Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 12.06.2013, 15:28
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
bu sundugun rakamlar secimde cikmazsa sen ne olacaksin?

ps. cevap vermeden iyi düsün. daha öncede adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve herkes senin ne oldugunu ögrendi.
Kerhane sende, Nuttenprellerlik sende, piclik sende, pezevenklik sende, insan karsindakini kendisi gibi sanarmis Kenan..
Bayaga yalan dolan ve iftira atip, agzinda bayaga bozulmus ve tam bir küfürbaz olmussun, tahsilli kelek.. Ne oldu sana böyle kim senin kimyani bozdu?.. Keskin sirke küpüne zarar sakin kendini bir yerden asagagi at ha, ne sehit olursun ne gazi bok yolani gidersin demedi deme azi...

Geändert von the_last_time (12.06.2013 um 15:35 Uhr).
Alt 12.06.2013, 18:05
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Kerhane sende, Nuttenprellerlik sende, piclik sende, pezevenklik sende, insan karsindakini kendisi gibi sanarmis Kenan..
Bayaga yalan dolan ve iftira atip, agzinda bayaga bozulmus ve tam bir küfürbaz olmussun, tahsilli kelek.. Ne oldu sana böyle kim senin kimyani bozdu?.. Keskin sirke küpüne zarar sakin kendini bir yerden asagagi at ha, ne sehit olursun ne gazi bok yolani gidersin demedi deme azi...
oc lastosch,
hicbir gelisme göremiyorum.

o sundugun veriler secimlerde cikmazsa ne olacaksin? bu soruya net cevap veremiyorsun cünkü yalan oldugunu hepimiz biliyoruz.

bir daha yalan bilgi sunma ki böyle zor durumda bulma kendini.

bak oc lastosch devamli küfür ediyorsun, bunun sebebi ne acaba?
ben sana sadece "orospucocugu" diyorum cünkü sen bana adres verdin ve "adres dogru degilse orospucocuguyum" dedin.
Ben sadece senin kullandigin kelimeyi kullaniyorum ve orospucocugu oldugunu kendin itiraf ettigin icin bunda bir sakinca görmüyorum.

ps. arkadaslar kusura bakmayin benim terbiyem böyle seylere aslinda müsade etmez ama kendisi "adres dogru degilse orospucocuguyum" dediginde ben ona bundan sonra sana o sekilde hitap ederim dedigimde kabul etmisti.
Alt 12.06.2013, 18:13
zerrecikler

Standard sarmisakli cacik

yine bol sarmisakli cacik yedirmissiniz vatandaslara

masallah! ne cene varmis su isadamlarinda ;Pp
Alt 12.06.2013, 18:27
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
yine bol sarmisakli cacik yedirmissiniz vatandaslara

masallah! ne cene varmis su isadamlarinda ;Pp
yerine göre cene cok

ne yapayim o kadar üstüne basa basa yanlis adres verme dedim.
bunun üzerine kendi agziyla "yanlis adresse orospucocuguyum" dedi.

bende simdi doya doya kendi itirafini burada paylasiyorum

ne kadar komik bir durum adam kendisine en agir hakareti etti.

ps. arkadaslar cok görmeyin. 30-45 dakika yol yaptim bu oc lastosch hiyari göreyim diye. burada 30-45 gün bunun tadini cikarayim
Alt 12.06.2013, 18:46
zerrecikler

Standard

Zitat:
yerine göre cene cok

ne yapayim o kadar üstüne basa basa yanlis adres verme dedim.
bunun üzerine kendi agziyla "yanlis adresse orospucocuguyum" dedi.

bende simdi doya doya kendi itirafini burada paylasiyorum

ne kadar komik bir durum adam kendisine en agir hakareti etti.

ps. arkadaslar cok görmeyin. 30-45 dakika yol yaptim bu oc lastosch hiyari göreyim diye. burada 30-45 gün bunun tadini cikarayim
oy oy oy, derdiniz bir adresmiydi? ben size afrikadaki iyi bir dostumun adresini vereyim. seve seve ikinizi'de evinde agirlar.

adres: aslanlar yuvasi cad. no. 0 / güney afrika
Alt 12.06.2013, 20:20
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von zerrecikler Beitrag anzeigen
oy oy oy, derdiniz bir adresmiydi? ben size afrikadaki iyi bir dostumun adresini vereyim. seve seve ikinizi'de evinde agirlar.

adres: aslanlar yuvasi cad. no. 0 / güney afrika
derdim adres degil sadece gercekleri burada göstermek.

mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.

ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.

iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.

eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.

demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.
Alt 12.06.2013, 21:34
the_last_time

Standard

Zitat:
derdim adres egil sadece gercekleri burada göstermek.

mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.
6
ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.

iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.

eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.

demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.
Senin psikolojin baya buzulmus Kenan. Diyorum ya bir kac gün sonra seni deli gömlegi ile götürecekler.
Bu kadar ileri geri yalan dolan birisisin. Annenen haysiyetini bile ayaklar altina aldiriyorsun böcek.

Alemin uyanigini kendin mi saniyorsun ama seni ayak üstü uyutuyorlar. Senin niyetin bozuk olm,
Benim de icim temiz. Sen ne yapsan ne etsen Allah senin belani verir. Becereksizligini baskasina baglama..
Kendine de birsey yapma oldu mu?

Geändert von the_last_time (13.06.2013 um 00:29 Uhr).
Alt 13.06.2013, 11:03
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

was denk ich gerade ...?
#tayyipistifa
,
die AKP Regierung ist veraltet ,
2002 stand sie noch
für Entwicklung und Fortschritt

in den letzten 14 Tage hat Erdo-gone alles verspielt
Alt 13.06.2013, 12:08
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Senin psikolojin baya buzulmus Kenan. Diyorum ya bir kac gün sonra seni deli gömlegi ile götürecekler.
Bu kadar ileri geri yalan dolan birisisin. Annenen haysiyetini bile ayaklar altina aldiriyorsun böcek.

Alemin uyanigini kendin mi saniyorsun ama seni ayak üstü uyutuyorlar. Senin niyetin bozuk olm,
Benim de icim temiz. Sen ne yapsan ne etsen Allah senin belani verir. Becereksizligini baskasina baglama..
Kendine de birsey yapma oldu mu?
oc lastosch,
sen bana anlatma bunlari. buradaka okuyanlara anlatmaya calis.

burada adres verdim niye gelmiyorsun diye havlarken ben sana defalarca adres yanlis mi dedim. sen 4 kere "adres yanlissa orospucocuguyum" dedin.

sana acikca adres dogruysa o binada 10 tane insaat sirketi olmayacagina göre misafir olacagimi söyledim. 50 tane insaat sirketi olsa bile hepsini ziyaret edecegimi söyledim. sen hepsini onayladin düdük.

eee bende gittim baktimki sen gercekten dedigin gibi "orospucocuguymussun" ve yanlis adres vermissin. yinede bir hata olmasin diye danisma noktasinda Emel hanimla hem sohbet ettim hemde insaat sirketi ariyorum dedim. Emel bir tebessümle yok öyle bir sirket dedi ve beraber tüm sirket listesine baktik.

Ankaranin en ucra kösesinde insaat sirketi ofisi olurmu demesi üzerine bende düsündüm ve hakli buldum.

oc lastosch sana "orospucocugu" demiyorum bunu sen kendine dedin ve ben sadece kendini cok dogru tarif ettigin icin sana bu sifati yakistirdim.

ps. arkadaslar adam kendisinin ne mal oldugunu iyi bildigi icin defalarca orospucocugu ilan etti.

pps. arkadaslar bu hepinize ders olsun. bu oc gibi yanlis adres vermektense hic adres vermeyin. aslinda bu oc benim gelecegimi iyi biliyordu. bundan emin olmasa dogru adres verir ve anasini kurtarirdi. ama gelecegimi bildigi icin yanlis adres verip dayaktan kurtardi ama anasinida satti. yorumu artik size birakiyorum.
Alt 13.06.2013, 15:14
zerrecikler

Standard

ihr beide geht mir so richtig ufff die .......... !!! ihr wisst schon was ich meine

http://www.youtube.com/watch?v=aAYTbBYKmOc
Antwort