| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() vaybee izin verdikce etsinler!
|
|
||||
![]() bak kardesim, bir takima karsi bir saldiri varsa, o saldirilara cevap verilmelidir. ben sadece cevap veriyorum!
hem sen ne diyorsun öyle "sanki fener hic sampiyon olmamis" diye. olmamis iste!!!!!!! olmamis! iste o yüzden galatasaray bu dörbüyüklerin ENBÜYüGÜ_bunu nasil olurda inkar edersin!!! malesef sampiyon olmamissiniz, bu kafayla olamayacaksinizda, siz donanma kupasindan bahsediyorsunuz! yani 1 EUFAKUPASI 1 SÜPERKUPA sampiyonu olamamissiniz! ama galatasaray olmus!!!!!!!!!!!! ne zaman ki sizde 1 süperkupa 1 eufakupasi sampiyonu olur sampiyonlar liginde de yari final oynarsaniz iste o zaman az biraz bizim seviyemize gelirsiniz!! ben bunu diyorum! gerci oda yetmez, galatasarayin diger kupalarda cok bariz bir üstünlügü var. eufa ve türkiye futbol federasyonun takimlar künyesine bir bak. hem bunu ben demiyorum! tüm dünya bunu diyor! buda bir gercek!!!! ayrica bir fenerlinin hakarete kadar uzanan cirkin saldirilarina karsi verilecek en güzel yanit kupalarimizdir! bilmem anlata bildimmi! |
|
|||
![]() hak ettiler kazandilar. iki taraf cok üstün ve cok güzel bir oyun sergiledi. hak ettik kazandik, hak ettiler tur atladilar. bu is böyle..
ultrAslan-Avrupa Emre |
|
|||
![]() TV de izleyerek bu gibi fikirleri vermeni hic anlamiyorum? Bir iki kendini bilme taraftar yüzünden yedik bütün cezalari, Simdi bütün taraftarlari berbat diye nitelendirmek bence cok yersiz! 2006´inin ne tadini cikaracagiz ne de yaz´dan bisey anlayacagiz. BU gibi konusmalar cok yersiz. Efendi taraftarlara karsi bir hakaret!
|
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
![]() baktim canim sIkIliyor, dedim hadi gözüm gelde cocukla cocuk ol ve biraz eglen. gecenlerde bir yazi yazmistim cok bilmis cagdas kardesim o yaziya yanit yazmadi, bence yazacak birsey bulmadi. simdi üsenmedim ayni yaziyi kopyaladim ve bu yazinin altina ekledim. simdi diyorumki büyüklük kompleksi geciren cagdas kardesime, eger icinde mertlik var ise bunlara adam gibi cevap ver. cok zor seyler sormadim hepside cok kolay sorular.
Not: büyükler hic bir zaman büyüklük kompleksi icinde olmazlar. Iste gecenlerdeki yazimin kopyasi: "Iste gsnin büyüklügü Her macta anadolu takimlari fbye karsi iyi konsantre olup ve kapasitelerini asarak oynuyorlar. biz fenerliler olarak rakibi oynadigi futboldan dolayi tebrik ediyor ve her macta bu kalite ile oynamasini diliyoruz. ayni anadolu takimlari gsye karsi hep durak oynuyorlardi taki haftasonundaki erciyes macina kadar erciyespor gercek futbolunu ortaya koyup biraz gsyi zorladi diye gsli yöneticiler, teknik heyet ve taraftarlar aglamaya zirlamaya basladi yok gs ye karsi bu kadar güzel oynanamaz sampiyonlugu bize verin falan filan. Bu ise büyüklük varsin gs büyük olsun. gs 18 bin kisilik ASY sadece fener maclarinda dolduruyor ve cogu zaman trübünlerinin yarisindan fazlasi bos dururken fb cogu macini full oynuyor. bu ise gsnin büyüklügü varsin gs büyük olsun. Stadi cogu zaman full olan fener ürün satislarindada acik ara gsnin önünde gidiyor, bu fenerin daha cok taraftara sahip oldugunun bir