| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() kurulmus demiyor.... sen resmen Kuran deformecisin... ama bana sökmez... belki bilmeyenlere, yani DINDen bey haber birisini kandirabilirsin... ama bana degil...
Benim dediklerimle ne alkasi var bu Ayetin anlamis degilim.... Ben diyorumki... DIN Gaybin üzerine degil... VAHYIInin üzerine kurulmustur... Vahyii ise Kurandir... Gaybi ise, Allahtan baskasi bilemez... o halde bilinmeyen bir seyin üzerine DIN kurulamakz.... DELI olmak lagzim bunu söylemek icin.... Dedimya... bilenle bilmeyen bir olmaz.. bunu Kuranda söylüyor... Acaba senin Gaybin ne söylüyor bilmek iterdim dogrusu... Kurandan Ayet veremezsin... cünkü Kuran Gayb degil.. Vahyiidir... Acaaaaayip Defolu sizin Dininiz her ne isede |
|
|||
![]() senin gibi DIN azmanbi bile burada bagirip cagirmasina bile hak sahibidir... yani seninde hakkindir bu... AMMA karsiligini almak süretiyle... karsiligi ise.... ben ve benim gibi zamani ve cagi yakalamis insanlar, seni DIN AZMANI saymasidir ve kendimizi senden daha medeni görmemiz ve senden cok daha ileri bir boyutta mutlu yasamamizdir....
Artik gec bunlari... sen kimsenin üzerine Vekil degilsin... kimseye akil verecek kadar beyinin gelismemistir ve kimsenin cinsel organininda KAHYASI degilsin... Sen kendi tipine kendi yaptiklarina, kendi cevrene bak... baskalari seni zerre kadar ilgilendirmez, böle bir hakta sana verilmemis.. o yüzden isteyen istedigine inanir istedigini yapar, sonucta yasalar var.. herkes yasalar geregi cezasini bulur... Dein Religion ist UNINTRESSANT... sen istedigine inan veya inanma.... das geht der Menschheit am ARSCH vorbei |
|
|||
![]() olamsi lagzim....
Sen bu kafayla kesinlikle Günesin icerisinde kalirsin... iste o zaman görürsün Cehennemi Beynine böyle safsatalari yükle dur... bak o zaman uzaklasip gidebilecekmisin yer cekiminden... kalirsin burada... und dann ab ins Cehennem... Safsata Beyin yada ruh yanmaya mahkumdur... caresiz öyledir... cünkü Sünnetullahin kaunu budur... Yukarida Allahtan bir sey bekleme... Allah icinde.. onu disari cikaramayip bir seyler üretemezsen.. senin gibi DIN azmani olunur ve sonuc olarak MUTSUZ ve AZMANI bir sekilde hayatin sürer... Ve durmadanda... baskalarini kendi hayatindan beceriksizliginden sorumlu tutarsin... tipki Demokrasiye, Atatürke, cagdas hayata istyan ettigin gibi.... A dan Z ye hepsi senin kisisel beyinsel problemin.... kimseyi baglamaz senin düsüencelerin... solange es sich von der Wahrheit entfernt |
|
|||
![]() remen bunlar IRANLI SEREFSIZ MOLLALARDAN para aliyorlar....
Bizim burada, bazi karilara... üstlerine kara örtüler ve yüzlerini kapamalari icin ayda, o zamanlar 350 DM veriyorlardi ve onlarada hep öyle dolasiyordu.... Evet isin ucunda para var.... bunlar RUHLARINI peskes cekiyorlar |
|
||||
![]() huzuru icin kullan.
Yukaridaki videolara bakta ögren iran nasilmis. belki türkiyedeki demokrasinin degerini anlarsin. Yoksa Iranlilar cokmu para veriyor????? <a href="redirect.jsp?url=http://www.petitiononline.com/st12az34/petition.html" target="_blank">http://www.petitiononline.com/st12az34/petition.html</a> |
|
||||
![]() sadece kendi adima konusabilirim güzel kardesim!
Kardesim diyorum, fikirlerimiz ayrida olsa Islam kelimesi altinda beraber yasiyoruz! Üstad´in burada diger isimler ile ayni konuma konulmamsi rica olunur, cünkü herhangi bi etiketi yoktur..! Sadece fikirlerini paylasan Kuran´i Kerimi, Hadis kitaplarini Hz. Muhammed´e bagli olarak inceleyip ve yorumlayan.. DIKKAT; ADINA KONUSMAYAN, SADECE YORUMLAYAN, bir kul! Isteyen hemfikirdir ve paylastiklarina aciktir, istemeyen kendi yolunu tutar, atalarinin geleneklerinin ardindan gider! Hangi ayetdydi o aciklama, üff aklima gelmedi bi türlü..hani su ..."...atalariniz ya yaniliyorsa dogru yolu bulamadilarsa?" hangisi idi o?? |