Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.05.2004, 10:57
unknown

Standard Siz Zaza" nin ne demek oldugunu...

biliyormusunuz ? Zaza"lari neden bu ise karistirdiniz anlayamadim.

"" Delinin biri "" demek istediniz herhalde. Bilmeden konusmamak lazim !
Alt 02.05.2004, 12:00
unknown

Standard Mevlüd kandili dolayisiyla bir kac hadis

Peygamber efendimiz sav; benim sefaatim ümmetimden büyük günahlar isleyenlere yani türbansizlaradir .

bir müminin diger bir mümine gülümsemesi sadakadir.

peygamber efendimiz buyurmuslardir ki nikahlisiyla cinsel temas yapaan kadin cinsel temas yaaparken basörtüsünü cikarirsa bizden degildir cünkü melekler ondan kacar !

Kahkaha ile gülmek Seytandan, gülümsemek (tebessüm) ise Rahmandandir.

Eger 3 kisi Toplanmissaniz Bir Araya Herhangi birine Fisildasarak Konusmayiniz...

ümmetimden 4 kadinla nikahlanan 4 kadinida eliyle ve diliyle cinsel tatmin etmesi farzdir cennetin müjdesidir !

kaynak: aziz buhari hadisi serifleri
Alt 02.05.2004, 12:23
Benutzerbild von cemdean
cemdean cemdean ist offline
Neuer Benutzer

Standard Naja bauchfrei....

...muss ja nicht immer gleich auch erotisch sein.:-)
Möchte mal die Geschichte von der anderen Seite betrachten.
War letztens auf ner Veranstaltung, da war eine verschleierte Frau. Sie hatte einen weißen Anzug, ein weißes Kopftuch und passend dazu weiße Schuhe.
Sie war so natürlich, kein wenig Schminke, ihr Gesicht, weich wie ein Babypopo.
Sie hatte so edle Blicke drauf. Das hat mich really umgehauen. Sie wollt und wollt einfach keinen anschauen!?
Das konnte ich natürlich nichts auf mir sitzen lassen?! Beim Halay warf ich meine Beine durch die Lüfte, machte einen doppelten Salto Mortalez und bei meinem Zeybek-Einsatz wurde selbst Kenan Imirzaoglu neidisch?!
Yine bakmadi?! ( Ich wußte zum ersten Male, wie Luft sich fühlen muss?! unbeachtet?!:-) )
Dann, wir saßen in der Nähe ihres Tisches, ihre edlen Blicke streiften mein Antlitz, ama biz tabiki caktirmadik, sonucta bizim gururumuz var?! ( Gururunun icine edeyim?! *gg* )
Als ich dann doch mal nen Blick rüberwarf, erblickte ich was?
links zwei Brüder, rechts zwei Brüder und bei mir ne riesen Enttäuschung?!:-)
*dahinschwell*
Alt 02.05.2004, 12:59
chococrossie

Standard o.T.

yok ya. Sanirim kirmizi"dan baska renkli tanga"lari da vardir ;-) .
Ama yinede git, sor hoca"ya ;-)
Alt 02.05.2004, 14:06
unknown

Standard Haksizlik ediyorsun..

Bence LALA burda bütün Tesettürlüleri ayni tencereye atmadi ..

sen üzerine alindigin icin onun yzadiklarini o yöne cekiyorsun!

LALA´nin dile getirdigi sadece gördükleri ve bunu dile getirmekte hakki, sonucta burasi *Imankösesi* ve burda tartisma yapmak icin yazi birakabilirsin.
Sen madem bunu elestirmek Allahin isi dir diyorsan, ozaman sen yazma, ama bizler bu konuyu tartismak istiyoruzki yaziyoruz.

Baldiri ciplak ne anlama geliyor, veya sen nasil bir manada söyledin onu hala anlamiyorum? Kötüye yordun, ve pardon, ama baldiri ciplaklikta bir kötülük görmüyorum ben, ve sadece basi acik kizlarin flörtleri olmuyor, benim cevremde yeterince tesstürlü kiz var, basi acik kizlar onlarin eline su dökemezler flört konusunda!