kanitidir. Bu ise büyüklük varsin gs büyük olsun. gs 18 bin kisilik ASY sadece fener maclarinda dolduruyor ve cogu zaman trübünlerinin yarisindan fazlasi bos dururken fb cogu macini full oynuyor. bu ise gsnin büyüklügü varsin gs büyük olsun. Kac senedir stat yapacagiz diye dünya aleme rezil olan bir gs ve cabucak stadini bitiren bir fb, bu büyüklügü artik siz tartisin. bir camia sadece aldigi basarilar ile büyük olmaz, onun büyüklügü yaptigi icraatlar ile ve bünyesinde bulunan kitle ile ölcülür. gs tarihinden bir hatirtlatma: "FRANSA BAYRAGININ MAGLUP TURK TOPRAKLARI UZERINDE GURURLA DALGALANMASINI SAGLAYAN, NAMI-I DIGER "KUCUK FRANSA ", GALATASARAY CAMIASINA VE ORDUMUZ ILERI GELENLERINI EN GUZEL SEKILDE AGIRLAYAN GALATASARAY LISESI OGRETMEN VE VAZIFELILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM." 20.03.1915 JEAN-PIERRE DUMOULI FRANSA ISGAL ORDULARI KUMANDANI buysa büyüklük varsin gs büyük olsun fb tarihinden bir hatirlatma: "FENERBAHCE KLUBUNUN HER TARAFTA MAHZARI TAKDIR OLMUS BULUNAN ASARI MESAISINI ISITMIS VE BU KLUBU ZIYARET VE ERBABIHIMMETI TEBRIK ETMEYI VAZIFE EDINMISTIM. BU VAZIFENIN IFASI ANCAK BUGUN MUYESSER OLABILMISTIR. TAKDIRAT VE TEBRIKATIMI BURAYA KAYD ILE MUBAHIYIM." 03.05.1918 MUSTAFA KEMAL ORDU KUMANDANI Ben bunlari büyüklük kompleksim oldugu icin yazmiyorum sadece bazi seylere aciklik gelsin diye yazdim. fbsi ile gssi ile bjksile ve niceleri ile ülkemizde cok büyük camialarimiz vardir, bunlar büyüklüklerini spora verdikleri hizmetlerden kazanmislardir ve hangisinin daha büyük oldugunu tartismak sacmaliktir. bunun yerine sporumuzu nasil güzelestiririz diye tartismamiz daha mantikli olacaktir. ama gelde bunu bazi provakatörlere anlat. Neeyse anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az." |
|
||||
![]() bak derbeder kardesim, senin anlayamadigin ya da anlamak istemedigin bir durum olsa gerek, ben ne diyorum ,sen bana nelerden bahsediyorsun!
e olsun bencede bir galatasaray`liyla fenerbahce`li arasinda ufak bir fark! ben Yumusak G diyorum sen konya ne güzelsin bee diyorsun! sorularina cevap vermek mi? olur vereyim ama bu neyi degistirecek onu ben pek bilemem_büyüklük komplexi diye zirvaliyorsun_bu sana hic yakismadi derbeder kardesim! haddini asdin!!!!! dikkatli ol yazarken!!! ben senin sahsina hic saldiriyormuyum, kimseyede saldirmam_bir cevap hakki dogmamis ise! kizdirma ayri hakaret ayri, bu ince cizginin farkinda olursan sevinirim! birinci sorun; anadolu ya da istanbul takimlari ya da avrupadaki takimlar galatasaray karsinda neden ezik oynuyor diyorsun ve son erciyes macinda bunun aksi olunca neden galatasaray yöneticeleri cosuyor diyorsun! -ben sana ne diyeyim ya! ne alaka derbeder arkadasim. sen neyden bahsediyorsun!! bunun hangi takimin daha cok kupa, daha degerli kupalar almisligiyla alakasi ne!! bunun fenerin uefa süper kupa alamamisligiyla ne alakasi var! sonrada neden cevap vermiyorsun cagdas efendi diyorsun! e kusura bakma ama ben cevaplanacak sorulara cevap veririm! -ya bak coluk cocugun dedigin cagdas efendi nasil geciriyor sana konu akil ve zeka olunca! haddini bil! konusacaksan dogru konus, coluk cocuk diyemezsin