| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Sevgili Alpi, bu kudurmus, gözü dönmüs sanki cahiliye devrinden günümüze uzanmis putperestler anlamiyorlar ve anlamak istemiyorlar? NUH diyorlar ama PEYGAMBER demiyorlar. Peygamberin görevi sirf Kuran"i Kerimi insanliga iletmekle sinirli. Eger adini sünnet koydugunuz sirvalamalar gercektende dinin ikinci yazili kaynagi olmus olsa idi, o zaman peygamber Muhammet birakin her söyledigi sözü, aldigi her nefesi kaleme aldirirdi ki gelecek nesillere iletilsin diye. Ama kazin ayagi iste öyle degil. Dört halife dönemimde peygamberin dedigini "peygamber buyurdu ki" diye kimse söylemezdi. Cünkü peygamber Kuran"i Kerimin gelecek nesillere iletilmesini isterdi dogal olarak. Insanlarin algilari insanlarin olgularini belirlermis. Bunlarin algilari ne ki olgulari o olsun. ANASI NE KI DANASI O OLSUN ;-))
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Kleiner Deine Taktik ist dermaßen von durchsichtig, dass ihn sogar ein halbwüchsiger drei-Käse-Hoch durchschauen könnte. Wenn die intentierte Wirkung Deiner Taten, Dich als einen Moslem darzustellen, sein sollte, dann hat Du auf der ganzen Linie versagt. Du bist kein Moslem. Basta!!! ,-))
|
|
||||
![]() Ne o, it sürüsü gibi toplastiniz yine, batil düsüncelerinizde nasilda birlesiyorsunuz.
Istediginiz kadar havlayin, günes balcikla sivanmaz. Cokmu dokundu gözüm, dedigim gibi maskeni cikar ve gercek yüzünü göster herkese, burada sapik fikirlerinle gencleri zehirleme. Ya göründügün gibi ol, yada oldugun gibi görün ! Ben cagdasim cünkü bir ve tek olan ALLAHA inaniyorum, ben cagdasim cünkü Peygamberlerine inaniyorum, ben cagdasim cünkü senin gibi ateist degilim, hadi bakim ! |