| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ki... yahu kardesim Yasar Hoca su aniyle aralarindaki en iyi Hoca diyelim... ama o bile yetersiz... kaldiki Mzehpe falanda kurmus degil... cünkü millet akillandi...
Ben oinun yerinde olsam tüm DINLERI fes eder ve yeniden saaaadece tüm DINLERIN temelindeki Teolojiyi esas alir ve tüm insanliga yeniden cagiri yapardim.. Görüyorsunki Enis Abin Mezhepleri Yasari masari yada kasari asali yillar omus |
|
|||
![]() ini yasiyor.... sende burada baskalarinin pesinde kosarak kiskanclik yapiyorsun...
Sen bir zavallisin... kiii bizim kapasitede veya dünya görüsünde hic bir arkadasin yoktur... ve bizleri o kadar kiskandigin icin, bizlerinde senin gibi olmamizi istiyorsun... cünkü bizim gibi olamayacagin apacik ortada... Sen kiskan kardesim.. asalaetimizi, kariyerimizi, seviyemizi, DINI bilgimizi, tipimizi ve dostluk kurabilme becerimizi... SEN KISKAN DUR..... baska ne gelirki elinden... sen bir zavallisin... DIN acisindan bakilirsa tam bir FITNEKARSIN..... yada CAHILDE denebilir |
|
||||
![]() Parali bir bektasiylen beraber simdi yakinda Dede nikahida kilarlar Zina olmamasi icin hehehehehe
Olum paran olsaydi guler simdi sana Aschk siirleri yagdiracakdi yazikk ulenn yazik kizi kacirdin zaten evde kalmissin kafani yasar nuriylen bozmussun aksam uckurunda kalkmazdi kim bilir fazla okuyanlar biraz o islerde basarisiz oluyorda klickkkk klickkkk :O)))) |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() vahhh zavalli vahhh sanki ona yazdiklarini hic okumadim göz ler ve sözler herseyi gösterir morukk
ona döktügün sözlerin arkasinda baska seylerde var neyse Ferdi Tayfurun kasetini dinlede sacin biraz beyazlassin daha sexi olur siirlerin hehehehhehehee |
|
|||
![]() sen Nikahi git aslen annen babana sor... asil nikahsiz olan onlardir... kii zamaninda kendileri degil vekiller gönderdiler Hocanin karsinina... ve birde sor bakalim anneki acaba babani ne zaman ilk defa gördü...
Soll ich weiter vermuten heeeeee .... also am besten hälts du wohl dein Maul.... Haaa noch wasss... yakinda bizim Web-Seite bitiyor.. sana Link gönderirim... |
|
|||
![]() ohne Text
|