sen bana! kizdiracaksan galatasaray fener geyiginde kizdir, hic sorun degil, ama sahislara laf atma, yakismiyor sana!!! dogru galatasarayin stadi kötü olabilir, fener kadar maclarinda su an seyirci olmaya bilir, hatta hic olmaya bilir, ama bunun ne önemi var!!! o künyemizdeki kupalar ayni bu seyirciyle alindi ve yikik dökük ASY stadinda alindi!!! kardesim var mi süper kupaniz, var mi uefa kupaniz! senin sorunun bizim künyemizle alakasi ne!!! hey baksana derbeder, sen bir düsün, bizim sizin gibi güzel bir sdatimiz olsa varya yakariz avrupayi, almadik kupa birakmayiz, hersene sampiyonlar liginde en az yari final oynariz! bu isler yürek isi! ya sen bana soru sordugunu saniyorsun ama cuvaldizi kendine hic batirmiyorsun be derbeder kardesim, ben senin yerinde olsam fener yönetimine, ve fenerli arkadaslara sunu derim; arkadaslar galatasaray bizim ücde biri seyircimizle, yikik dökük bir stadda süperkupa ve eufa kupasini aldi, yaziklar olsun bizim fenere!!! evet iste aynen böyle derim, sizin stadiniz varda ne ise yariyor, getiriyor mu en degerli kupalari!!! hm söyle! ha eywallah zaten stadina bir sey demiyoruz! eywallah harbi güzel stad! ama unutma bu bizim en cok kupa almis olmamizi, ENBÜYÜK takim olma özelligimizi degistirmez! derbeder kardesim bak samimi ol, canimi yee! ben isterim fenerde en az bizim kadar büyük takim olsun, isterim onlarda sampiyonlar ligi sampiyonu olsun, efa kupasi finali oynasin hatta kupayi kazansin, küper kupayi kazansin,istemeyen fenerli olsun! ama olaylari carpitma. derhal kendinize gelin, bir maclik iki maclik olaylari bir kenera birakin, ve o güzel stadinizla nasil sampiyonlar liginde nasil uefa kupasinda basarili olacaginizi sorgulayin! galatasarayin ENBÜYÜK OLUSUNU sorgulamayin, cünkü yok bir süper kupaniz yok bir eufa kupaniz, yok bir avrupa ücüncülügünüz, e neymis stad varmis, o stadda cok seyirci varmis, e ne olmus, var mi bir fonksiyonu_yokkkk!!!!! o zaman derbeder o stadi kullanmasini ögreneceksiniz, kusura bakma! biz o yikik dökük dedigin stadda aldik o künyemizdeki kupalari!!! aslinda sadece bu cümel bile yeter sana verecegim cevaba! ürün satisi daha fazla diyorsun_olabilir, ya kardesim fenerin seyirciside cimbom`dan barca`dan milan`dan fazla olabilir, yerim seyircini!!!! sen neyden bahsediyorsun ben sana künyemizi ve enBÜYÜK takim olusumuzu söylüyorum! kaldiki galatasaray taraftari daha coktur, bu son 12 yilda galatasaray`in aldigi basarilarla dahada artti. neyse ben tarafdar marafdar anlamam, senin süper kupan var mi yok mu, uefa kupan var mi yok mu!! ya derbeder yok desene!!! neden evet cagdas yok bizim, ama olcak insallah demiyorsun!!!! ya bu cok mu zor. bu kadar koyuyor mu size yok demek!!! yok de kardesim, yok iste yok!!! hem su da var , galatasaray olimpiyat stadinda oynayinca 70 bin kisiye oynuyor, bunuda unutma, bizimde stadimiz olsa senin dedigin gibi igne atsan yere düsmez!!!! böyle fani seylerle ugrasma, olaylari carpitma! büyüklük kupalarla olur, bak besiktas`a bak trabzon`a onlarin sesi cikiyor mu_cikmiyor, cünkü saygilari var, cünkü onlarda bir eufa kupasinin bir süper kupanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorlar! sende