| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sizce bi insan cezasini cekdiyse adaletden bi daha cekmelimi hemde halkdan?
|
|
||||
|
||||
![]() bayhan bu hafta hak eti
![]() cünkü hizli parcada sölüye bilyiormusun ![]() elena zaten cokdandir gitmeliydi ama bu haftaki performans olarak baris gitmeliydi ama iyiki gitmedi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() tabikide abidin yani
albümü dinlediysen en iyi söyleyelerden birisi abidin siz haftaöik performasana bakiyorsunuz galiba tek. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() baris, firdevs yada bayhan olsun daha iyi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() baris gitmezdi, sonunda o kadar duygu sömürüsü yaptiki, kalacagi garantiydi
|
|
||||
|
||||
![]() herif bambaska bi kisilik...
bence popstar ya firdevs olmali ya da baris bayhan zaten star ![]() |
|
|||
|
|||
![]() almanya´da yasayan bircok türk elena´nin elenmesine sevinmis.. nedenmi cünkü türkiye popstarini seciyor.. rus olmaz, türk olmali....
kendimiz yurtdisinda yasiyoruz, hak bekliyoruz, esitlik bekliyoruz, ama bunu kendimiz bile uyguluyamiyoruz..peki o zaman nasil adalet bekleriz... programa hic bakmadim vede iyimi kötümü söylüyor bu kisi bilmiyorum, ama böyle bir nedenden elenmesini istemeleri gercekten üzünc verici.... unutmayin almanyadaki yarislarda zenciler, türkkökenliler, yunan vs her türlü vatandas var... hatta sat1´in yarismasinida yari türk kazandi... o yüzden unutmayin igneyi baskasina cuvalduzunu kendine batir sevgilerle |
|
|||
|
|||
![]() ya hic anlamiyom.neden elena dün elendi ki???o kadar iyidi performansi!aslinda bayhan popstars yarismasinda cok yanlis.onun elenmesi gerekiyor!!ama neden bu türk halki ona oy verip ,orda tutuyor anlamiyorum.tamam fena söylemiyor ama bu yarismadi yanlis!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ne yazikki cok az kisi olaya müzik yönünden bakiyo,
müzikten cok, görünüsler, yaptiklari seyler, tavirlar konusuluyo ![]() naja jedem das seine zevkler ve renkler tartisilmaz ![]() |