Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.12.2003, 09:32
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Immer das gleiche ...

... eine durchgehende Anti-Fenerbahce Allianz ist bewunderbar :-)
Kannst ja mal die Beiträge durchgehen :-)

Eine Fenerbahce-Phobie ist unter den Mode-Fans nicht zu übersehen!
Alt 25.12.2003, 12:21
Benutzerbild von turkishboy17
turkishboy17 turkishboy17 ist offline
Neuer Benutzer

Standard bende alsinlar diyorum...

... yani satin alsinlar, kiralik bende istemem!!!
Alt 25.12.2003, 12:57
airdem

Standard Ya su dedigin Allianz...

hadi Fenerbahce diger takimlara nazaran cok iyi olsa ve herkes onlara karsi olsa neyse, ama cokta basarili bir takima karsi neden bir allians kurulsun ki?!

Demek ki gercekten sevilmeyen bir kulübmüs ki, cogu kiside antipatiye yol aciyor.

Oder?!
)

Selam ve saygilarimla
Alt 25.12.2003, 14:49
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ya aslinda haklisin

ben olaya saka yoluyla yaklasmak istedim maksadim hakaret degildi ama malesef sakayi braz abermisim neyse milet zaten unutu ama söz bundan sonra sakalarimi biraz daha ölcülü yapmaya calisacagim.
Alt 25.12.2003, 14:49
Neuer Benutzer

Standard Ya aslinda haklisin

ben olaya saka yoluyla yaklasmak istedim maksadim hakaret degildi ama malesef sakayi braz abermisim neyse milet zaten unutu ama söz bundan sonra sakalarimi biraz daha ölcülü yapmaya calisacagim.
Alt 25.12.2003, 14:53
Neuer Benutzer

Standard su uefa cok insafsiz tüh tüh tüh :-D o.T

ohne Text
Alt 25.12.2003, 14:58
Neuer Benutzer

Standard bence fark kapanir ama

ne kadar kapanir beli olmaz kesilikle dahada acilmaz bence yüzde 90 bjk üc veya dört puan farkla sampiyon olur diger yüzde on ise süpriz olur yani ya fark acilir yada bjk sampiyon olmaz.
Alt 25.12.2003, 15:06
Neuer Benutzer

Standard Ne oldum demeyeceksin ne olacagim

diyeceksin

gsliler zamaninda herkesi gicik ederlerdi simdide ceksinler her sucun bir cezasi vardir biraz mütevazi davranacaksin öyle civik olmayacaksin.

bakin ben eminimki eger gsnin durumu iki sene daha böyle giderse bunlarin taraftarlarida yariya iner bunlarin cogu basari icin takim tutat yani gslilerin sadece yarisi gercek gslidir ve eminimki bu gercek gsli takimlarini yalniz birakmayascaklar öbür yarisi ise basari taraftaridir ben fenere böyle civik taraftar istemem gercek gslilerde sevinsinki bu civik insanlar yavas yavas aralarindan ayrilacaklar.
Alt 25.12.2003, 15:33
Neuer Benutzer

Standard Fener Tribünleri ezdi geçti...

Fener Tribünleri ezdi geçti...

Ligin ilk yarısını bir maç eksiği ile lider Beşiktaş"ın 11 puan gerisinde tamamlayan Fenerbahçe"nin tek tesellesi taraftarı oldu. Sarı-Lacivertliler, ligin ilk yarısında kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda 47 bin seyirci ortalaması ile rakiplerine büyük fark attı. Sarı-Lacivertliler, Şükrü Saracoğlu Stadı"nda oynadığı karşılaşmalarda rakip takımlara karşı taraftarının itici gücüyle adeta sahada 12 kişiyle oynadı. Geçen sezon dünyaca ünlü yıldız Arjantinli Ortega"nın da yer aldığı Fenerbahçe"yi bile ortalama 36 bin seyirci izlerken Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlerin sayısı bu sezon 47 bine ulaştı.

Ligin ilk yarısında puan cetvelinde bir maç eksiği ile 3. sırada yer alan Fenerbahçe, taraftar sayısının başarıyla orantılı olmadığını kanıtlarcasına maçlarını dolu tribünlere oynadı. Beşiktaş ve Galatasaray, kendi evindeki maçları ortalama ancak 25.000 kişi ile oynarken Sarı-Lacivertli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu tribünlerinin nerdeyse tamamını doldurarak takımlarına önemli oranda maddi katkıda bulundu.

Özellikle lig lideri Beşiktaş"ın Teknik Direktörü Mircea Lucescu"nun, son haftalarda Siyah-Beyazlı taraftarların maçlara olan ilgisizliğinden dolayı medyaya dert yanıp Fenerbahçe seyircisini örnek göstermesi ise Sarı-Lacivertli taraftarların başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Öte yandan Sarı-Lacivertli taraftarların gerçekleştirdikleri diğer ilginç rekor da Fenerium mağazalarında yaptıkları alışverişlerle oldu. Sadece FB logolu ürünleri satan mağazalar zinciri olan Fenerium"dan Sarı-Lacivertli taraftarlar rekor düzeyde alışveriş yaparak ciro ve satış noktasında Adidas, Nike ve Reebok gibi dev firmaları geride bıraktı. Real Madridli yöneticilerin bile İstanbul"a heyet göndermesine sebep olan bu olay diğer kulüplerimize de örnek teşkil etti.
Alt 25.12.2003, 16:00
airdem

Standard Bende güzel stadta daha cok maca giderim

Aber das ist nicht der einzige Grund. Fenerbahce taraftari takimini güzel destekliyor. Stad büyük. Cok gelmemesine engel yok.

Birde basari gelse, dahada dolar...
Antwort