| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, taraftara umut dolu mesajlar yolladı.. "Bize, yüklendiğimiz sorumluluğu sonuna kadar taşımak yakışır" diyen Terim, geleceğin takımını yaratmak için çalıştıklarını söyledi...
[02/01/2004-12:44] Fatih Terim, Galatasaray Dergisi"nin bugün satışa çıkan ocak sayısında yer alan yazısında, kendilerinden beklenilenin, Türk futbolunda çıtayı yükselten Galatasaray"ın, bu çıtayı bir üst kademeye taşınması olduğunu belirterek, ""Bize, yüklendiğimiz sorumluluğu sonuna kadar taşımak yakışır. Bizi hedeflerimize ulaştıracak vizyon, bende, yönetimimizde ve teknik heyetteki arkadaşlarımda mevcuttur"" dedi. -""GELECEĞİN PEŞİNDEYİZ""- Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla birlikte sabırlı, planlı ve kontrollü bir çalışma gerçekleştireceklerini dile getiren Terim, şunları kaydetti: ""Önümüzdeki günlerde geleceğin Galatasaray"ını nasıl yaratacağımızı daha ayrıntılı olarak paylaşacağım. Galatasaray"ın başarısı için elbirliğiyle çalıştığımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Bugünden itibaren söylentilere ve fısıltı gazetesine değil, yalnızca bizim sesimize kulak verin. Sarı-kırmızılı renkler, geçtiğimiz 10 yıla Türkiye"de ve Avrupa"da damgasını vurdu. Galatasaraylılar"ın, sarı-kırmızılı renklerin önümüzdeki 10 yıla da damgasını vurmaya hazırlandığını bilmelerini isterim. Biz, geleceğin peşindeyiz. Bugüne kadar taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratmadık. Olgun insanlar ve olgun camialar zor zamanda birbirlerine destek olur. Geleceğin temellerini atmakta olduğumuz bugünlerde taraftarlarımızdan yönetime, futbolcularımıza ve kararlarımıza güvenmelerini, sabırlı olmalarını bekliyorum."" -""BAŞIMIZI DİK TUTMAK İÇİN ÇOK NEDENİMİZ VAR""- Terim, Galatasaraylılar"dan hiçbir zaman karamsarlığa kapılmamalarını isteyerek, ""Çünkü, başımızı dik tutmak için çok nedenimiz var"" diye konuştu. Sarı-kırmızılı takımın değişim döneminde olduğunu anlatan Terim, gelecek zamanı en iyi biçimde değerlendirmek için fiziksel değişimi gerçekleştirerek, altyapıya yaptıkları yatırımlarla geleceğin Galatasaray"ını yaratacaklarını kaydetti. -""BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜ KORUMALIYIZ""- Galatasaylılar"ın en büyük görevinin, sorunları Galatasaray geleneklerine uygun bir biçimde çözmek ve Türkiye"ye her zamanki gibi olumlu örnek olmayı sürdürmek olduğunu ifade eden Terim, şunları kaydetti: ""Bunun için Galatasaraylı kültürünü yaşatmalı, camiamız için birlik ve bütünlüğü korumalıyız. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek, Galatasaray"ın bölünmemesiyle mümkündür. Hep beraber, yönetimimizle, taraftarlarımızla, oyuncularımızla, bizi bize yansıtacak objektif basınımızla Galatasaray"ı geleceğe taşıyalım."" -""BAŞARI KONUSUNDA MODEL OLDUK""- Terim, Türkiye"nin UEFA"daki puanını yükselterek tek başına 6 takımın Avrupa kupalarına katılmasını sağlayan Galatasaray"ın, orta sıralardaki takımlara da hedef kazandırdığını ifade ederek, şunları kaydetti: ""Dolayısıyla ligin kalitesi yükselmiştir. Galatasaray yalnızca sportif alanda hedefleri yükseltmemiş, Türkiye"deki gençlere "başarı" konusunda model olmuş, bugün bizi eleştiren değerli medya mensuplarının yabancı meslektaşları önünde statüsünü de yükseltmiştir."" Kaynak: imparator MU? --> ajansspor.com |
|
|||
|
|||
![]() Galatasaray"ın eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy, yeni yılda da takımdan umutlu olmadığını söyledi.. "2003 yılı G.Saray için kötü bir yıldı. 2004"ten de umudum yok. Ligi ikinci sırada bile bitiremeyiz" diyen Gürsoy, stat tartışmalarına değindi...
