| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ...mubarek olsun millet. Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul etsin...
|
|
|||
![]() gecmis kandilin mubarek olsun eniskaya. Rabbim evde tek basina yaptigin ibadetlerini kabul etsin...
|
|
|||
![]() gecmis Beraat Kandilinizi tebrik etmek istiyorum dostlar. Mevlam dua ve ibadetlerinizi kabul eylesin
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Merhaba Arkadaslar!
Dünyamizda gün be gün Insanca yasamin cemberi daraltiliyor. Helalinden kazanip hayatini ikame ettirmek isteyenlerin, yasam standartlari zorlanirken; Kelepirden yasam sürmek isteyen namus yoksunlarinin kazanclari cogaliyor. Dogdugu Vataninda Hür, bagimsiz yasamak isteyen gariban namuslu insanlarin,Hürriyetleri kisitlanip, Vatanlari isgal edilip izdiraplar icinde kivranmalarina sebep olunuyor. "Acan ki Rabbim Allah dir Ondan baska ilah, Ondan baska yüce tanimam boyun egmem" diyen mustazaflara cagdas fravunlarin yaptiklari zulümler iskenceler dayanilmaz oldu.. Namussuzlar,kivrak hokkabazlar söhret olup toplumlarin kanini emerken, mazlumlarin Insanca yasamak isteyenlerin, yasam cemberleri daraltiliyor... Sizce bu gidis nereye varir? Bu gemi hangi limana demirler? |
|
|||
![]() ama elden ne gelir be Roman arkadasim? Burasi ne de olsa vaybee. Sözüm O"na yeni neslin sitesi ;-))) Sevsinler bu yeni nesli ;-)) 100 Türk gencinden ancak ücünün üniversteye basladigi ve bunlarinin arasinda ancak yüzde ellisin üniversteyi bitirdigi bir genc neslin sitesi. Cüceleri yücelestiren ve YÜCELERI cücelestiren hiphop, arabesk, uyusturucu ve burjuvasinin pisliginde adedata bir domus gibi yigilip serilmis bir genc neslin sitesi. Hic bir seyden haberdar olmayan, sacini sariya boyatmakla gözüne, kasina, göbegine ve g...tüne piercing denen hizmalari dakan bir genc nesilin sitesi. Kitaplari, ilimi ve bilimi yeni cag ters düstügünü yegleyen bir genc neslin sitesi. Iki cümleyi ardi ardina dogru dürüst konusamayan ve tarzancayi iyi belleyen bir genc neslin sitesinden fazlasini beklemek bence ahmaklik olur be Roman kardes.
Öyle bir yerdeyim ki öyle bir seydeyim ki Bir yanim mavi yosun dalgalanir sularda Dostum dostum güzel dostum BU NE BETER CIZGIDIR BU BU NE CILDIRDATAN DENGE Yaprak döker bir yanimiz Bir yanimiz bahce...... |
|
|||
![]() İkilik Kinini İçimden Atıp
Özde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Taht Kuralı Ariflerin Gönlüne Sözde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim Meğerse Aşk İmiş Canın Mayası Ona Mihrab Olmuş Kaşın Arası Hakkın İşlediği Kudret Boyası Yüzde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim Bütün Mürşidlerin Tarif Ettiği Sadıkların Menziline Yettiği Embiyanın Evliyanın Gittiği İzde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim Ben De Bir Zamanlar Baktım Bakıldım Nice Yıllar Bir Kemende Takıldım O Aşkı Mecazla Yandım Yakıldım Közde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim Süregeldim Aşk Meyini İçerek Her Bir Akı Karasından Seçerek Varlık Dağlarını Delip Geçerek Düzde Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim Gör Ki Nimri Dede Şimdi Neyleyi Gerçek Aşkı Her Gönüle Söyleyi Her Türlü Sefaya Veda Eyleyi Sazda Ben Bir İnsan Olmaya Geldim Serimi Meydana Koymaya Geldim |