| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ilhan gibi bir "DIVA" olarak cikmaz
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dimi ?!
![]() helal sana !!!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Bolton 1:0 kazandi ama uzatmalarda atti golü benim bildigim.
Dün ben tutturdu bi oddset ama miktari az, bunada sükür :-) HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Nein ?
Dann ist es DEDIKODU ! |
|
||||
|
||||
![]() ata ya marko ya alex...
ama benim bilidigim kadar fenerin alacagi alex´i bayern münchen kapmis |
|
||||
|
||||
![]() resmen yakdi beni...
of of.. dedim madem chelseayi yendin..kesin evinde yenerler..insallah bu sene ikinci lige düserler hahaha |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() benim rostock yüzünde am Samstag 10000 Euro kacti beterin beteri var:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 17. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 17. haftanin maclari : Samsunspor - Bursaspor Malatyaspor - Fenerbahçe Beþiktaþ - Çaykur Rizespor Elazýðspor - Galatasaray Trabzonspor - Gençlerbirliði Ýstanbulspor - Konyaspor Denizlispor - Adanaspor Ankaragücü - Akçabaat Sebatspor Diyarbakýrspor - Gaziantepspor herkese bol sans sevgiler, saygilar airdem & ATA |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Bursaspor:1-1
Malatyaspor - Fenerbahçe:1-1 Beþiktaþ - Çaykur Rizespor :2-0 Elazýðspor - Galatasaray :0-1 Trabzonspor - Gençlerbirliði:1-2 Ýstanbulspor - Konyaspor :1-0 Denizlispor - Adanaspor :3-1 Ankaragücü - Akçabaat Sebatspor:2-0 Diyarbakýrspor - Gaziantepspor :1-3 |