| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() neyse baska konu
![]() SAna da tekrar söylüyorum... ich habe nicht gesagt dass sowas einen terrorangriff rechfertigt... ich verabscheue Gewalt denn so habe ich es in meiner Religion gelernt und das was die angeblichen Moslemischen terroristen von sich geben ist gelabere, rumgepöbele und prolerei wie Playboy 51 ![]() Was ich mit dem Beitrag sagen wollte ist... das sowas passieren kann weil es was weiss ich für hirrissige Menschen gibt und was die geschehnisse zeigen ist das ich recht habe... man sollte nicht provokante sachen sagen weil man eben nicht alle kontrollieren kann ... natürlich ist das was in Sivas geschehen ist sehr traurig... ein terrorangriff so zusagen und es sehr schlimm für die betroffenen aber man muss nicht an einer Tankstelle sich eine zigarette anzünden. Ich hoffe du verstehst mich, ich hasse Gewalt und lehne dies selbstverständlich immer ab, aber man muss es auch nicht provozieren. Saygilar Fatih |
|
||||
|
||||
![]() Allah yok dediginde kimse sana birsey demez, diyen coktur. Ama Allah yok demenin bir motivasyonu olur. Sen inanmiyorsun, bana inanan kisiye Allah"in yok oldugunu deme ihtiyacini niye hissediyorsun? Derdin ne? ben böyle inaniyorum sende istedigin gibi inan, kimi gidiklar? beni hic gidiklamaz.
Allah"in rahmeti cok genistir bu alemlerin hepsini toplasan yine sigmaz. benim isim degil senin inancsizliginla kafami yormam. ama gelipte iki de bir kafa ütülersen merak edilen senin serbestce konusa bilme hürriyetinmi yoksa bana birseyleri dayatma isteginmi? aziz nesin akilli bir insan olmak ile beraber inanan insanlarin inandiklari ile bu sekilde ugrasmasinin sebebi nedir? burada sadece haklarin kanunlarin verdigi sekilde kullanilmasi degil, birilerine burada özellikle inananlara birtakim cok ahlaksiz mesajlar iletmekti. alevi sünni kavgasini burada(forumda) idrak edebiliyoruz, eger bu sacma kavgaya birde siyasi motivasyon gelirse bomba patlar. cünkü trde sol kesim ve inancsiz kesim siyasi dügmeleri müslümanlara karsi kullanabiliyorlar. ordumuz sagolsun onlara bu konuda cok yardimci olmakta. sivastakiler belki azinlik olarak kendilerini görebilirler lakin güc sahibi ile isbirlikci halinda olduklari kesin. ve sonra dan olan olaylara bakildiginda, olay ile kenari ve kösesi ile alakasi olmiyan insanlar(bunlar tabii ki müslüman ve sünni idiler) mahkum edildiler. kanimca sivas olayinin arka planinda derin devletin oyunu vardi. ahmak alevi ve sünniler bu oyuna geldiler. bu arada sunu ifade edeyim, aleviler öyle bol keseden fazla atmasinlar lütfen, yok cok hümanistiz yok cartiz curtuz. hepimiz ayni topragin insanlariyiz bircok konuda fazla farkimiz yok. |
|
|||
|
|||
![]() sen acaba hanki sirada bekliyordun...!!
vallahi senin gibileri aslinda iyi bi sopa cekmek lazim...ama ISLAM dini okadar güzel bir dinki...ne olursa olsun insanlara hep iyi davran diyor.....!!! Ama zaman gelir ve görürsün kim kafir kim dinci diye....!! |
|
|||
|
|||
![]() aynennnnnn dediklerine katiliyorum....!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() bir masum soru sorduk diye yine kendini camide sanmisin fetwalar vermissin
yani sünni alevi diye dötten uydurmasyon seyler cikarmissiniz bize din diye yutturuyrsunuz... hz ebubekir sünnimiydi alevimi ? osman aliye halife ömere ne dersin ? bunlar sünnimiydi yoksa alevimi ? madem maymun gibi muhammedi taklit ediceksiniz hz muhammedin alevi olmadiini nerden biliyorsun .. abdest alipda cevab ver yazima böyle kafan karisik sacmaliyorsun |
|
||||
|
||||
![]() ich versteh nur nicht, wie sich dann die für den terror verantwortlich gemachten nicht dagegen auflehnen, dass man ihren ruf derart beschmutzt und damit ja auch den kompletten islam in den dreck zieht (wenn es so wäre..) so ganz kann ich deiner theorie nicht folgen, aber das die amis keine unschuldsengel sind, ist hinreichend bekannt.
|
|
|||
|
|||
![]() inandigin sünni alevi sacmaliklarin islam olduguna eminmisin ? ben emin degilim..,, biraz masala benziyor sünnilerin anlatiiklari hikayeler.. hem bence küfür ... küfürlükde kafirlikden gelir...
abdest alin tövbe edin gercek islama buyrun ![]() |
|
|||
|
|||
![]() öldürünce kendinininde 14 yasindaki kizinda cennete gidecegini saniyormus.. bu cennet ne güzel bir yer hep katiller orda
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ey junge du hast echt nur scheisse im kopf !!!!
zu dir kann man echt nicht viel sagen...! verstehst ja so oder so bahnhof !!!! |