| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Benim icin Kuran Sünnet Icma ve Kiyas gecerlidir. Senin icin atasözü esseksözü demokrasi gecerli olsun.
|
|
||||
|
||||
![]() cigarasi icerdim eskiden simdi cigara icmiyorum cigara icenlerede icmemeleri icin tavsiyede bulunuyorum
senede 1400 euro karim oluyor param cebimde kaliyor hem sigara sagligada zararli cocuklarada kötü örnek olunuyor pilips mallarini hic almam zaten cigara icmiyorum demistim |
|
||||
|
||||
![]() hem bilsen ... ama neyse...
|
|
||||
|
||||
![]() ALLAHi inkar eden komunistlerde senin gibi su an demokrasiyi cok begeniyorlar.
|
|
||||
|
||||
![]() sen git kösendeki biranede sizmaya devam et anlarsinya memo???????
|
|
||||
|
||||
![]() ideyalistlerden zaten kork kardesim !
|
|
||||
|
||||
![]() Sabahtan beri sana acikliyorum, halen o kus beyninde bir yanki bulmuyorsa, bir doktora görünmeni tavsiye ederim.
|
|
||||
|
||||
![]() gerisi bostur ve hayatimi senin gibi mahvedemem. Ben burada ALLAHa kul olmak icin varim seni bilmiyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() ISLAM da bir ideolojidir, su an maalesef sadece küfür olan kapitalizm ideolijisi hayata hakimdir. Ama ALLAHin izniyle pek yakinda ISLAM Devleti Rasidi Hilafet kurulacaktir.O zaman bu kafirlere dünya dar gelecektir :-)
|
|
||||
|
||||
![]() bende mahf etmiyorum Allah sükür - ama ezbere anlamak anlamina gelmez ...
anlata bilmek önemlidir bence ... güzel ve sevdire bilecek bir derecede ![]() buna sahipsen ne mutlu sana |