Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.07.2005, 16:31
eniskaya

Standard Hör mit dem Scheiss auf mann

resmen hakaret ediyorsun... anladik insanlik ve DIN azmanidir ama Demokraside hayvanlarinda yasama hakki var..... o yüzden bitte etwas Demokratischer yaniii
Alt 09.07.2005, 16:33
eniskaya

Standard Sen onun Kuranin nasil anladigini bileme

zsinki... sanki onun beyninemi bakiyorsun kaldiki Resül ölelei asirlar oldu...

O yüzden sen Kurani bu zamana göre yorumlayacaksin... öyle kalkip taklitcilikle insan olunmaz... ancak MÜRID olunur..

Noch was... Sünnet diyorsun... baer wo steht den so was geschrieben ????
Alt 09.07.2005, 16:34
eniskaya

Standard Tam tersi kimse kimseden sorumlu degil

hele hele bizler zerre kadar Iran yada Arabilerden sorumlu degiliz.. herkes kendi bacagindan asilacak...
Alt 09.07.2005, 16:49
eniskaya

Standard KAFIRKOLIK İran"da azınlıklara icki izni

Yeryüzünde Allahi zavalli sayip ve kendini onun yerine koyup Jandarmalik yapan Iran hükümeti, azinliklara icki icme izni verdi...

Insan azmani olan Iran Hükümeti Atesperest DInleriyle dünyada Terörün en büyük destekcilerindende bir tanesidir

İran"da kabul edilen yasaya göre, gayrimüslimlere alkol serbest olurken, içki içen Müslümana 1 yıl hapis, 74 kırbaç cezası verilecek.
(9 Temmuz 2005 Cumartesi)

Ayetullah Humeyni"nin iktidara geldiği 1979"dan bu yana alkollü içki tüketiminin yasak olduğu İran"da içki içenlere verilen cezalar 2 kat artırılırken, ülkede yaşayan gayrimüslimlere alkol izni çıktı.

Azerbaycan basınında İran Mehr Ajansı"na dayanılarak verilen haberlere göre, İran Meclisi alkollü içki içen, üreten ve satan kişilere uygulanan cezaların artırılmasına ilişkin yasa tasarısını kabul etti. Yeni uygulamayla bundan sonra İran"da milli azınlıkları oluşturan Müslüman olmayan vatandaşlar cezalandırılma korkusu olmadan içki içebilecek. Müslüman İran vatandaşlarından içki içtiği, ürettiği veya sattığı belirlenenlere de 3 aydan 1 yıla kadar hapis ya da 74 kırbaç cezası verilecek.
İran Meclisi"nde yeni kabul edilen yasayla, alkollü içki içtiği belirlenen devlet memurları işten çıkarılacak ve bir daha devlet hizmetinde görev alamayacak.

LINK
<a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/?h=21161
" target="_blank">http://www.nethaber.com/?h=21161
</a>
Alt 09.07.2005, 21:59
unknown

Standard Enniiisss?? Ha nerdusun daaaa? ;-)) o.T.

ohne Text
Alt 09.07.2005, 22:17
unknown

Standard Bekle bizi Istanbul!

Salkim salkim tan yelleri estiginde
Mavi pastikalari yirtan gemilerinle
Uzaktan Seni düsünür düsünürüm
Istanbul!

Bin bir direkli Halic"inde aksamlar
Adalarinda bahar Süleymaniye"nde günes
Hey Sen ne güzelsin eyy kavgamizin Sehiri
Istanbul!

Bosuna cekilmedi bunca acilar
Büyük ve sakin Süleymaniye"nle bekle
Parklarinla, köprülerinle, meydanlarinla
Bekle bizi Istanbul!

Tophane"nin karanlik sokaklarinda
Koyun koyuna yatan cocuklarinla bekle
BEKLE ZAFER TÜRKÜLERYLE GECISIMIZI
BEKLE BIZI ISTANBUL

Haramilerin Saltanatini yikacagiz
Bekle o günler gelsin gelsin Istanbul
Sen bize layiksin bizde Sana Istanbul
ISTANBUL!

Bosuna cekilmedi bunca acilar
Büyük ve sakin Süleymaniye"nle bekle
Parklarinla, köprülerinle, meydanlarinla
Bekle bizi Istanbul!

