| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Yazan Kişi: alagul
Tarih: 06-10-05 18:08 Onun hakkinda kötülükler düsünenler bile duasini aliyor her gün.. sizin icin gözyasi döken hoca efendinin, kötülügünü nasil düsünebilirsin..?? Bir gün belki, dinsiz olarak gömülürseniz...onun dualari ile afedileceksiniz... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:28 Bir gün belki, dinsiz olarak gömülürseniz...onun dualari ile afedileceksiniz... * OOOO HAAA !.. Bir sefaatci daha cikti basima.. Hoca efendine selam söyle.. Zat-i alilerini Cehennem kabul ederse ne mutlu ona.. ![]() Hoca efendinin bir korkusu mu var ?.. Neden memleketinde degil ?.. Bir Dua da Bu tarafa yollasa.. Hep coni ye sapur supur.. Bize gelince ya rabbim sükür.. Olmuyo ama .. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 18:31 Aleyküm selam... bi gün pisman olucaksin bu yazdiklarindan ama cok gec olucak..cok aciyorum size... biliyorum ki sizin vebaliniz bizim üzerimize ne yazikki, bu yüzden dine karsi hosgörülü bakmanizi istiyorum..lakin siz iblis ile dost olmussunuz..yazik. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:34 Biz dine hos görülü bakariz Bacim.. Yamyamlara Bile hos görü gösteririz.. Siz yeterki Dininizi bahsediniz.. Sadece saklabanliklarinizi ISLAM adi ile sereflendirmeyiniz.. Hos görü size.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 18:35 Bizim Millet de Müslümanligi ögreticene, gevurlara uyuyorlar bu yüzden alpi...unuttunsa...onu memleketden kovmuslardu "Din" yaptigi icin..bizim müslüman dedigimizler yapti...bunu.. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:39 Onu memleketinden " DIN " dedigi icin mi kovdular ?.. Yoksa kacti mi ?.. Hem bu kadar büyük bir Müslüman Kacar mi ?.. Eziyet e Gögüs germez mi Islam ugruna.. Hindili tavuklu Köylerde Ya sefer deyip hos gecirirlerdi ramazani Büyük müslümanlar.. Sakin onlara özenmesin ?.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 18:42 tövbe de ...kacmadi kovuldu hoca efendi..dinimize ögretmek istedigi icin anliyormusun.. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:42 anliyorum Gayet tabi.. Kim Kovdu ?.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 18:44 Türkiye tabiki.. sizin gibi hoca efendiye düsman olanlar... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:45 Mesela ?.. Kaytan Biyikli Tayyip mi Kovdu ?.. O da müslüman adamdir.. Altin gibidir.Ama Biraz ayari düsük.. O mu kovdu yoksam ?.. Herhalde o dur.. ben kovsam gider mi hic ?.. ** Yazan Kişi: barbarmen Tarih: 06-10-05 18:46 Türkiye gene birini mi kovdu? simdide Türkiye oldu günah kecisi ha? ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:46 Fetullah hocami kovmuslar huuuuuu !.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 18:48 evet dinsizler kovdu dine karsilar kovdu..yoksa kendi memleketinden niye gitsin ki hica efendi.. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 18:48 Halbuki Hocam o kadar da okullar yurtlar acmisti Allah yoluna.. Üc hafta da kabak yetismezken onun okullarindan Alamet-i farikalar tasti cihana.. ** Iyi de alagül bacim Kim Bu dinsizler yaw ? Meraklandirma insani.. Senin benim Kovulmus Fetullah dan Allah a siginirim demekle gider mi hoca efendi ?.. Bu iste Mutlaka dis mihraklarin bir parnagi vardir. Papa nin mesela.. Davet etti etti gelmedi.. O da kovdurdu.. Fetullah Hocam ne yapti ? Ne yapti Ha ? Taaa vatiganlara giderek Papaya sikayet de bulundu Müslümanlari beni kovdular diye.... Papa üzülmesin diye kirmizi bir