeden inanmak ancak CAHILLERIN isidir... |
|
||||
![]() Hz.Isan"in bunlari inkar ettiginimi iddia edeceksin? O bunlarin her hangi birini red etmemistir! Hz.Muhammedi müjdelemistir.
sende kelime cambazligi yapip durma! sahabelere, resul ve nebilere saygilarinin ne derecede düsük oldugunu gösterdin yeterince. |
|
|||
![]() Halgätterisch seht und denkt das Irh nur mit einem Wort... und zwar... mit ISLAM einen Freiticket dür alles ergattert... LANGWEILT mich sooowas Ihr könnt euch nicht vorstellen...
Islam, Muhammed, Kuran yada bu gibi baska Kelimeler Insani Belseten ne Cennetlik nede iyi bir insan yapar... Iyi bir ruh Müslülamn olmakla elde edinilmez... artik bunu ögrenin... hele hele piyasadaki anlatilan DIN ile iyi insan olmak Mümkün degildir... O yüzden cogu Müslümanlar kötü ruhlu ve zorba ve yobazdirlar.. evde ailelerini baski ve düzensizlik üzerinde yönetirler.... Istediginiz kadar inkar edin... sonunda sizlerdede cok farkli degildir... |
|
|||
![]() eeeeeee... Allah kelimesinide kullanmamis..
evet evet olsa olsa HZ. Isa Allahi tanimamis olur... Koccccccc.... dini yanlis biliyorsunuz... bilmediginbiz seyler hakkinda LAGA LUGA üretirseniz Enis Abiniz sizlere öyle sorular sorarki.. DÜNYA ALEM bir araya gelseniz DININIZ yetmez.... |
|
||||
![]() maydonozun saglikli oldugunu defalarca duymustum. fakat bu otcugu böyle sacma seyler icin istismar etmeleri büyük haksizlik.
birileri birseylerden önce birseymiydi ve öylelikle biryerdemiydilerle karanliga kürek sallamayi birak. ilk ayet oku ile basliyor. sen bunu hikmetini acikla. cünkü tüm peygamberler müslüman idi bunda süphe yok. |
|
|||
![]() ben ne diyorum sen sunumu bunumu demek istiyorsun... o söylediklerini al nmünasip bir yerine... anlarsin..
Ben ne yazdimsa onu demek istiyorum... senin yazdiklarin ibnelik fitnelik cikarmak icin... baska bir sey icdin degil... Olay cok acik ve sarihtir... yazilarim cok nettir.. ne yazmissam onu demek istiyorum... Kuran Ayeti degildki Yorum yapilsin... |