| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bir Futbocu iyiken Kalsin diyoz, kötü olunca atiyoruz cok gülünc bi sey...
Benim icin o formanin da anlami büyük 10 sene sonra bile giyerim hehehe... bye.. A.D. |
|
||||
|
||||
![]() böyle kolay olmaz, AhmetDursunun performansi düsdügü dogruda... ama ilhan mansizda ilk sene geldigi performans ve Senegala atigi golden sonra bukadar büyütüldü...
ilhan mansizda bir özelik yok bence ne derbide ne de Sampiyonlar Liginde gollü var ??!! Bu adam büyütülüyorda... sans veriliyorda... ahmet dursun niye atiliyor... resmen herkez ahmetdursunun üstüne gitti... ama ne yazikki bir gercekde var... ahmet sanslarini kullanamadi... birazda kendi sucu... ama bence en azindan bu sezon daha sans verilmesi gerekirdi... magdem... Ahmeti atacaklar... vallah Serdar Topraktepe ve IlhanMansizi da Göndersinler... harbi söyliyom... Sinani adapte etseler daha cok sey kazanir Besiktas... Neyse görüsürüz ata abi bye A.D. |
|
||||
|
||||
![]() bende zaten Ilhan Mansizin gönderilmesinden yanayim. Derbide ve sampiyonlar liginde gol atamayan oyuncuyu napim ben ? Bak Hakan Süküre, adam ne zaman lazimsa atiyor golünü, gs nin durumu ortada, birde Hakan olmasa ne olurdu acaba ?
Ahmet Dursun forsuzlugunun yaninda birde disiplinsiz haraketler icinde bulunarak takimin huzurunu kacirmaya baslamisti son dönem, gönderilmesi dogru cünkü önemli olan Besiktas. Sana katiliyorum, Ilhan Mansiz, Serdar, Kaan Dobra, Yasin bunlarin hepsi gönderilmeli Besiktas dan. kendine iyi bak ve fazla üzülme kocum HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() airdemin dedigi gibi hic önemli degil, su an bile yeni formalara Nouma nin ismini yazdiranlar var, bir futbolcu iyi izler biraktiysa zaten asla unutlmaz.
en iyi örnek Nouma HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() ben arkadasim ahmetdursun icin dedim bunu...natürlich kann jeder den namen schreiben den er möchte....
|
|
||||
|
||||
![]() Türkiye Kupasý 2. turunda yarýn Galatasaray ile karþýlaþacak olan Türk Telekomspor"da teknik direktör Hayrettin Gümüþdað, "Rakibimiz eskisi kadar baskýlý ve etkili oynayamýyor. Frank De Boer"in yarýnki maçta oynamamasý bizim için büyük bir kayýp" dedi.
muahahahahahaahaah ; ))) |
|
||||
|
||||
![]() dann gewinne ich oddset...
6 mac tutdu... kaldi 2 mac... daha 40dakika var... und arsenal und bolton müssen siegen zur zeit steht es 21:00 Uhr Bolton W. - Southampton 0:0 21:00 Uhr West Bromwich - FC Arsenal 0:1 |
|
|||
|
|||
![]() Bakalim nolcek,,,
bide Ilan"i alacaklarmis ,,,nicht die "Diva" aus BJK ![]() ohne H ![]() Bei Souza bin ich ganz besonders gespannt.Türk futboluna sadece kazanc getirir bunlar.. |
|
|||
|
|||
![]() Durumlar söyle :
2.Bundesliga Trier - Mainz = 2 Union - Burgh = 1 Osnab - Oberh = 2 ---> bu tuttu bile Lübec - Fürth = 1 3 € einsatz ---> 72,45 € maximaler gewinn 1.Bundesliga Dortm - Kaise = 2 1860M - Gladb = 2 Schal - Wolfs = 0 Hanno - Bochu = 2 2 € einsatz ---> 659,75 € maximaler gewinn warten wa ma ab ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Brezilyada Alex birakmadiniz yaw
|