Küllah Giydirmis eline de bir keskül vermis sermaye olarak.. Simdi Gurbet ellerde bize sefaat etmekle mesgül ha ?.. Bak ya.. Vah Garibim ya.. Hem belkim Bu Hoca efendi mehdi filandi da biz Gadrini kiymetini Bilemedik.. Aslanim Fetullah bee !.. ** Yazan Kişi: barbarmen Tarih: 06-10-05 19:00 _Mehdi miymis bana asrin evliyasi dediler kandirildim iyimi_____ ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 19:00 Asrin Evliyasi miy mis ?.. KOCUMMM benim beeeee !.. Ama biliyormusun Ingilizce Bilmiyormus Hica efendi.. Hadi kocum bir sigara kap gel diyorlar mis bu gidip yogurt filan aliyormus.. Coni ler de Suratina karsi " stupid -Stupid " diye bagiriyorlarmis " Aptal anlaminda yani.. Serefsizler.. Kitapsizlar !.. Allahsizlar !.. Ama Fetullah Hocam bunlara Papuc birakir mi ?.. Atina ataladigi gibi Harward lara Gidip Kürsü sahibi olmaz mi ? Rüyasindaki Ak sakallidan bilumum Cihan lisanlarini Ilham yolu ile tahsil etmez mi.. Coni Lere Ve de Kardinallere Allah Allah nidalari Ile titreyerek ürperek Ingilizce olarak Atatürk e sövmez mi ?... KOCUMMMM benim beeeeeeee !.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 20:31 Allah cehennem atesinden korusun sizi, ne diyim... ** Yazan Kişi: CEMxxx Tarih: 06-10-05 20:52 Ya, bu hica "karilarinizi dövebilirsiniz" diyen hica degil mi?!? ![]() yok abi, hatunlari incitmektense cehenneme odun olmaya raziyim.. nasil olsa cehennem´de ona ait..haddime mi sorgulamak beni neden cehenneme attin diye.. ** Yazan Kişi: barbarmen Tarih: 06-10-05 20:55 kacti veya kovalandi, orasini gectim. peki bu güne kadar amaci ugruna iskenceleri, asagilanmalari, sürgünleri göze alanlar( hemen hemen tüm islam alim . evliyalari ve düsünürleri) kovulmadilarmi ya da kavmak akillarina mi gelmedi derim ben# dedim bile ** Yazan Kişi: Turhan55 Tarih: 06-10-05 21:32 Musluman Muslumanin kardesidir---Sizde bir terslik goruyormusnuz su Forumda:-)) @alagul bu konuyu acman cok sacma ve cahillik bence--milleti gunaha sokmamaya calisman senin gorevin kimsenin avukatligini yapmak sanami kaldi ??? Alpi okudugun Ayetlerde--GIYBET (Gibti) denen maruzati malumata tevafuk ettinmi ??Davete icab edip--bu corbadanda yiyin buyurun. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-10-05 21:40 turhan kimsenin avuktaligini yapmadim ben...burda hoca efendi asiri derecede kötülendigini farkettigim icin bu konuyu actim... sacma olan sizin dine düsman olmaniz... zavalli bi yaratiklarsiniz maalesef bunu da buraya yazmaya mecbur kaldim.. Günahada falan sokmaya ugrasmadim..istedigim sizin dine karsi güzel bakmaniz...ama ne yazikki...Islami bi canavar dinine cevirdiniz... ** Yazan Kişi: CaTMaN Tarih: 06-10-05 21:52 CEMxxx Iftira atmak,insani cehenemin en dibine götürür.Kulagin la duydun mu??duymadin sa,bence yazma,sevabi birak günah a girersin. ** Yazan Kişi: Turhan55 Tarih: 06-10-05 22:32 @alagul :-)) bak yukarda kac kisinin vebale girmesine sebeb oldu bu yazin. Maksadim seni kırmak deyil uyarmak.Her dogru her yerde söylenecek olsaydi--Ahmaklara karsi susmaz ciddi cevab verirdik bu forumda. -------Islami bi canavar dinine cevirdiniz... Birisi Islam dininden guzel 4 dortluk bir din getirsin karsimiza. Her iste bir hayir vardir--sabret hele:-)) Ahir zaman Kahramani kadinlardir--biliyoruz fakat--sukut ve sukunet--elmastir--Elmasin Degerini camci ne anlar. Insan bir yolcudur--Birakin dileyen diledigi Ucak-Gemi-otobuse binsin. Dileyen yaya gidecekse buyursun o onun bilecegi bir sey--davet var israr yok. Yolculukta-Ac kaldigi