Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 04.05.2006, 15:39
Benutzerbild von feytu
feytu feytu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ihr seid ja gute Gewinner...:)))

Istersen seninle bir oyun oynayalim?
Biliyorsunki varsayimlar ise yaramasa bile fikir ayriliklari icin iyi birseydir.
Farz edelimki dün Fener olmayan bir faul ve firikten ilk gölü, daha sonrada faulle kazanilan toptan dolayi ikinci gölü atti. Senin aklindan ne gecerdi?

Eger bu duruma belli bir uslupla tepkini koyarsan, seni anlarim!
Eger normaldir hakemin taktiri fenerle ilgisi yok olur böyle seyler dersen, o zaman kusura bakma ama sende bir problem var derim.
Bilmem anlatabildimmi?

Gelelim 4:3 lük maca. Hani su tisört basmalar ve sezonu kurtardiginiz maca!
Biraz harbi olun diyorsun. Peki daha ilk devrede fener size o macta en az 5 fark yapmazi lazim iken, sen skora bakarak burda ahkam kesiyorsunda, biz konusuncami harbi olmuyoruz. Sen o zaman, aman kazanalimda nasil olursa olsun düsünmedinmi? Fener top aynadi, size futbol dersi vermedimi o macta?

Ha evet birde su mactan sonraki fenerli futbolcularin madalya almamalari durumu var!
Düsün bakalim, Federasyon baskani (Tüm Külüplere ayni mesafede oluyorlarya) mactan önce diyorki, eger Besiktas kazanirsa kupayi ben verecegim, eger fener kazanirsa ben vermem.
Simdi ben sana soruyorum: Hani sportmenlik, ayni fair play?
Ben Fenerli futbolcu olacagimda bu sözlerden sonra hic birsey olmamis gibi baskana gülümseyecegim ve madalyami alacagim, öyle mi?
Kusura bakma ama delikanlilik ölmedi daha!

Biz Besiktasa ne ilk nede son defa yenildik. Bizim mücadelemiz adaletsizlige karsi!!!
Ama simdi sen dersinki fener elle gol atinca nicin adaleti savunmadin….
E ben bosuna demiyorumki: Öküzün altinda buzagi ariyorsunuz diye….))
Harbi Fenerli
Feytu

Not: Airdem bu forumu takip etdigim kadariyla seni Objektiv birisi zannederdim. Görüyorsunki Feytu bile yanilabiliyor. Bosver bu kavanoz dipli dünyayi ben kurtaracak degilimki?
Alt 04.05.2006, 17:03
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard yapma airdem kardes olaya biraz

objektiv yaklas burada fanatiklik taslama, seni mert bilirim ve kendin gibi davran lütfen.

evet gecen sene ki macta ayni hakem hata yapti ve cok sükür bjk kazandida bizim sampiyonluk lekelenmedi.

bak kardesim hakemler hata yapabilir bu her yerde dogaldir, ama egerki bir hakem yaptigi hatalar yüzünden bir takima üc dakikada iki gol yedirtiyor ise, bu art niyetlilikten baska bir sey degildir.

okanin pozisyonunda okan taban ile kareteci gibi ümite giriyor ve ümitin yaptigi hic bir hareket yok, zaten durdugu yerde kaliyor, okan onun üzerine geliyor. o pozisyonda faul fener lehine verilmeli idi ve okana en az bir sari kart cikmali idi. ikinci golden önce tümer tuncayi arkadan itiyor ve dürürüyor bu da kesin fener lehine faul olmali idi.

baska bir pozisyonda semih gole gidiyor ve cordobayi gecmis bir durumda bos kaleye cepheden topu gönderecek ve cordobadan faul yiyiyor, bu pozisyonda cordobaya kirmizi cikmasi sart, pozisyonun devaminda alex top ile bulusuyor bos kaleye topu gönderme ihtimali 100 de 100 ve cordoba alexide yere yikiyor, buda kirmizi karrt ama hakem bir pozisyonda iki kirmizi kart hak eden cordobaya sari bile gösteremiyor. baska bir pozisyonda mehmet yozgatliya ceza alani icinde faul var ve hakem bunuda es geciyor.

ben sadece ilk yaridakiere deginmek istemistim.

pozisyonlara tarafsiz olarak bak bu maci hakem verdi bjkye bu kesin, objektiv olan herkes bunu kabulenir. zaten is isten gecmis kabulensen ne olacak etmesen ne olacak.

fener hakemide yenip maci alabirdi belki, eger volkan adam gibi baraj kurdursa idi, tuncay topu okadar ayaginda tutmasa idi ve fener ilk yari fener gibi oynasa idi. ama ben eger bu hatalar yapilmasa idi de bjk nin kupayi alacagina inaniyorum, cünkü sahada bu ise inanmis bir hakem vardi.

tabiki bjk li futbolcularda emek harcadilar, sadece hakem kiyagi ile olmaz böyle seyler biraz mücadele etmek lazim, o yüzdende bjklileri ve seni kupadan dolayi tebrik ederim.
Alt 04.05.2006, 19:01
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard öhü öhü...

