| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Öyle olsun ;-)
Tartismaya haziriz :-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() ... nerede bulacagiz ki hehehhhehe
... gelene gidene hediye ediliyor ;-) Belki seyrettin, Fener göre göre verdi 2 Puani. Olmaz böyle sey... Al" |
|
||||
|
||||
![]() elbette kimsenin anasina babasina küfür edilmemesi gerekiyor ama burda her takimin taraftari bulunuyor ve haliyle her taraf kendini savunacak ve bazende karsi tarafi yani takimlari kücümseyerek veya biraz dalga gecerek konusacak bu gayet normal bence. burasi ne bjk ne fb ne de gs forumu.
airdem in dedigi gibi burda forumun huzurunu kacirmak isteyenler vardi iki sene önce, biz burda birlik olduk ve o kisiyi burdan uzaklastirdik zorda olsa, yani öyle birsey olursa yine yapariz. Turkishboy17 ye burda ikidebir daha kücüksün daha cocuksun diyen ben degildim herhalde öyle degilmi ??? bilip bilmeden birisine cocuk diyorsunuz ona takildim, ama zaten kendiside gerekli cevabi verir online oldummu. |
|
||||
|
||||
![]() Ilk yazdiklarini begendim!
Yorum yapmaya gerek yok. >> Turkishboy17 ye burda ikidebir daha kücüksün daha cocuksun diyen ben degildim herhalde öyle degilmi ??? bilip bilmeden birisine cocuk diyorsunuz ona takildim, ama zaten kendiside gerekli cevabi verir online oldummu. << Onun gururlarini bu yönde incitiysem, tabiiki ondan özür dilerim! "17""yi onun acikca genc ve hircin oluyour diye yorumladim. O yüzden yinede bence "hafif" denilebilecek cevaplarda bulundum. Yasi 17"yi gercekten geciyorsa, o zaman daha sorumlu yazismasi gerekmiyor mu? Tabiiki bazi arkadaslar gelip Fenerbahceye saka yapacak, elestirecek belkide alay edecek! En büyük keyfi bundan duymuyoruz biz? Birbirlerimizle sakalasmak ? Birden bire birisi TERS laflar ederse o zaman hepimiz ayni sert yaniti vermemizi gerektirmiyormu? Mesela senin yazdigin yazinla onun yazisini tam degisik degil mi ? Hoscakal Aliconda |
|
||||
|
||||
![]() ... schau das ist gemein was du geschrieben hast hehhehehhehehe ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() 3 puani kaciran bence Malatya idi.
Iki gölü, bir penaltisi verilmedi. ![]() Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() bendede ama belki bir süpriz olur ; ))
selamlar UuhBarracuda |
|
|||
|
|||
![]() maglub olan bir takim, bu sezonun ilk yarisindada ayni sekilde devam edebiliyorsa, 180 derece degismesi lazim ki onunda ihtimali düsüktende düsük
![]() Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() der ist bestimmt besser als Ilhan, buna garanti veriyorum
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text