| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() PUTPERST MISIN ?..
Kullukcu filanmisin ?.. Kullukcu: Put hizmetkari ( ayakci-zangoc ) |
|
|||
![]() Türkiye de ?..
4 kari mi alamiyorsunuz ?.. ![]() Yoksam Hasa Allah in Vekili mi olamiyorsunuz ?.. Bunlarsa ..Bunlar zaten islam kanunu degil.. Ne derdin ?.. Ibadet mi edemedin ? Oruc mu Tutamadin ?.. Nikah mi kiyamadin ?.. Haaaa ebu cehil gibi giyinmek istiyorsun ![]() Karini da carsaf a sokacaksin.. Neden ?.. Kiskaniyor musun ?.. Hayir Kiskan miyorsun ![]() sen Alemin Karisina sulaniyorsun ..Herkesi de kendin gibi saniyorsun.. Mesela bu Da.. Bunlar da Islam degil.. ne istiyorsun el mi kesecen ?.. RECM mi Yapacan ?.. üzgünüm ama Onlar da islam degil.. derdin ne ?.. |
|
|||
![]() Islam da Ruhbaniyet var mi ?..
YOK !.. O zaman seni Papaz okuluna yollayilim da mesele hal olsun ![]() |
|
||||
![]() o zaman her dine ayni davranmamalimi?
bak fransa ayni davraniyormus! türkiyeyi laik isteyen sizler degilmisiniz? :O) o zaman protesto edin, acsinlar su okulu :O) bunu sizler gibi incili tevrati savunanlar demesi lagzim.. ama sizin akliniza gelmiyor, bende size yardimci oluyorum. :O) |
|
||||
![]() Sana nasıl hitap etmeli bunu bir türlü bulamıyorum.
Ama, şundan eminim ki sen gerçekten bu dünyada ya yaşamıyorsun akıl ve bilgin ile, yada büyük bir yalancısın. İnsn en azından okuduklarını anlar, bunlar doğrumu değil mi diye araştırır, salla cevap vermez. Sen Allah aşkına neyi kurtarmaya çalışmaktasın??? Bende bıraktığın tüm izlenimin sen büyük bir hayal dünyasında yaşamaktasın. Git kardeşim cahilliğini başka türlü gider. Allah, Allah ne garip şekiller var şu dünyada, artık resmen bıkkınlık vermekte. Aklı başında araştırıp ortaya koyduğu bir tek yazısını da şu ana kadar görmedim. Hayret bir şey... |