öncelikle besiktaslilari kutlarim...
simdi gelelim besiktasin gollerine...tamam belki ilk golde okan karete yapdi...hakem foulu yanlis yere verdi...ama ikinci golde senden baska foul gören biri yokdu sanirim..
tuncay 5 kisiyi calimlamaya kalkarsa böyle olur...
bir kerede öbür takim galibiyeti hakketti deyin yawww.....ilk yari besiktas tek kale oynadigni herkes gördü sanirim...

kupayi besiktas aldi..pazara kadar sevinin bari )....die drei punkte in inönü..werden wir (gs) schon holen hehe

Alt 04.05.2006, 19:53
Neuer Benutzer

Standard güldürme adami

biz bjkye ilk kez yenilmiyoruz bu son defada olmayacak ama dün bjk bizi hakem katkiarindan dolayi yendi. olaylara tarafsiz bir sekilde yaklasan herkes bunu kabulenir. neyse uzatmak istemiyorum aslinda hakem yardimi ile de olsa sonucta bjk kupayi aldi ve yapacak birsey yok. insallah federasyon gelecekte böyle adilikler yapmaz.

biz hakimiz ile yenildigimiz her macta yenilgiyi kabul etik, ama böyle oyunlari asla kabulenmeyiz, bjkye yenildik kabulumuz ama hakemin bizi yendirmesi bizim kabulenemez. bjk´ye karsi bir sorunum yok sorun federasyon.
Alt 04.05.2006, 20:31
airdem

Standard o.T.

"Federasyon baskani (Tüm Külüplere ayni mesafede oluyorlarya) mactan önce diyorki, eger Besiktas kazanirsa kupayi ben verecegim, eger fener kazanirsa ben vermem."

Federasyon Baskani macta yoktu! Ayrica gecen sene "sizin" Federasyon var ikende almamistiniz madalyalari, gerektigi gibi. Diyorum ya, kaybetmeyi hazmedemiyorsunuz.

"Öküzün altinda buzagi ariyorsunuz diye….))"
Gecen sene siz diyordunuz bunlari. Federasyon degisti, roller de degisti. Buzagi arayan siz oldunuz birden. Nedenini hala anlamis degilim.
Alt 04.05.2006, 20:41
airdem

Standard o.T.

Okan o pozisyonda tabanla girmiyor topa, havada iken "picke"siyle topu kurtariyor Ümitten, kein gestrecktes Bein, kein treten, nichts. Ikiside havada, topu kurtaran Okan. Ümit ise gec kaliyor ve carpisiyorlar. Her ne kadar kasitli olmasada, Okan engelleniyor. Faul degilde ne bu?

Mactan sonra tekrar izlemediysen pozisyonu, link koyayim, bakin tekrar.

Cordoba pozisyonunda faul oldugu kesin ama kirmizi karti nerden cikartiyorsunuz? Kale bostu evet ama ilk faulde iki defans oyuncusu vardi topun önünde, ikincisinde ise 3! Topa müdahale etme imkanlari %100. Kirmizi kartlik bir pozisyon yok yani anliyacagin. Kart cikmaliydi ama, haklisiniz.

Kartlari konusurken, Aurelio"yu da es gecmemek lazim. Cok daha erken ikinci sari karti yemeliydi, Ibrahim Üzülmeze taktik faul yaptigindan dolayi. Dogrusunu söylemek gerekirse, ilk sari karti hatirlamiyorum ama. O yanlis miydi, bilemiyecegim.

Tümerle Tuncayin pozisyonunda Tuncay kendini yere birakiyor Bobo topu ayagindan alinca. Ligin ilk yarisinda Anelka"nin Koraya golden önce yaptigi hareket faul olmadigi gibi, buda okadar faul degildi.
Alt 04.05.2006, 21:01
Neuer Benutzer

Standard o.T.

vallahi pes dogrusu.

madem böyle düsünmek istiyorsun, bende buna saygi duyarim, amacim tartismayi uzatmak degil. burada kendi aramizdayiz herkes olaylara tarafli bakarsa hic bir konuda anlasamayiz.

Aureloya gelince 74. dakikada boboya yaptigi faulden ötürü ikinci sariyi hak etti. ibrahim üzülmezin sari kartina gelincede, o karti denize cektigi kasti tekmeden dolayi aldi. top havada deniz kafa ile topa müdahale ederken ibo denizin ayaklarina tekme atiyor ve hakem buna sari kart gösteriyor.

bunlarin hepsi önemsiz önemli olan bjknin ilk iki golünde hakem katkisi oldugu, bunu kabulenemiyor isen senin bilecegin is. bu konuda bence burada kapatilmistir. üzerine daha fazla tartismaya gerek yok.
Alt 04.05.2006, 21:44
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard fenere yakisdimi???

kupa finaline kaliyor..kayip ediyor...madalyalari almaya gitmiyorlar...bumu sizin icin fair play???

sende kalkmisin, taraf tutma diyon..sonra hakkmizi yediler yaziyorsun.....buna bir anlam veremiyom....

simdi fener sampiyon olursa? hakemlerlemi sampiyon oldu söyleyeyim????
Alt 04.05.2006, 21:45
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard PES VALLA...

ikinci golde sen ne foulu gördün ya````???
vallah bu kadarda olmaz....
fenerlilerin birtanesi bile itiraz etmedi..kahvedekiler statdakiler ve futbolcular bile....ama sen orda nasil foulu gördün...sasiyorum..
Alt 04.05.2006, 22:35
Neuer Benutzer

Standard o.T.

fenerli futbolculara bende o olayi yakistirmiyorum ve kiniyorum.

ama hakem hakinda sana katilmiyorum, hakem o hatali kararlari fener lehine verse idi simdi burada acayip gaygara olurdu. bir gs macinda gsye karsi ayni pozisyonlar olsa aynisini eminimki demezdin.
Antwort