Istanbul, für einen das Zentrum der Welt in der die Fäden Asiens und Europas zusammenkommen. Wiederum für die anderen die heimliche Hauptstadt der Türkei, aus der alle wirtschaftlichen, politischen und kulturellen Impulse an den Rest der Türkei gegeben werden. Um Istanbul ranken sich die umwobensten Legenden. Man sagt eine Frau müsse wie Istanbul sein; Schwer zu erobern und es darf nur einen Eroberer geben. Dich Istanbul lieben wir mehr als irgend ein Mann eine Frau je lieben könnte. Du Istanbul bist auf unsere Fahnen geschrieben. Die Zeit rückt näher Deine Eroberung naht. Mit Gottes Segen und unserem Willen wird das auch geschehen. Das Pack der AKAPE Fundamentalisten werden ins Mamara Meer und von dort die Dardanellen runter bis nach Gibralter getrieben werden. Istanbul entweder wirst Du uns gehören oder keinem
Alt 09.07.2005, 23:01
Benutzerbild von cagdasturk
cagdasturk cagdasturk ist offline
Neuer Benutzer

Standard UFKUNU GENISLET

Yazdiklarini dikkatle okudum, benim yasadigi zamanin hangi caga ait oldugunu kavradigini sanan arkadasim.

Bazi haklar, özgürlükler,degerler ve duygular vardirki hic bir zaman, hic bir sartta ve hic bir yerde degismez.

Önemli olan her cagda insan olabilmek, oldugu gibi görünmek göründügü gibi olmak, inandigi gibi yasamak yasadigi gibi inanmak.

Bana burada terörün ne kadar kötü bir sey oldugunu anlatmaya calismissin, bu terörü yapanlarin müslüman olduklarini vurgulamissin.
Bir teröristin müslüman, hiristiyan veya ateist olmasi veya kendini öyle nitelemesi, onun yaptigi igrencligi olumlu yada olumsuz sekilde etkilemez.
Bu igrenclik onun mensubu oldugu dini, milleti, irki, devleti, aileyi baglamaz.

Benim yasadigi zamanin hangi caga ait oldugunu kavradigini sanan arkadasim, sana son bir tavsiyem daha var.
Olaylari hep böyle sana sunuldugu sekilde alip kabullenme.
Önyargili olma, sorgulayici ol, irdele, arastir, sebep sonuc iliskilerine gir, stratejik düsün, degisik perspektiflerden degerlendir, kisaca ufkunu genislet. Eminim bunu basarabilirsin, kafasi calisan birisin, sana bol sanslar..
Alt 09.07.2005, 23:02
Neuer Benutzer

Standard UFKUNU GENISLET

Yazdiklarini dikkatle okudum, benim yasadigi zamanin hangi caga ait oldugunu kavradigini sanan arkadasim.

Bazi haklar, özgürlükler,degerler ve duygular vardirki hic bir zaman, hic bir sartta ve hic bir yerde degismez.

Önemli olan her cagda insan olabilmek, oldugu gibi görünmek göründügü gibi olmak, inandigi gibi yasamak yasadigi gibi inanmak.

Bana burada terörün ne kadar kötü bir sey oldugunu anlatmaya calismissin, bu terörü yapanlarin müslüman olduklarini vurgulamissin.
Bir teröristin müslüman, hiristiyan veya ateist olmasi veya kendini öyle nitelemesi, onun yaptigi igrencligi olumlu yada olumsuz sekilde etkilemez.

Benim yasadigi zamanin hangi caga ait oldugunu kavradigini sanan arkadasim, sana son bir tavsiyem daha var.
Önyargili olma, sorgulayici ol, irdele, arastir, sebep sonuc iliskilerine gir, stratejik düsün, degisik perspektiflerden degerlendir, kisaca ufkunu genislet. Eminim bunu basarabilirsin, kafasi calisan birisin, sana bol sanslar..
Alt 09.07.2005, 23:09
Neuer Benutzer

Standard U

Alt 09.07.2005, 23:10
Neuer Benutzer

Standard UFKUNU GENISLET ROMAN

Antwort