biraz saygili ol ve takdir et!! bu kadar basit, bak biz sizi stad konusunda takdir ediyoruz! gocunmuyoruz! sen neden gocunuyorsun?? dogru büyüklük kitle ile ve yapilan icraatlerle ölcülür, bak icratimiz künyemiz, sizin mi bizden ulu künyeniz var yoksa bizim mi, hayir varsa süper kupaniz varsa eufa kupaniz tamam diyecem sizin harbiden bizden ulu bir bünyeniz var! kitleymis, ya birak simdi demogoji yapma türkide ki tarafdar da galatasaray üstün, hadi diyelim üstün degil hadi esit olsun senin hatirina! bir de avrupa var, avrupadaki galatasarylilar, her zaman avrupadaki fenerlilerden daha fazladir, ya tarafdar kimin daha cok geyigimi yapacaz, ben girmem bu olaylara, ben basariya kupaya bakarim, varsa uefa kupan varsa süper kupan eywallah enbüyüksün derim, helal olsun derim. gocunmam bundan! tipki stad konusunda fener enbüyükdür dedigim gibi, ama genel toplamda bu neticeyi degistirmiyor, sonucunda sportif basari deyince akla enbÜYÜK cimbom geliyor! derbeder farkindamisin nelerden bahsediyorsun, yok stad yok ürün satisi, hey ne oluyor ya!!!!! var mi süper kupan var mi uefa kupan???????? var mi beeeeee kardesim söylesene var mii! kime ne senin ürün satisindan, kime ne senin stadindan!!!! islevi ne??? getirdimi sana sportif basariyi!!!!! bizimde olur bir bes yil icerisinde stadimiz, ama sizin bu kafayla sittim sene olmaz BIR SÜPER KUPANIZ OLMAZ BIR UEFA KUPANIZ. aramizdaki fark bu!!!! bana bak igrenclesme!!!!!! kendini güldürme millete!!!!! bu ne ya sen bu alintiyi hangi igrenc siteden aldin ya!! ya varya bunu kim yazdiysa, bilemiyorum yani, ben bir sey demiyorum, bak ne yaziyorsun; gs tarihinden bir hatirtlatma: "FRANSA BAYRAGININ MAGLUP TURK TOPRAKLARI UZERINDE GURURLA DALGALANMASINI SAGLAYAN, NAMI-I DIGER "KUCUK FRANSA ", GALATASARAY CAMIASINA VE ORDUMUZ ILERI GELENLERINI EN GUZEL SEKILDE AGIRLAYAN GALATASARAY LISESI OGRETMEN VE VAZIFELILERINE TESEKKURU BIR BORC BILIRIM." 20.03.1915 JEAN-PIERRE DUMOULI FRANSA ISGAL ORDULARI KUMANDANI buysa büyüklük varsin gs büyük olsun fb tarihinden bir hatirlatma: "FENERBAHCE KLUBUNUN HER TARAFTA MAHZARI TAKDIR OLMUS BULUNAN ASARI MESAISINI ISITMIS VE BU KLUBU ZIYARET VE ERBABIHIMMETI TEBRIK ETMEYI VAZIFE EDINMISTIM. BU VAZIFENIN IFASI ANCAK BUGUN MUYESSER OLABILMISTIR. TAKDIRAT VE TEBRIKATIMI BURAYA KAYD ILE MUBAHIYIM." 03.05.1918 MUSTAFA KEMAL ORDU KUMANDANI söylesene derbeder, sen hic utanmadin mi yazinin bu bölümü yazarken!!! bu ülkeye süper kupayi kazandiran, bu ülkeye uefa kupasini getiren, bu ülke takiminin dünya ücüncüsü oldugu kadrosunda 14 galatasarayli barindiran kulüp kimmm!!!!!! bu ülkeye dünya ücüncülügünün gelmesini saglayan klüp kim derbeder_yaziklar olsun sana!!! senin tükcülügünede, yazinin su bölümünede yaziklar olsun!!! senin bu yaptigin ne insanlikla bagdasir, nede milliyetcilikle bagdasirr!!! sen azgin bir kurtcumusun nesin böyle!!! senin bu yaptigin alintiya cevap vermeye bile degmez!!! sonrada neden cevap vermezsin dersin_benim böylesi igrenc, böyle asagilik sorulara verilecek yanitim, sadece künyemizdeki muhtesem kupalarimizdir!!! ya evet agir konusuyorum demi, cünkü bunu sen istedin, ben