| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Ben Seni anladim ama ibne, pu$t, gavat, top, yumusak ve osmanlica"da muhannis diye adlandirdigimiz ruh özürlü homoseksueller bunlar kadar tehlikekli degillerdir. Keske bunlarda onlar kadar "yumusak" bir dünya görüsüne sahip mi olsunlar dedin ;-)))
Hay cok yasa Enis, gece yarisi gülmekten uykum kacti. Allah"ta Seni güldürsün haa usak haa ;-)) |
|
||||
![]() Millete kiziyorsunda, sende bu yaziyla asip bicmiyormusun?
![]() "Allah’ın nurdan ve karanlıktan yetmiş bin perdesi vardır......" Perdesini yok etmek kime nasip olursa, o mümin yumusak olur ve tefekkür denizine dalar! yok edemezse, fakir kul olmaktan cikar, soytarilik taslamaya devam eder! |
|
|||
![]() bumu senin DIN anlayisin... beni soytari saymak...
Kendini Müslüman sayip... sorulara cevap vermemek ve ben biliyorum demek ise.... tja davon gibt es mehr als genug... Piyasada dönen Hurafe DININE karsi herhangi bir mpücedele vermeyipte verenleri DIN disi saymaksa DIN anlayisin... o halde seninlede ayri ayri dinlerdeniz.... Dedim ya her nedense sorulara ne cevap vermeyi düsünüyorsun.... nede sahsi DIN görüsünü acikliyorsun..... Ben hic olmazsa düsüncelerimi yazmasini biliyorum..... noch was... dahlenhata falaln bulabildinmi Yasar Hocaya.... ??? Istersen sana 1 yil arastirma imkani sunalim ???? ne dersin |
|
|||
![]() ama ancak bilimsel veriler sayesinde anlasilir Kuran.... öyle düz okumayla Kurana anlam verilemez.... Big Bangin detayi yada nasil oldugu anlatilmaz... ISARET var... mehr auch nicht.... Kuran cerceveyi verir... baska bir sey vermez....
|
|
||||
![]() BIRDE AZDIN GECINEN BIR IKI LIBOSCH SENI DESTEKLER HIHIHIIHIHIHI
TURKIYEDE TEK MILLET TEK DEVLET TEK GORUSU SAVUNMUYANLARI DEF EDECEKSIN VE OLDURECEKSIN DIYEN KIM DAHA DUN NE YEDIGINI BILE BILMIYOR GELMIS BURDA KENDINI BIRSEY SANIYORSUN BEE AHMAKKK |
|
||||
![]() CHP - DHKP-C - PKK
Baykal: Düğmeye bastık Önce, halkı ülkeye sahip çıkmaya çağıran, daha sonra da Meclis"i boykot eden CHP"nin Genel Başkanı Deniz Baykal"ın, son olarak; "Biz bir sürecin düğmesine bastık" demesinin hemen ardından terörist saldırıların başlaması dikkat çekiyor. Baykal"a halk protestosu "Sokağa inme" mesajı veren CHP Genel Başkanı Baykal, Karabük"te konuşurken; CHP üyesi olduğu bildirilen Ahmet Ataş"ın, "Son 30 yıldır sen de bu memleketin başındasın, ne yaptın?" şeklinde bağırması üzerine polisler bu kişiyi alandan uzaklaştırdı. Adalet Bakanlığı"nda canlı bomba eylemi Adalet Bakanlığı"na üzerindeki patlayıcıyla girmeye çalışırken polis tarafından vurularak öldürülen terör örgütü DHKP-C mensubu Eyüp Beyaz"ın cenazesi, Keçiören"deki Adli Tıp Kurumu"ndan ailesine teslim edildi. Eyüp Beyaz"ın Ardahan"ın Çıldır İlçesi"nin Gülbelen Köyü"nde toprağa verileceği belirtildi. TAYAD sahiplendi TAYAD üyesi bir grup, otobüsle Adli Tıp Kurumu"na geldi. Grup, ellerinde ""Eyüp Beyaz ölümsüzdür"" yazılı pankartlarla cenazenin teslim alınması sırasında Adli Tıp Kurumu"nda ailenin yanında yer aldı. Topyekûn savaş kararı Son 4 ayda 40 askeri şehid eden PKK, "topyekûn savaş"a hazırlanıyor. Uzmanlar, Türkiye"nin "kaos" ortamına çekildiğini bildirdiler Trene bomba: 6 şehit DHKP-C"den sonra dün de PKK eylemdeydi <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14021" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=14021</a> |