| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() dediklerini yorumladim, Adam diyorki, biz düsersek cikip tüm pislikleri aciklariz. adam federasyonu tehdit ediyor, ben bunu söyle yorumluyorum: denizlinin düsme hattinda olmasinin nedeni son macinin fener ile olmasi.
Baska bir secenek düsünemiyorum, sen baska bir secenek biliyorsan söylede bizde aydinlanalim, yok bulmuyorsan sus. sence denizli baskani niye öyle dedi? benim icin gercektende sampiyonluk mühüm degil, fener cimbom fark etmez, yapilan pislikler ortaya ciksin ve yapanlar cezalarini görsün. pisligi yapan federasyonsada, fenersede, cimbomsada veya baskalari ise ortaya cikarilsin. tabiki sen gs gözlüklerinden baktigin icin olayi gsnin üzerine aldin. Neyse yarasi olan gocunmaz. |
|
|||
![]() "yarasi olan gocunur" ya da "yarasi olmayan gocunmaz"
![]() |
|
|||
![]() Tümer"in direkten dönen topu gol olsa, fark olacak bir macti. GS"in dogru düzgün pozisyonu yok. Uzaktan iki karambole gol.
Balliydiniz yine ![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
![]() Denizlin bizden puan olamzi biraz zor. Ama sende haklisin, Türkyede ne normalki...
![]() Bizim Aziz Baskanda zaten lig sonunu bekliyor, ondan sonra bombalar birer birer patlayacak... Bencede esas rezalet ligin alt siralarinda. Hayretler icinde alta bunulan takimlarin son haftalarda aldiklari puanlari izliyorum. Soruyorum, madem bu kadar kolay kazanabiliyorsunuz, daha önce nerdeydiniz kardesim. Ha, birde su beyinlerinden zeka fiskiran insanlar tabiki. Hani derlerya fener hakemler tarafindan korunuyor diye. Yaw sizin akliniza ne diyeyim. Kafaniz biraz calissin artik. Madem Fener masa basi olaylarin icinde, o zaman neden puan puana son haftaya giriyoruz? Coktan Sampiyonlugumuzu ilan etmemiz gerekmezmiydi. Ama ben kime anlatiyorumki, aslinda bu Fener düsmanlarini süpürmek lazim. Biz Sampiyonluklarimiz icin Fenerli olmadik. Bizim Sevgimiz baska yerde yatiyor. Harbi Fenerli Feytu |
|
||||
![]() bjk zaten evindeki maclari kazansa idi sampiyon olurdu, gsye yenilmesi "normal", cordoba cok hatali goller yedi bunlardan birinin gs macina rastlamasi tesadüf olabilir. Peki bjkliler icinde dürüst olanlar cordobaya tepkili ve cordobanin bileti eline verildi? buda bir ihtimal...
|