anlar icin erzagi varsa yer yoksa ac susuz gitmeye mahkum deyilmi---eeeee ben bu ac kalacak olanlara niye sinirleneyimki:- ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-10-05 23:03 Bakin hele ![]() Peygambere Tam 12000 küsür yalan isnat eden tayfa Fetullah hica efendinin Adi gecince hidayete erdi.. Fetullah Dötü öpülerek Cennete gidiliyorsa ; TÜM CEHENNEMLER VARSIN ALPI nin olsun !.. Iyi mi ?.. Pisi pisi Yasar a carpayim.. ![]() Islam dininin sahislara endeksli olmadigini ne zaman anliyacaksiniz meraktayim.. Sana fetullah i sormayacaklar kardesim.. Adam misin.. Davar mi.. Onu soracaklar !.. EY INSANLAR RAYILESMEYIN !.. ( Davar sürüsüne dönüsmeyin ) ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-11-05 13:57 Allah tümünüzü islah etsin...bu gülmeler fazla kalmaz benden söylemesi.. Cok rahatsizin masallah, Allah bozmasin..Gaflet ile gecer yillar besikten mezara kadar... varmi su dünyada kalan, mal da yalan mülk de yalan..var birazda sen oyalan, besikten mezara kadar... ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-11-05 14:20 Uykuya dalmış, bilgisiz kişiye öğüt vermek, çorak yere tohum saçmaktır. Aptallık ve bilgisizlik yırtığı yama kabul etmez!.. Ey öğütçü ; ona hikmet tohumunu pek saçma!... ** Yazan Kişi: Erdur Tarih: 06-13-05 13:11 En komik olanda Alpiyi cahillikle suclayan insanlar birilerini kendince kutsallastiran zavallilar.Kendine ait beyni bile olmayanlar. Ilk defa kabalasiyorum bu sayfalarda ama insan kendini tutamiyor bazen.Islamdaki en büyük günah sayilan sirk i isliyorlar ve seni cahillikle sucluyorlar.Hayret ya insan bu kadar saf olabilirmi.Fetullah in mafya gibi calistigini hala anlayamadinizmi?Ne is yaptida Amerika da kirallar gibi yasayacak dünyaligi var. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-13-05 20:18 Erdur sunu unutma ki en zavalli kisi, dinine kutsal olmayan kisidir.. Allaha inanmayan senin ve alpi gibiler zavallidir, ve nicin bu dünyada var olduklarini bilmeyenlerdir, ok anladinmi beni.. Hoca efendinin boku var, onu postalarim sana..hayvan seni.. ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-14-05 09:49 Alpi nin Allah a inanmadigi dogru degildir !.. Ama Hica efendileri Peygamber sanan Gerzeklerin varligi dogrudur !.. ** Yazan Kişi: alagul Tarih: 06-14-05 12:54 kes be..önemsiz insan ** Yazan Kişi: Alpi003 Tarih: 06-14-05 13:15 Fetullah Hica Efendiye Sevgilerimle: Allah; ihtiyarlıkta, kafire bile hırs vermesin!. Köpek kocadığı, dişleri döküldüğü zaman insanlara saldıramaz da, pisliğe, gübreye saldırır!.. Öyle olduğu halde, şu çöplükteki köpeklere bir bak ki, her an köpek dişleri biraz daha uzamakta!.. İhtiyar köpeğin tüyleri dökülür derisinden, ama şu gözü oynaştaki kartlara bak bir kere!.. Bu köpeklerin; aşkları da, hırsları da, alt yanları ile parayadır!.. Böyle ömür cehennem sermayesidir!.. Birisi onlara: - "Ömrün uzun olsun!.." dese, hoşlanır, gülerler, ağızları açık kalır!.. Eğer kıl ucu kadar ahireti görebilseydi, böyle diyene: - "Senin ömrün uzun olsun!.." derdi. BİR İNSAN KOCALDI DA ER OLAMADIYSA , ADINI KOCAKARI TAKIVER GİTSİN!.. Ne sermayesi var, ne değeri, ne de sermaye kabul edecek kabiliyeti!.. Ne hoş ve güzel bir şey verir, ne de alır!.. Ne manası var, ne anlama kabiliyeti!.. Ne dili var, ne kulağı!.. Ne aklı var, ne gözü !.. Ne kendinde, ne kendinden geçmiş, ne de düşünce sahibi!.. Ne niyazı var, ne nazlanacak güzelliği!.. Soğan gibi kat kat olmuş da her katı kokmuş!.. Ne bir yol almış, ne yola gidecek ayağı kalmış!.. O