| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Kara Kartallar benim bu macin tahmini söyleyim 2-0 diyom ama almamaiz lazim cünkü durum ortada.Cüknü gidisimiz suan iyi degil.
|
|
||||
|
||||
![]() Besiktas-Istanbulspor 2-1
Goller: 1-0 14.dk Ahmed Hassan 1-1 26.dk Yalcin 2-1 52.dk Tümer |
|
||||
|
||||
![]() hep böyle devam insallah
|
|
||||
|
||||
![]() Casillas Ramazan
Cordoba’nın devre arasında gönderilip gönderilmeyeceği tartışıladursun Del Bosque’nin Ramazan sevgisi dinmiyor. Ramazan’ın çok eleştirildiği haftalarda bile İspanyol hocanın oyuncusunun arkasında durması, “Beşiktaş yeni bir Casillas kazanıyor” yorumlarına sebep oldu. R.Madrid’i çalıştırırken de Casillas’a genç yaşında eldivenleri teslim eden Del Bosque, ısrarla bu oyuncunun arkasında durmuş ve genç kaleci milli takıma kadar yükselmişti. Ramazan da hocasının güvenini boşa çıkarmayacağını söyleyerek, “Beşiktaş Türkiye’nin en iyi kalecilerine sahip. Cordoba gibi tecrübeli birinin yanımda olması en büyük şansım. Her ne kadar onun ve Murat Şahin’in tecrübelerine saygı duysam da kaleyi devretmeye niyetim yok” diye konuştu. Bu arada Cordoba’nın menajerine kendisine takım bulma direktifi verdiği öğrenildi. Cordoba’nın devre arasında gönderilip gönderilmeyeceği tartışıladursun Del Bosque’nin Ramazan sevgisi dinmiyor. Ramazan’ın çok eleştirildiği haftalarda bile İspanyol hocanın oyuncusunun arkasında durması, “Beşiktaş yeni bir Casillas kazanıyor” yorumlarına sebep oldu. R.Madrid’i çalıştırırken de Casillas’a genç yaşında eldivenleri teslim eden Del Bosque, ısrarla bu oyuncunun arkasında durmuş ve genç kaleci milli takıma kadar yükselmişti. Ramazan da hocasının güvenini boşa çıkarmayacağını söyleyerek, “Beşiktaş Türkiye’nin en iyi kalecilerine sahip. Cordoba gibi tecrübeli birinin yanımda olması en büyük şansım. Her ne kadar onun ve Murat Şahin’in tecrübelerine saygı duysam da kaleyi devretmeye niyetim yok” diye konuştu. Bu arada Cordoba’nın menajerine kendisine takım bulma direktifi verdiği öğrenildi. |
|
||||
|
||||
![]() Suan Besiktas´ta en büyük sorun kalecilikte cünkü benim düsüncem hala ideal kalecimiz yok ama bolbol gol yemege devam ediyoruz.
Ramazan bence cok iyi birisi degil teske bi Cordoba´ya sans verse belki iyi olur ama yapmiyor Del Bosque ne diyeyim artik böylece golleri devam yiyeriz. Zaten bu durum beni coktan SIKIYOR ve cok moralimi bozuyor ama ne yönetim nede Baskan devreye giriyor iste buda BJK Camiasina yakismiyor neyse bakalim bize bir günde dogrudürüst kaleci cikacakmi. |
|
||||
|
||||
![]() Önemli Parma maci öncesi Kayseri deplasmani, takimda konsentrasyon eksikligi yasanabilir bence.
Bu macta hersey olabilir |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Selam Kara Kartallar
Bugün Kayerispor´la deplasmanda macimiz var bu maci baya zor olabilir cünkü Kayseri maci galibiyet parolasiyla girecek ama bizde bu mactan galip ayrilmak istiyoruz ve serimizi sürdürmek istiyoruz.benim skor tahminim 20- yada 3-1 olur. sizler ne düsünüyorsunuz bu macla ilgili?? simdiden herkese tesekkürler ediyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Kayserispor-Besiktas 1-2
Goller: 1-0 Johnson (pen) dk.30 1-1 Tümer dk.55 1-2 Berkant dk.90 |
|
||||
|
||||
![]() Kara Kartallar Persembe günü cok önemli macimiz var oda UEFA Kupasinda AC Parma´ya karsi.
Bu macta sadece bi parola var oda kazanmak. Siz neler düsünüyorsunuz bu maci Besiktas alabilirmi ve gruptan cikarmiyiz??? |