| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Amin ecmain.
|
|
||||
![]() Bu kesin!
Yanliz böyle sapiklari konustura konustura, bilmiyenler sünnetten süphe etmeye basliyorlar. O yüzden, az bile olsa fikir savasi etmek lazim, yoksa ortaligi basi bos buluyorlar, istedikleri gibi heryeri dagitiyorlar. Bende o saydigin kisilerin bir gün düsünüp, akillari basina gelecegini sanmiyorum, çünki Allah dilemedikten sonra, bizim elimizden birsey gelmez. Bizim görvimiz ise, dogru bildiklerimizi söylemek gerek. Hani bir ayeti kerime varya „iyiligi emredecek, kötülükten men edeceksin“ diye... |
|
|||
![]() bakiyorum Peygamber askinda bir depresme oldu
![]() neden lanetlenmez mis bakiim ?.. Peygamber evladini öldüreni Lanetlemeye mani olan ne ? |
|
|||
![]() ben ve benim gibi aydin ve insanligi seven devletini seven milletini seven sayan ve hayatini yasamasini bilen müslüman insanlar...
Eger bu basari degilde... Dagdaa OKK gibi gezmek, Araplar gibi Terör DINI üretmek, Talibanlar gibi insanlarin kafasini Spor Stadyumlarinda kesmek veya Iranda karilari HAYVANLASTIRMAKSA.... tjaaa dann werdet Glücklich mit euren Religion.... Ich bin viel zu Weise als das ich ein Primat werde.... du bist es ja schon längst... und so wirst du auch dein leben beeenden, das ist sicher |
|
|||
![]() Diger müminler ( ! ) gibi Peygamberime iftira atip yalan isnat etmedim diyecegim..
Onun Biraktigi Kuran i rehber yaptim diyecegim.. Ya sen ne diyeceksin?.. Peygamber i Hasa SAPIK mi yaptim diyeceksin.. |
|
|||
![]() kadar yazili ve gercek sayilacak bir sey KALMAMISTIR....
YOK BÖYLE YAZILAR yada Kitaplar..... Daha sonradan yazilan... insanlar tarafindan yazilan HAdis kitaplari SIFIRDIRLAR.... BIR HICTIR o KITAPLAR..... onlari yazanlar ve derleyenler bence KAFIRDIRLER..... onlardan Müslüman olamaz.... olsa olsa... KAFIR olur... bu benikm görüsüm.... Her bir kim DINDE olmayani, vardir diye DINE MONTA ederse... Allah onu iste böyle önemsizlikle cezalandirir.... Bakin Islam Aleminin halina... su an bir hicler SIFIRLAR ve dünya üzterinde Terörist diye geziniyorlar... Naaaa dann viel Spaß MIT EUREM SEBST GESCHRIEBENEN RELIGION... Artik HZ: Muhammedin adini Resüle Itaat edein yada nu kopyalayin laflariyla PISLETMEYI birakin |