kahpenin ne bir yanıklığı var, ne bir ah ve feryadı!.. Düdük çalmaya sevdalıydı; fakat ne zurnası vardı, ne dudağı... Tıpkı şu misaldeki eve benziyordu: Bir yoksul gelerek: - Allah rızası için bir parça kuru ekmek verin,çok açım!.. Dedi ev sahibine. Ev sahibi: - Burada ekmek ne arar, fırın mı burası, aptal adam!.. dedi. Dilenci: - Bari biraz yağ ver, dedi. - Burası kasap dükkanı değil,cevabını aldı. - Azıcık un ver hiç olmazsa!.. - Yahu utanmaz adam, değirmene mi benziyor burası?.. - Her şeyden vaz geçtik, bir çanak su olsun ver de içeyim, dedi dilenci. - Burası ırmak değil, cevabını aldı. Vel hasılı dilenci ekmekten kepeğe kadar ne istedi ise, ev sahibi kendisiyle alay etti, yok dedi. Dilenci eve daldı hemen, eteklerini kaldırarak apdest bozmaya niyetlenince, ev sahibi: - Ne yapıyorsun, diye feryadı bastı .. Dilenci de: - Böyle yere ancak apdest bozulur, dedi. O bunak kocakarı sokağa çıkmak istedi. Aynanın karşısına oturdu. Kaşlarını yoldu, yanağını, yüzünü, ağzını süslemek istedi, neşeyle eline aldığı boyayı sürmeye başladı. Fakat pörsümüş suratı bir türlü boya tutmuyordu. Mushafı aldı eline, aşır başlarındaki tezhipleri yırtıp yırtıp, tükürükleyerek yüzündeki kırışıklıkları örtmek için başladı yapıştırmaya. Güzel görünmek, yüzük taşı gibi fark edilmek istiyordu. Çarşafı giydiğinde yapıştırdıkları düşüyor, bir türlü yerinde kalmıyordu. Defalarca tekrarladı, nafile.. Kızdı, köpürdü: - Lanet olsun kör şeytana!.. Der demez İblis göründü karşısında: - A kademsiz, kadit olmuş, kurumuş, kokmuş kahpe!.. Ben bütün ömrümde bunu düşünmediğim gibi, senden başka bu işi yapan kahpe de görmedim!.. Öyle bir kötülük tohumu ektin ki, alemde Mushaf bırakmadın. Yüz tane şeytan ordusundan daha tesirlisin. A pis kocakarı, bırak beni!.. Kitaptan çaldıklarını yüzüne yapıştırdın ki güzel görünüp, aldatasın, ama eğreti renk tutmadı. Hurma ağacına bağlanan dal, hurma işlevi görmedi. En sonunda ölüm çarşafı gelip seni kapladığında, bütün bu ziynetler düştü yanağından!.. Sükut alemi geldiğinde bütün dedikodular biter!.. Bari sen o gelmeden sus .. Vay o kişiye ki ölümle yakınlığı yoktur. Ömrünün ahirinde kalan iki gününde gönlünü cilala da o aynayı kendine defter edin!.. Kocakarı soğuğunun soğukluğu, temmuz güneşiyle değişiverir.. A kocakarı!.. Kaza ve kaderle daha ne kadar savaşacaksın?. Geçmişi bırak da , elindekini kaybetmeden faydalanmaya bak ondan!.. Bak Mevlana bile Anlamis sizin Allah ile aldatip Musaf i yüzünüze gözünüze Yapistirip hos görünmek istediginizi ![]() Demek ki bu Cok eski bir hikaye.. ![]() Fetullah hica efendi ancak CIRAK daha ![]() |
|
|||
![]() Bu arkadaslara Peygamber in Mezhebi neydi dersen..
" Uyuz Olmus manda gibi bakarlar adama Ki Manda cani aciyinca öyle dönüp bakar nalbanda " ![]() |
|
|||
![]() Baba Anlamina gelir..
ABRAHAM Yani Ibrahim ise: SOYLARIN BABASI... Abraham adin Sonradan verilmistir Genessis de Abram a.. |
|
||||
![]() Elazığlı?
Senin başka hiç bir insani yönün olmayacak mı? Neden yaşamaktasın bu dünyada? Aklın sıra komiklik yapmaktasın kendi insani komikliğinin farkına bile varmadan! İnsan bir kere olsun kendisine sorar ben bu dünyada bana verilen kutsal yaşam hakkının gereğini hiç yerine getiriyormuyum diye? Sen kendi yaşamını çaldığının bile farkında değilsin. Başkalarının yaşamını ve düşüncelerine karışmaktasın. Sen bu yaşına kadar insanlık için olumlu yaptığın bir tek şeyini haırlıyor musun? Yapmış olsa idin yazdıkların ile kendini belli ederdin. Yazık sana verilen yaşama... |