| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() söylüyor... kusura bakma ama LIGHT Müslümanlik anlayisi icerisindesin.... yani ne gerek var...
YAHU GÜZELIM; BIR SEY YA VARDIR YA YOKTUR.... Eger Mezhep, Hadis, Meclüd, Kandil DIN ISE...... ben o dini RED ediyorum.... o DIN olamaz, bana insanlar bir sey veremez..... anlamadigim halde Arapcadan medet umamam.... Kurani temel olarak alan kalmamiski dünyada... Diyanet bile.... al bir fakir devletten bir evlatlik... onu bak büyük bele ve yasi geldimi üzerine atla diyor.... Yahu birakin Allah askina... resmen Terör ve SEX dini haline soktunuz Islamiyeti... ayiptir yawwww... Bir seferde senden... Mezhep, Hurafe, Hadis, Maevlüd gibi kavramlari... yani INSANLARIN KENDI YARATTIGI bu DINLERI red ettigini görmedik.... Ortak anlayislar cercevesinde insanlar bir arada yasar, ayricaliklari masaya yatirirsak, her zaman kan cikmistir ve kan cikar kiii DINer arasindaki SAVASLAR hep bu yüzden cikmistir.... yani o adam farkli, o yüzden cenesini dagitayim.... yok bu adam Hiristiyan o yüzden Cehenneme sokayim... yok bu adam siyah o yüzden Negerleri kölelestirelim... Ich denke so rund 10 Level musst auch du nachhohlen |
|
|||
![]() Lokmayi büyük isirdin yutamadin
![]() Bak bana soysuz dedin.. Arkasi gelmedi.. ben sana PUTPEREST DEDIM !.. kanitliyorum !.. Müslüman degilsin diyorum !.. Kanitliyorum !.. Iste actim Kuran i Sen AK dedikce KURAN KARA diyor.. Müsrik Atan ne yapmissa onu yapiyorsun.. ÜC aylar diye cikmadiniz daha ortaya.. Biliyorsun Bu aylardan ikisi Müsrik atalarinin Kutsal aylaridir. yani putperestlerin ![]() Getirip onu da yamadiniz Islam a kutsal diye.. Utanmadan oruc filan da tutuyorsunuz Putperestlerin Kutsal aylarinda.. Kuran da ne diyor biliyor musun Müsrik aylari icin ?.. nereden bileceksin cagdas müslüman.. Sen anca fetvalari bilirsin.. ![]() |
|
|||
![]() kilmasina gerek yok.... ona Sefaat edecek Hocalari....
Hic birisini bulamazsa... erbakanin sakalina sarilsin o ona sefaat eder... yahu yüzünde sakalai yok... o halde baska bir yerine sarilsin... hahahaha |
|
|||
![]() Sen Allah a inaniyorsan ayetlerini getir..
Bana Haci fisch-fisch fetvasi okuma.. Sen Allah a filan Inanmiyorsun.. Senin calimin Yagmasan da GÜRLE durumu.. Düdük calmak istiyorsun ama dudagin dilin yok.. Dans edeceksin ama meydan in ayagin yok.. |
|
|||
![]() Pääääähhhh ne din amma..... bir cocugu yetistir büyük ve sonra üzerine atla..... SÜPERRR valla...
Ben ne kara hakliymisim yawwwww.... ne DIN amma.. SEX DINI derdimde bana inamazdiniz.... yakinda tüm TR birbirini sey ederse sasmayin... nede olsa MUSILMANLIKTA var.... Hayirli ugurlu olsun... 9 1/2 Wochendeki gibi uygulamalar nasip eylesin... ve Schröder Wahli kazansin... Haydeyin Cenaze namazina.... Islamiyeti bugün defnettik |
|
|||
![]() yoktur..... resmen tümpü pisliktir... istisnalar geydeyi bozmaz...
Schwul olmak isteyen katolik papazi olur... genc kiz düzmek isteyen Imam Hatip Hocasi olur... Evlatlik edinip sonra onu düzmek isteyen Diyanetci olur... Hepsi maymun dostum... Hoclardan adam omaz.... Bu bir TABIAT kaununudur |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ben gördüklerimi kapasiteme göre görüyorum..... ve aciklamaya calisiyorum... yanlisda olabilir... eger yanlisi varsa acikla lütfen
|