degil. bu kadar igrenclesmeyecekdin derbeder, hal böyle olunca bana da yansiyor iste. bak derbeder, sen iyi bir insan olabilirsin, ama sunu unutma bende en az senin kadar iyi bir insanim! bak kizdir, takil,hic isim olmaz, ama sahsi saldirilarda bulunma, milliyetciligi spora tasima!!!bende bulunurum! bu ikimizede yakismaz!!! yau derbeder sen neden cagdas evet bizim sizin gibi süper kupamiz ya da uefa kupamiz yok evet siz bizden gercekden daha basarilisiniz, demiyorsun, diyemiyorsun?? warummm??? neden derbeder????? ya bak ben diyorum sana evet stadiniz muhtesem, dolu dolu stadiniz! bravo, aferim!! bak diyorum ben! peki am sen neden diyemiyorsun evet siz bizden hakaten daha basarilisiniz, süper kupaniz, uefa kupaniz sizin bizden daha basarili oldugunuzun bir ispatidirm sportif basarida üstünsünüz evet diye diyemiyorsun!???? -cok mu dokunuoyr bu kadar basit bir seyi söyleyememen!! ya bosver benim soru isaretlerimi, yanit vermen gerekmiyor, baydi beni bu fener-cimbom muhabbeti, sen nasil istersen öyle olsun derbeder, ama sunu unutma, ben degil sadece, tüm galatasaray`lilar, sadece kupalari ile künyeleri ile konusurlar, GERISI YALAN! HIZLI YAZDIM BAZI YERLERDE KELIME VE IMLA HATALARI OLABILIR. UMARIM OKURKEN ZORLANMAZSIN |
|
||||
![]() foruma hep ayni seyi kopyalayip yazdigin icin cocuk dedim ve hep en büyük gs dedigin icin büyüklük kompleksin var dedim.
niyetim hic bir zaman bazi kisilerin kisiliklerine saldirmak degildir. senin kisiligini bilmem nasil bir insan oldugunda beni ilgilendirmez. beni ilgilendiren sey foruma yazdiklarindir. elbetteki böyle hep ayni seyi kopyalayip yazarsan ve gsden baska büyügü yok dersen. bendede bu cocuk cocuklük yapiyor ve büyüklük kompleksi var izlenimini uyandirirsin. ben öncedende dedim son yilarda aldigi basarilar ile gs fbden daha basarili ve bunu taktir ediyorum ama bu demek degildirki gs fbden daha büyük bir camiadir. büyüklük basari demek degildir. futbol sonsuz bir maratondur, bu gün gs yarin fb öbür gün bjk baska bir gün baskasi basariyi yakalar. bu basarilar hic direkt olarak camialarin büyüklügünü etkilemez. büyüklükten hic birsey anlamiyorsun. önce bu kavramin ne oldugunu anlamaya calismani tavsiye ederim. birde senin bana hakaret etme hakkin yok, benim zeka yapimi kücümseyecegine kendi zeka yapini arastirsan daha iyi edersin. o fransiz kumutaninin yazdigi seyler tarihi birseydir ve tarihte olmus birseydir, tabiki o zaman bazi kisiler öyle yapti diye simdide gs camiasinin öyle oldugunu savunmak sacma ve art niyetli olur. ben onu sadece bu camialarin büyük olana dek neler yaptigini görmen icin o yaziyi aldi. tabiki gs camiasininda fb camiasininda tarihinde kötü ve iyi seyleri var. demekki bu camialarin yaptigi iyi seyler kötü seylerinden daha iyiki hala sevilen camialar ve büyük camialar. sana tavsiyem sanirim bir gsli olarak gs tarihini biliyorsun, birde fb camiasini arastir mesela: "Bahcedeki Fener" veya "Kurtulustan Kurtulusa Fenerbahce" belgeselleri izleyebilirsin. hep uefa kupasi, süper kupa diyiyorsun. koca gs camiasi bir uefa kupasi ve süper kupa ile büyük oluyor ise o zaman ici bos bir camia imiste haberimiz yokmus. |