| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bizler yine degisik bir mac izledik desene hehehhehehe ;-)
Son anlardaki Fevzini direkt olarak Semihe girmesini acaba nasil yorumluyorsun ? Kalecinin 5-Metrenin icinde keyfine geleni yapabilirmi diye ;-))) Ama gayet normal :-) Kimbilir bende Sari-Lacivert-Gözlüklerle bakiyorumdur heheheheheh ;-) (PS: Nur zur Info ... mit den Regeln kenn ich mich ein "bischen" aus ... Schiri ;-)) |
|
||||
|
||||
![]() demek
Besiktas demek dogruya dogru! |
|
|||
|
|||
![]() neden verdi demem. Ama ilk yaridada Malatyanin %100lük penaltisini vermedi.
Neyse...im großen und ganzen gerechtes Ergebnis denke ich. Malatyanin iki verilmeyen golü ofsayt olmusta olabilir. Trde ofsayt kamerasi olmadigindan, mactan sonra degisik yorumlar oluyor iste ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ay-Yildiz var ...
ben simdiye kadar iki tane gördüm ;-)) daha da arastiriyorum hehhehe 1. Besiktas Jimnastik Kulübü Istanbul 2. Bursaspor 1963 ... ... |
|
||||
|
||||
![]() Elazigspor ...
bunlar tek Türkiye "Süper Liginde" olan takimlar! |
|
|||
|
|||
![]() Ben bir tek Besiktasi biliyordum.
Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() buldum
![]() Spor haberlerinde futbol bölümüne girildiginde süperligin 18 takiminin amblemi var üst tarafta. Ama gecen sezondan sonra degistirmemisler ![]() Yani Kocaelispor, Göztepe ve Altay takimlarinin amblemleri hala orda. Ve lige yeni cikanlarinkileri eksik ![]() |
|
||||
|
||||
![]() >>Ben bir tek Besiktasi biliyordum.<<
LOL bende sana dogrusu hemen inandim hehehehehe gercekten! Iyiki bakmisim ;-)))))) :-P LOL bak ya ... dogrusu kendi kendime gülüyorum, normalinde her seyi arastiririm ... sende düsünmeden inandim!!! ;-) >> Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. << Bunu bilmiyordum ... Besiktasin da tarihini iyice biliyorum sanmistim, ama öyle degilmis desene. O olayi aciklar misin? Bari hepimiz ögrenelim. Besiktasli olanlarda olmayanlarda! Ne olursa olsun, Türkiyenin tarihinden bir sayfa! Bekliyorum :-))))) (Wie war das noch bei Faust: "Zwar weiß ich viel doch möcht ich alles wissen!" o.s.ähnlich) |