Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.07.2005, 01:48
unknown

Standard ;-))) Aslanim Enis!

Ben Seni anladim ama ibne, pu$t, gavat, top, yumusak ve osmanlica"da muhannis diye adlandirdigimiz ruh özürlü homoseksueller bunlar kadar tehlikekli degillerdir. Keske bunlarda onlar kadar "yumusak" bir dünya görüsüne sahip mi olsunlar dedin ;-)))

Hay cok yasa Enis, gece yarisi gülmekten uykum kacti. Allah"ta Seni güldürsün haa usak haa ;-))
Alt 03.07.2005, 01:55
Benutzerbild von xp0mpalanejatx
xp0mpalanejatx xp0mpalanejatx ist offline
Neuer Benutzer

Standard BiG-BANG !!!!

Evrenin 10-15 milyar yıl kadar önce büyük bir patlama sonucu oluştuğunu ileri süren "Bing Bang" teorisi, Kuran tarafından ondurt yüzyıl önceden bildirilmektedir. Bu teori, artık teori olmayıp kozmik bir gerçektir.

21:30 İnkar edenler, görmezler mi ki gökler ve yer bitişik durumda idi de biz onları patlattık? Ayrıca her canlıyı da sudan yarattık. Hâlâ inanmayacaklar mı?

Milyarlarca yıl önce evreni "Ol" sözüyle bir anda yaratan Tanrı (21:30), evreni zaman ve mekan boyutları içinde sürekli genişletiyor

51:47 Göğü gücümüzle biz kurduk ve onu biz genişletmekteyiz
Alt 03.07.2005, 10:11
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard EVET VAR!!! BEN!

Millete kiziyorsunda, sende bu yaziyla asip bicmiyormusun?

"Allah’ın nurdan ve karanlıktan yetmiş bin perdesi vardır......"

Perdesini yok etmek kime nasip olursa, o mümin yumusak olur ve tefekkür denizine dalar! yok edemezse, fakir kul olmaktan cikar, soytarilik taslamaya devam eder!
Alt 03.07.2005, 12:25
eniskaya

Standard ??? ist das alles ??

bumu senin DIN anlayisin... beni soytari saymak...

Kendini Müslüman sayip... sorulara cevap vermemek ve ben biliyorum demek ise.... tja davon gibt es mehr als genug...

Piyasada dönen Hurafe DININE karsi herhangi bir mpücedele vermeyipte verenleri DIN disi saymaksa DIN anlayisin... o halde seninlede ayri ayri dinlerdeniz....

Dedim ya her nedense sorulara ne cevap vermeyi düsünüyorsun.... nede sahsi DIN görüsünü acikliyorsun.....

Ben hic olmazsa düsüncelerimi yazmasini biliyorum..... noch was... dahlenhata falaln bulabildinmi Yasar Hocaya.... ???

Istersen sana 1 yil arastirma imkani sunalim ???? ne dersin
Alt 03.07.2005, 12:27
eniskaya

Standard Evet Kuranda var bu anlayis

ama ancak bilimsel veriler sayesinde anlasilir Kuran.... öyle düz okumayla Kurana anlam verilemez.... Big Bangin detayi yada nasil oldugu anlatilmaz... ISARET var... mehr auch nicht.... Kuran cerceveyi verir... baska bir sey vermez....
Alt 03.07.2005, 12:40
Benutzerbild von turgayatacan
turgayatacan turgayatacan ist offline
Neuer Benutzer

Standard suc sende

bu sapik herife cevap yazmayimi hacet görüyorsun oezsu.

kendi sapik fikirlerinle bas basa birak sunu.

provokatörlük yapiyor aklinca.
Alt 03.07.2005, 13:38
Benutzerbild von donpepelino
donpepelino donpepelino ist offline
Neuer Benutzer

Standard anten bensana

delilleriylen Ayetler sunuyorum sense halen laga luga yapiyorsun
Alt 03.07.2005, 13:41
Neuer Benutzer

Standard ASAN KESEN SENSIN FASIST

BIRDE AZDIN GECINEN BIR IKI LIBOSCH SENI DESTEKLER HIHIHIIHIHIHI

TURKIYEDE TEK MILLET TEK DEVLET TEK GORUSU SAVUNMUYANLARI DEF EDECEKSIN VE OLDURECEKSIN DIYEN KIM DAHA DUN NE YEDIGINI BILE BILMIYOR GELMIS BURDA KENDINI BIRSEY SANIYORSUN BEE AHMAKKK
Alt 03.07.2005, 13:45
Neuer Benutzer

Standard Ataturkun partisi

CHP - DHKP-C - PKK

Baykal: Düğmeye bastık
Önce, halkı ülkeye sahip çıkmaya çağıran, daha sonra da Meclis"i boykot eden CHP"nin Genel Başkanı Deniz Baykal"ın, son olarak; "Biz bir sürecin düğmesine bastık" demesinin hemen ardından terörist saldırıların başlaması dikkat çekiyor.
Baykal"a halk protestosu
"Sokağa inme" mesajı veren CHP Genel Başkanı Baykal, Karabük"te konuşurken; CHP üyesi olduğu bildirilen Ahmet Ataş"ın, "Son 30 yıldır sen de bu memleketin başındasın, ne yaptın?" şeklinde bağırması üzerine polisler bu kişiyi alandan uzaklaştırdı.
Adalet Bakanlığı"nda canlı bomba eylemi
Adalet Bakanlığı"na üzerindeki patlayıcıyla girmeye çalışırken polis tarafından vurularak öldürülen terör örgütü DHKP-C mensubu Eyüp Beyaz"ın cenazesi, Keçiören"deki Adli Tıp Kurumu"ndan ailesine teslim edildi. Eyüp Beyaz"ın Ardahan"ın Çıldır İlçesi"nin Gülbelen Köyü"nde toprağa verileceği belirtildi.
TAYAD sahiplendi
TAYAD üyesi bir grup, otobüsle Adli Tıp Kurumu"na geldi. Grup, ellerinde ""Eyüp Beyaz ölümsüzdür"" yazılı pankartlarla cenazenin teslim alınması sırasında Adli Tıp Kurumu"nda ailenin yanında yer aldı.
Topyekûn savaş kararı
Son 4 ayda 40 askeri şehid eden PKK, "topyekûn savaş"a hazırlanıyor. Uzmanlar, Türkiye"nin "kaos" ortamına çekildiğini bildirdiler
Trene bomba: 6 şehit
DHKP-C"den sonra dün de PKK eylemdeydi

<a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14021" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14021</a>
Alt 03.07.2005, 13:50
Neuer Benutzer

Standard onun deli oldugunu hala anlamadinmi

hahahahaha

nede olsa solco kominist lazlardan eniskaya ahmet kaya da solcuzdu adas olurlar
Antwort