| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() senin din anlayisin bana yetmez.. zayif ve carsiz ve baskalarini suclayan bir DIN anlayis...
Ich brauch dich nicht |
|
|||
![]() was dannnn ???
Varmi bir garantin.. Dostum herkes Kuranin arkasina gizleniyor |
|
|||
![]() o yüzden DINDE degil... Demokraside anlasalim... ama onuda kabul etmiyorsunki...
|
|
||||
![]() ep ey sabrettim ama ESSEK oldugun ap acik ortada. bozuk plak gibi dönüp dolanip ayni seyleri zirvalayip duruyorsun. demokrasi ile din arasinda bir ilinti yok ise her ikisi kendi basina yan yana duruyor ise o zaman ESSEK su DIN meselesini kendi ortaminda, yani DINin kendi ortaminda tartis. bilgin yetmiyor ise o zaman politik forumuna tesrif buyur orada temokrasi düsünceleri irad et.
Burasi din forumu burada dini mevzuular konusulur tartisilir. anlamadin mi yoksa daha? Kuranda peygamberler kissalarinin yada herhangi kissanin anlatmasinin hikmeti nedir? Git bu sorunun cevabini arastir gel ondan sonra konus. Bilmiyorsan sus. |
|
|||
![]() Demokraside yasiyoruz.. DIN YOBAZA ALEMINDE degil....
Artik anla ve medni olmaya calis... sen kisenin DIN Papazi yada Hocasi degilsin bende degil... Herkes Hürdür istedigine inanir yada inanmaz... Eger bu anlayislar sana ters geliyorsa... o halde mahkemeye ver ve hakkini ara |
|
|||
![]() sence... ????
ÜSTÜN ZAKALIKMI ????? |
|
||||
![]() o baska. inkarcilar ilah gibi laflari kullandigi icin onlara öyle taniyor kendisini diyor AH. bende sadece Hz.Muhammed(s.a.v.) Allahin tek ilah oldugunu anlatan ayeti aktardim. ayeti kabul etmiyorsan o baska!
|