| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Böyle oyunu camilerden alan yamuk basbakan olursa,daha cok cekeriz,Denktas ,i Cankaya ya oturtmak lazim
|
|
||||
|
||||
![]() Senin ve benim gibiler oldukca bu ülkenin kilina kimse dokunamaz,bu sinekler elbet yok olacaktir,bunun gibiler daima yok olmuslardir.
|
|
||||
|
||||
![]() kapasite ve kabiliyetine sahip degilsin..5 kelime yaziyorsun 1-2 tanesi kisisel hakaret..
ben senin seviyene inmeyecegim..nur ein kleiner Tipp; AB tam da senin gibi ilkel milliyetci yaratiklarin tarihe karismasi ve soyunu kurutmak icin iyi bir proje..son cirpinislar yapacaksiniz ama gelecekte nihayet borunuz ötmeyecek..milliyetcilik-vatanperverlik sahtekarligi arkasinda memlektin ebesini belleyemezsiniz artik.. |
|
||||
|
||||
![]() bile anlayamayan sana daha yakisiyor gibi..
cünkü sadece basliga bakip sazan gibi atlamasan ve yaziyi asgari akil-zeka-okudugunu anlama kriterlerini yerine getirerek okusan o arkadasin da senden cok farkli düsünmedigini anlardin.. noch ein Tipp; Sen su Kaz-i nickini azicik degistirsen sana yakisan nicki bulursun nämlich: kaz-ma :-) |
|
||||
|
||||
![]() Evet, ne mutlu Türk"üm diyene!
Ne var bunda? Türk demek, Türkce demektir, Türk kültürü ve tarihi demektir. Türkiye"nin rüsvet, torpil vb. halindan cok mutluyuz gibi, buna cok destek veriyormusuz gibi bir hava estirmeye hic gerek yok. Türkiye"nin noksanlarini bizde biliyoruz, fakat ucuz siyaset yapip Türklügü kötülemiyoruz. |
|
||||
|
||||
![]() ich weiss das es hier nicht hingehört aber so viel Krankheit muss gelesen werden.
Das sind Kommentare von Vaybee-User, es ging darum das Wölfe in Türkei nun in die Städte kommen und dabei schon einige zerfleischt worden sind. Ich versteh nicht wie vaybee diese veröffentlichen kann. cayman Schön Die Wölfe wieder Daheim zu haben.Die Wölfe sind eins der Schönsten Tiere dieser Welt.Noch dazu sind Sie Sehr Intelligent.Sogar unsere Uhr Vorfahren wie zB.Die Indianer hatten auch immer Wölfe neben sich....cok cok selamlar , hayirli isler. Vaybee ye de Bu Infolar icin cok tesekürler ve Basarilar dilerim........ MrDragon schöne bilder!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() tekelinde degil..peki AB ye girmenin ne alakasi var "ikide bir "Ne mutlu türküm diyene "demekle..
Türklük kimsenin tekelinde degil..vatani milleti nasil sevecegimizi,ülkemizin ve türklügün cikarinin nerde ve hangi politikada oldugunu belirleme ise hic komsenin tekelinde degil..AB yi isteyenleri türk düsmani ilan veya ima etmek kimsenin haddi degil..herkes önce haddini bilmeli |
|
||||
|
||||
![]() Hemserim memleket nire???
Barisin bunula ilgili cok güzel sözleri var... Kendimi bildem bileli yollarda tükettim koskoca bir ömrü Bir uctan bir uca gezdim su fani dünyayi Okumusu cahili yoksulu zengini hic farki yok hepsi ayni Sonunda ben de anladim hanyayi konyayi Sanki insanlik pazara cikmis ekmek aslanin agzinda Bir sicak corba icermisin diyen yok Dört duvari ören catisini kapatip icerden kitlemis kapiyi Bir dösekte sana serelim buyur diyen yok Tek bir soru Hemserim memleket nire Bu dünya benim memleket Hayir anlamadin hemserim esas memleket nire Bu dünya benim memleket Tövbe tövbe tövbe Kardeslik ve esitlik üstüne uzun uzun nutuklar cekip Niye senin derin benden daha koyu diyen cok Kasinin altinda gözün var diye silahlanip ölüme kosarken Kalan dul ve yetim ne yer ne icer soran yok BARIS garibim bulamadi cözümü oturdu etti bunca sözü Gelin hep beraber anlasalim diyen yok Zaten paramparca bölünmüs ve yasanmaz olmus dünyamiz Daha fazla kesip bölmeye hic gerek yok... SO wichtig ist die EU nun auch nicht! Mich kotzen die kritiker an die behaupten in der Türkei hätte sich nichts getan und kommen dann mit Argumenten, ja schau dir doch den Osten an... hey Leute dieser Mann ist erst seit 2 Jahren an der Macht und das was er erreicht hat haben zig politiker noch nicht mal in mehr als 30 Jahren erreicht!!! Istanbul Belediyesi iken ayni havada IStanbul esdi, ich weiss das weil ich damals dort gelebt hatte und nun betrifft dass die ganze Türkei... Yelkenlerden rüzgari calan Vatan Hainidir bunu bilin!!! Eyvallah... Fatih :-) |
|
||||
|
||||
![]() Yani bunlar hep faso fiso.
Istanbul ve Dogu Anadolu gercekten bu kadar farkli mi? Bazi semtler Dogu"dan da daha dogu. Özellikle CDU"lu siyasetciler bu denli sacmaliyorlar. |
|
||||
|
||||
![]() Ama ona ragem okudum.
Bayan Zapticoglu yanlis yorum yapiyor, bence. AKP iki senedir tek basina iktidar, eskiden üclü, dörtlü koalisyonlar, Ciller-Yilmaz-Erbakan, Ecevit-Bahceli-Baykal siyaseti ne denli basarali olabilir idi ki? AKP"nin elinde sartsiz, paylasimsiz iktidar var, bunu kimse unutmasin. |