| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() gördüm... hatta saaadece kadinlar icinde degil... ayni zamanda erkekler icinde gecerlidir...
Bosa bas baglama DINE aykiridir..... sen var diyorsun... o senin görüsün... uzmanlar yok diyor... ve su anki zamanda kafayi baglamak inan bana akila sigmayacak kadar sacma sapan, kaldiki nedeni neymis oda belli degil |
|
|||
![]() Peygam,ber zamanini yasamk istiyorsan...o halde... Hadisleri atacaksin Ilave Mezheplari yok edeceksin Sünnet Münneti disari atip... cirilciplak sifirdan Vahyiiye döneceksin....
Iste Sahabe böyleydi.... kimmis Kuranin yaninda senin Mezhenin yaw... offf Kopf schmerz |
|
|||
![]() TR ye yaptiklari cikarmayi neden kiniyorsun ???
Sen vurup dagitacaksin, ama seni patakladilarmi kiyamet kopacak.... Hör auf Scheisse zu reden man.... Osmanlinin ne isi vardi Wiende.... pataklamadiklari millet birakmadilar dünyada.... das hat mit Religion und Islam NICHTS zu tuin... sondern nur MACHT... dafür wird Gottes Name missbraucht... So einfach ist das.... das haben auch die Christen zu genüge getan.... Ich seheh zwischen Christen und den Moslems keinen unterschied in dieser hinsicht |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() aciklarmisin... senin kafanda dönen SÜNNET KAVRAMI NEDIR ????????
Neden Kuranin yanina ILAVE KANUNLAR koymussunuz |
|
|||
![]() tüm insanlik cezasini cektikten ve temiozlendikten sonra Allahin rahmetine kavusacaktir... cünkü ebedi azap Allaha yakismaz onun sisteminde ebedi azap yoktur...
eger varsa, dann ist es nicht unserer gott |
|
||||
![]() Ben hiç de Yehova şehitlerinin düşündükleri gibi olmadığını anlıyorum o bahsedilen konunun.
Siz de bilirsiniz ki Yehova Şehitlerinin tüm savundukları büyük bir Tanrı korkusu ve o korkudan dolayı sürekli Tanrıya ibadetdir. Neden tüm insanlık cennete girmesin? Neden Tanrı yarattığı insanlığı ilelebet cennet denilen büyük bir işkenceden geçirerek yok etsin? Ben bu tür bir Tanrının varlığını asla inanmıyorum. Siz inanıyor iseniz lütfen bu konuda var olan görüşlerinizi yazın. Sayenizde meseleyi kavrayalım. Teşekkürler... |