| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() almanca yazdigim makalelerde bu konuya deginmistim ;-)
|
|
||||
![]() yapti sagci geldi vurdu solcu geldi vurdu hic ayaginda lastik ayakkabilarlan 45 derecenin altinda calistinmi sen.
lira dolari nerdeyse solluyacak birak kurban su yanlis yorumlari artik bizlerde bati gibi politika yapmaliyiz. yüzüne güleceksin iclerine gireceksin üretecek yapacak sonrada yöneteceksin. bir iki amerikan ingiliz ajanlarinin planlarina maruz kaliyorsunuz bu ülke ic savastan bilti gercek bikti. |
|
||||
![]() radarlan seni izliyor yazdiklarinin sifresini cözüyorum muahahahahahahahhaaa
sen ve enis eskiden ne yazdiginizi bilmiyorsunuzki daha dün yediginiz yemegi dahi unutuyorsunuz seni FDP li Türkiye düsmani gercek yüzün ortaya cikiyor. |
|
||||
![]() Ulen kendini müslüman zanneden dingil, senin peskes cekilecek namusun varmiki burada utanmadan vede namussuzca Türkiye devletinin basbakanina hakaret ediyorsun.
Asil senin gibi islam ve müslüman düsmanlari kafirlerin piyonlugunu yapiyor, onlarin ekmeklerine yag sürüyor. Senin gibi görünürde müslüman ama müslümandan baska her seye benzeyen münafiklari tarih cok kaydetti, ve bu tipler tarihin cöplügünde ebedi yerlerini aldilar. Sen o pis agzina Islami ve müslümanlari alipda kirletme, müslümanlar senin gibi tiplerin israilin gizli emellerine hizmet ettigini cok iyi biliyor. Sen Türkiye devletinin ve hükümetinin nelere kadir oldugunu hayal bile edemezsin, onlar Alparslanlarin, Fatihlerin torunlari, senin gibi münafiklarin torunlari degil, hadi bakim.. |
|
|||
![]() yanii DIN acisindan degil.. zaten DINi yanlis algiliyorlar.. DÜNYEVI Medeniyet ve HUKUK anlayisindan bahsediyorum...
WIr bracuehn die EU und die EU uns.. Was wir nicht brauchen ist eine Ehemalige Kommunistin |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Ben Türkiye düsmani degilim, ama hic yoksa böylelikle Türkiye"yi yönetineler neyin ne oldugunu gördügü gibi. Hemi Sana benim ülkemden. Yürü kuzey Irak"a ve burada kardeslik misallari anlatma. kürtle kardes olacagima köpekle kan kardes olurum daha iyi.
|
|
|||
![]() ini kabul etmem ben... o yüzden SIZLERI benim yönetmem DINEN caizdir ve MECBURIDIR...
CÜNKÜ sizlerden aydinlar sizleri yönetmeli... |