Tabii flörtleri olabilir, bunu elestirmiyoruz zaten, ama sen konu ne iken, nereye saptardin!

Konu yapmacik kapanmalari (uslubuna uygun kapanan kardeslere bir sözümüz yok)
ama Islama inandiklari icin degil, sadece ailelerinin görüsü oldugu icin kapanan cok kiz var, be bunlarin manzarasi pekte hos olmuyor!

Kapanacaklarsa, islama uygun olarak yapsinlar, ama sadece topluma ayak uydurmak icin degil.

Wie gesagt der Glaube sollte Sie leiten!
Alt 02.05.2004, 15:12
unknown

Standard iki soru, alti secenek

1.
1.1 anlamiyorum
1.2 anlatamiyorum
1.3 anlatmak istemiyorum

2.
2.1 anlamiyorsun
2.2 anlayamiyorsun
2.3 anlamak istemiyorsun

uzun uzun anlatmaya niyetim yok. cevaplamada kolaylik saglamak icin konuyu biraz acayim... sen veya baskalari iyi niyetli olabilir, bunu bilemem, ancak yazilanlari yorumlayabilirim. her sözlü veya yazili saldirilari da degerlendirebilmek icin mutlaka sahiplerinin özgecmisini bilmem gerekmiyor. yani sen gel bana mesela: (devlet, asker, falan-filan öyledir-böyledir!) de, bende bunlari savunmaya kalkinca: (dur bakalim, sen beni tanimiyorsun, o halde hicbir sekilde elestiremezsin) diye karsilik ver. senin asilsiz, sonderece sacma beyanatlarin adil oluyor, ama benim savunmalarim -seni tanimadigimdan dolayi- adaletsiz olsun? bu nasil mantik, bu nasil anlayis?

islamiyeti beynel-milelci, devleti islam düsmani, gazi mustafa kemal pasayi da dis lobilerin hizmetcisi ilan ettin. simdide bana dengeden, hakdan, adaletden bahsediyorsun. birader, nasihatini kendine sakla, bana hikaye anlatma.
Alt 02.05.2004, 15:57
unknown

Standard vorsicht

ich finde, dass man mit kritik ggü seinem nächsten vorsichtig sein sollte und vor allem konstruktive kritik leisten sollte...

die behauptung, dass verhüllte frauen anziehender sein können als unverhüllte ist schlicht verfehlt...

die meisten männer finden knall-enge jeans, bauchfreie tops und grosse ausschnitte wesentlicher anziehender...
und sie haben heutzutage sehr viel zu gucken. es scheint ja in mode zu sein gemäss dem motto : "zeig was du hast" zu handeln und sich förmlich auszuziehen...

nicht falsch verstehen, jeder ist autonom in seiner entscheidung. man kann niemandem verbieten sich freizügig anzuziehen. aber sich auf seine äusseren reize zu beschränken, ist etwas oberflächlich.

das koftuch ist immer noch eine art schutz für die frau und repräsentiert ihre religiöse weltanschauung.

ich würde mir wünschen, dass eine koptuchträgerin nicht nur aussieht, wie eine muslima, sondern dass sie sich auch dementsprechend verhält...

"ya göründügün bibi ol, yada oldugun gibi görün" der Hz. Mevlana Hazretleri...

saygilarimla
Alt 02.05.2004, 16:02
unknown

Standard yalan yöyleyenin...

burnu uzarmis, dikkat et.... 2 metre olmasin
Alt 02.05.2004, 16:23
unknown

Standard kaynak??

kaynaklari belirtirmisin. cilt??? sayfa???
Alt 02.05.2004, 20:26
Benutzerbild von henrymiller
henrymiller henrymiller ist offline
Neuer Benutzer

Standard Haha...was für ein Käs"!

Oh ja, frag" mal euren Hoca, ob es generell in Ordnung wäre, eine "Bedeckte" mit einem egal-welche-Farbe-String-Tanga zu poppen!?

Mann, ihr Doppelmoralisten, seid doch überhaupt froh, dass "ne Frau/Fräulein euch ranlässt.
Antwort