[02/01/2004-09:32] Gürsoy, "2003 yılı G.Saray için kötü bir yıldı. 2004"ten de umudum yok. Ligi ikinci sırada bile bitiremeyiz"" yorumunu yaptı. Ali Sami Yen ile ilgili soruya da Gürsoy, "Stadın fiziki durumunun bozuk olduğu, bu statta futbol oynanamayacağı mühendisler tarafından zaten tespit edilmiş. Kaldı ki, Olimpiyat Stadı"nın yerleri taraftarlara satılmış. Bu iş artık bitmiş" cevabını verdi. Kaynak: Muhalefet ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Trabzonspor"un idarecileri, Güney Koreli Lee Yong"la görüşmelerden olumlu sonuç aldı. Tecrübeli sol kanat oyuncusunun imza atması an meselesi
600 milyarlık teklif Transfer listesinde yer alan ve 3 gündür görüşmelerin sıklaştırıldığı Bordo-Mavililer’in eski futbolcularından Lee Yong’un işinin bitirilmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Güney Koreli futbolcuyla yapılan görüşmelerde önemli mesafelerin alındığına işaret eden yöneticiler, “Eğer bonservis bedeli ödemezsek sana yıllık 600 milyar lira veririz. Aksi takdirde, 400 milyar lira öderiz” şeklinde teklif getirdiği öğrenildi. Yıldızlar Haziran’da Bu arada Trabzonspor’un renklerine katmak istediği Sakaryaspor’un sol kanat oyuncusu Fatih ile Kayserispor’un sağ kanat oyuncusu Mehmet Topuz’un transferleri Haziran ayına kaldı. Her iki takımın yöneticilerinden de şampiyonluk yarışında bulunmaları nedeniyle ‘ret’ yanıtı alan Bordo - Mavililer, “Bu futbolcuları izlemeye devam edeceğiz. Performansları böyle devam ederse, gelecek sezon kadromuza katacağız” dediler. Kaynak: Kore hastalari partisi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() GOLCÜ ARAYIŞLARINI SÜRDÜREN BEŞİKTAŞ ROTAYI FRANSA"YA ÇEVİRDİ. MONACO"NUN HIRVAT SANTRAFORU DADO PRSO"YLA İLGİLENEN BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ LUCESCU, BU FUTBOLCUYU ÖNCE OCAK AYINDA TRANSFER ETMEK İÇİN TEKLİF GÖTÜRDÜ. ANCAK FRANSIZ KULÜBÜ, BU FUTBOLCUYU OCAK AYINDA SATMAYA YANAŞMADI. RUMEN TEKNİK ADAM, BUNUN ÜZERİNE DADO PRSO"YLA GÖRÜŞEREK GELECEK SEZON İÇİN SÖZ ALDI. GEÇEN SEZON FRANSA LİGİ"NDE 12 GOL ATAN VE BU SENE ŞAMPİYONLAR LİGİ"NDE ATTIĞI 5 GOLLE DİKKATLERİ ÜZERİNE TOPLAYAN DADO PRSO , HIRVATİSTAN MİLLİ TAKIMININ 2004 PORTEKİZ"DEKİ EN BÜYÜK KOZLARINDAN BİRİ OLARAK GÖZE ÇARPIYOR. PRSO"NUN BEŞİKTAŞ"TAN YILLIK 1 MİLYON 750 BİN DOLAR İSTEDİĞİ VE BEŞİKTAŞ"IN BU TEKLİFİ KABUL ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ. BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ LUCESCU, DADO PRSO İLE HER KONUDA ANLAŞTIĞINI YÖNETİME BİLDİRİRKEN, YÖNETİM DE BU FUTBOLCU İÇİN GEREKLİ BÜTÇEYİ ŞİMDİDEN HAZIRLADI. PRSO"NUN MENAJERİNİN ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE İSTANBUL"A GELECEĞİ BELİRTİLDİ. GELİŞMELER BJKHABER.NET"TE.
Kaynak: Öz Kartallar --> Bjkhaber.com |
|
|||
|
|||
![]() AHMED HASSAN"DAN AÇIKLAMA
ADI TRANSFER SÖYLENTİLERİNE KARIŞAN AHMED HASSAN BU SÖYLENTİLERE AÇIKLIK GETİRDİ. İNGİLTERE"NİN BOLTON VE İSKOÇYA"NIN GLASGOW RANGERS TAKIMLARI İLE TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN AHMET HASSAN SEZON SONUNA KADAR BEŞİKTAŞ"TAN AYRILMAYACAĞINI AÇIKLADI. AHMED HASSAN "MENAJERİM ALPER GÖKDEMİR"E BOLTON VE G.RANGERS KULÜPLERİNDEN TEKLİF GELMİŞ. BU TEKLİFLERİ BANA İLETTİ. ANCAK BEN SEZON ORTASINDA BAŞKA BİR KULÜBE TRANSFER OLMAK İSTEMİYORUM. ŞU AN İÇİN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM" DERKEN ŞÖYLE DEVAM ETTİ:"SEZONUN İLK DEVRESİNDE BİR ÇOK MAÇTA YEDEK BEKLEDİM. YEDEK KALMAYA DEVAM EDERSEM SEZON SONUNDA TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM." Kaynak: Bjkhaber.com |
|
||||
|
||||
![]() sende haklisin fenerle antep ayni kategoride takimlar zaten
|
|
|||
|
|||
![]() kaum bin ich ne weile weg gibts hier wieder paar tussis die "gackern" :-P
aber eins ist doch wohl klar bjk oder fener holen die meisterschaft dieses jahr also warum flöten noch die Jimmy Bonbonlular hier rum? die bleiben doch ehh immer dümmer als dumm ![]() vielleicht nächstes jahr wenn ihr ein eigenes stadion habt,könnt ihr mitsingen aber die ganzen materialen für den bau müßt ihr selber mitbringen denn betteln ist nicht,das wißt ihr doch denn grosse teams haben doch kein etatloch wie ? ihr seid also pleite ?? dann holt mal schnell wieder einen cup sonst steht ihr mehr in der kreide aber wie wir alle wissen ist das ein schwieriges unterfang denn medallien gehen an wirklich grosse teams mit einem prachtvollen klang wie real sociedad san sebastian :-P ...so haltet die stellung ihr ulknudeln und keine beleidungen !!! ps : cim bom ist scheisse weil wie der fc lederhosen bayern oder möchtegern so ![]() gülümseyip hoscakalin ![]() Fenerium-Taraftar |
|
||||
|
||||
![]() düsmanin gözü kör olsun öldüremedi seni
![]() seni pis fenerli ![]() |
|
|||
|
|||
![]() seni moda Jimmy"li seni
![]() yilin güzel olsun ! |
|
||||
|
||||
![]() ikinci yarinin flash takimi simdiden belli,
bu sefer parcalicaz, hic bu kadar emin olmamistim, ama bu sene fenerin senesi olcakkkkkkkk geliyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |