| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|
||||
|
||||
|
Bizler yine degisik bir mac izledik desene hehehhehehe ;-)
Son anlardaki Fevzini direkt olarak Semihe girmesini acaba nasil yorumluyorsun ? Kalecinin 5-Metrenin icinde keyfine geleni yapabilirmi diye ;-))) Ama gayet normal :-) Kimbilir bende Sari-Lacivert-Gözlüklerle bakiyorumdur heheheheheh ;-) (PS: Nur zur Info ... mit den Regeln kenn ich mich ein "bischen" aus ... Schiri ;-)) |
|
|
||||
|
||||
|
demek
Besiktas demek dogruya dogru! |
|
|
|||
|
|||
|
neden verdi demem. Ama ilk yaridada Malatyanin %100lük penaltisini vermedi.
Neyse...im großen und ganzen gerechtes Ergebnis denke ich. Malatyanin iki verilmeyen golü ofsayt olmusta olabilir. Trde ofsayt kamerasi olmadigindan, mactan sonra degisik yorumlar oluyor iste ) |
|
|
||||
|
||||
|
Ay-Yildiz var ...
ben simdiye kadar iki tane gördüm ;-)) daha da arastiriyorum hehhehe 1. Besiktas Jimnastik Kulübü Istanbul 2. Bursaspor 1963 ... ... |
|
|
||||
|
||||
|
Elazigspor ...
bunlar tek Türkiye "Süper Liginde" olan takimlar! |
|
|
|||
|
|||
|
Ben bir tek Besiktasi biliyordum.
Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. |
|
|
|||
|
|||
|
ohne Text
|
|
|
|||
|
|||
|
ohne Text
|
|
|
|||
|
|||
|
buldum
)Spor haberlerinde futbol bölümüne girildiginde süperligin 18 takiminin amblemi var üst tarafta. Ama gecen sezondan sonra degistirmemisler )Yani Kocaelispor, Göztepe ve Altay takimlarinin amblemleri hala orda. Ve lige yeni cikanlarinkileri eksik ) |
|
|
||||
|
||||
|
>>Ben bir tek Besiktasi biliyordum.<<
LOL bende sana dogrusu hemen inandim hehehehehe gercekten! Iyiki bakmisim ;-)))))) :-P LOL bak ya ... dogrusu kendi kendime gülüyorum, normalinde her seyi arastiririm ... sende düsünmeden inandim!!! ;-) >> Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. << Bunu bilmiyordum ... Besiktasin da tarihini iyice biliyorum sanmistim, ama öyle degilmis desene. O olayi aciklar misin? Bari hepimiz ögrenelim. Besiktasli olanlarda olmayanlarda! Ne olursa olsun, Türkiyenin tarihinden bir sayfa! Bekliyorum :-))))) (Wie war das noch bei Faust: "Zwar weiß ich viel doch möcht ich alles wissen!" o.s.ähnlich) |