Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.03.2006, 09:04
unknown

Standard tek tüm fener taraftarlari

senin gibi düsünseydi.......ama malesef
Alt 06.03.2006, 12:23
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ben bir kac hafta önce gslilere

ezik demedim gecenlerdeki yazinda sen bize ezik demistin bende sana ezikligin ne oldugunu anlatmistim. bence ezik baskalarina ezik diyendir ama egerki ezik demissem emin ol ki istemeden demisimdir veya sen yanlis algilamissindir. tabiki sen cikip bize ezik dersen cevap olarak senin ezik oldugunu olirsin.

Evet lig uzun ve bunun Kadiköyü var, sakin fenerli futbolcular gibi kendinizi sampiyon ilan etmeyin, cünkü lig bitmeden sampiyonluk kesinlesmiyecek.

ben takimima güveniyorum ve sampiyon olacaklarina inancim tam. böyle seyler olabilir lig uzun bir Maratondur ve bu Marotonun cok inisi ve cikisi vardir.

Biz kimsenin maclarina bakmiyoruz ve gsnin puan kayiplarina sevinmiyoruz. bizim isimiz kendi maclarimiza bakmak, tüm maclarimizi kazanip sampiyon olacagiz.

bu arada gslilere bizi ligin zirvesinde yalniz birakmadiklari icin tesekürler, insallah son maca kadar kiran kirana gecer ve sampiyon fener olur.

Bu arada fenerbahce carsamba günü gsye anyayi konyayi gösterecek, bundan süphem yok.
Alt 06.03.2006, 13:07
unknown

Standard Nerde Ali Seni ogullari...Nerdeee??

Ali Senin götü kocamaaaaan kocamaaaaaaaaan
Ali Senin götü kocamannnnnnnnnnn
Alt 06.03.2006, 13:15
unknown

Standard carsamba ali senin babasini alacaksiniz

hepiniz ! kadiköyü iyi bilirsiniz ve nobreyi cok cok daha iyi bilirsiniz. bu nobre yine size klasik bi gol atacak demek degil belki tuncay belki appiah belki ümit. ama su kesin ki fenerbahce cikis arayacak ve bu maca anormal sekilde asilacaklar. yani carsamba günü 6sarayi cok zor bir 90 dakika bekliyor. hemde cok zor ve nerdeyse imkansiz cünkü rakip FENERBAHCE olacak ve bu mac kadiköyde olacak. o yerleri 6saraylilr pek sevmez. gerci ali sami yen yaw da kadiköy yaw ayda olsun yenecez hayir sadece yenmecez cok kötü yapacaz.
Alt 06.03.2006, 14:12
Neuer Benutzer

Standard agzini topla seviyeli ol o.T.

ohne Text
Alt 06.03.2006, 15:22
Neuer Benutzer

Standard Fenerli futbolcularin ciddiyesizligi

sorumlu elbeteki daum haftalardir cidiyetsiz oynayan futbolculari hala kadroda tutmasi onunda sorumsuz davrandiginin belirtisidir.

anelka kendi milli takiminda aslan kesilir fenerde ise 90 dk. boyunca üc bes haraket yapiyor. daum bakiyor ve nesteri vurmuyor.

Futbol sadece saha icinde kazanilmiyor, saha disinda yapilan psylogik etkide önemli. fenerbahce düsmanlari fenerbahce camiasinin ve futbolcularini aylar önceden sampiyon olduklarina inandirdilar ve ayni zamanda gsyi zavali gösterip ateslediler hata fenerbahce camiasinin bir kismi bile gsye aci duygusu duymaya basladi ve bu fenerli futbolcularda ve daumda cidiyetsizlik olarak etkisini gösterdi. aslinda daum ve futbolculardaki cidiyetsizligin sebebi camianin cogunun rehavet icinde olmasidir.

simdi bizim tüm camia olarak kenetlenip cidi bir sekilde önümüzdeki maclara konsantre olmamiz lazim bu dauma ve futbolcularada iyi sekilde yansiyacaktir. aksi taktirde sampiyonlugu gsye kaptirmamiz icten bile degil. tipki iki sezon önceki bjknin durumana düseriz o sezon bizi bjk sampiyon yapti, hatasi rehavet olmustu. bizde bu sene eger rehaveten kurtulamazsak gsyi sampiyon yapariz. ona göre 7´den 77´ye tüm fener camiasi ayagini denk almali. hangi takim ile mücadele edersen et, hic bir rakip künsenemez.

psycholik savasi simdilik gs kazanmis durumda ama hersey bizim elimizde tüm maclarimiza final maci ciddiyetinde cikarsak galip biz cikariz, hemde cifte kupa ile, cünkü bizde bu güc mevcutur.

birde forumda küfür eden arkadaslarima bir uyari: burada cok küfür edenler oldu simdi hic biri ortada yok, bu sizin basiniza gelmeden siviyenizi takinin. görüslerimiz ayri olabir ama hepimiz yetiskin ve medeni insanlariz, tartismalarimizi bir birimizi asagilamadan, bir birimize küfür etmeden yapacak bilincte olmaliyiz. bizim gibi insanlarada bu yakisir. küfür igrenc insanlara yakisir, igrenc olmayi kabul ediyorsaniz hadi bakalim. simdiden tüm küfürlerinizi size iade ediyorum.
Alt 06.03.2006, 16:15
airdem

Standard Küfür konusu...

"birde forumda küfür eden arkadaslarima bir uyari: burada cok küfür edenler oldu simdi hic biri ortada yok, bu sizin basiniza gelmeden siviyenizi takinin. görüslerimiz ayri olabir ama hepimiz yetiskin ve medeni insanlariz, tartismalarimizi bir birimizi asagilamadan, bir birimize küfür etmeden yapacak bilincte olmaliyiz. bizim gibi insanlarada bu yakisir. küfür igrenc insanlara yakisir, igrenc olmayi kabul ediyorsaniz hadi bakalim. simdiden tüm küfürlerinizi size iade ediyorum."

Katiliyorum....
Alt 06.03.2006, 16:46
unknown

Standard Görüsürüz, yinede Sampiyon

CIMBOM
Huaaaaaaaaaaaaaaaa
Oh canima deysin hakdir size.......Öten kargalari vururlar öyle.........Sizi gidi les gargalar sizi..........
Alt 06.03.2006, 16:49
unknown

Standard Ustam

hak veriyorum sana...ama ben sana küfür etmedim hic kimseye....
hem sen fbli taraftar olamazsin...belki bjkli...fb-taraftarlari senin gibi sevyeli kesin ama kesin degildir....
Alt 06.03.2006, 17:14
Neuer Benutzer

Standard Ben Fenerbahceliyim

bunun fblisi, bjklisi, gslisi olmaz Küfür eden herkese herkesin tavri ayni olmali. kime edildigi önemli degil.

gercek fbli, gsli, bjkli, tsli ve gercek spor severler küfürden yana olamaz bu spora aykiri birseydir.
Antwort