Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.03.2006, 15:12
unknown

Standard biraz daha ileri gidecem o zaman

bu hafta sonu kayseriyi farkli yenecez sonra hafta ici kadiköyde 6sarayi yine yenecez klasik bi sekilde ( nobre kesin yine bi gol atar mondi ye). alistilar zaten fenere :-) cimbomun ilaci marcio nobre dir !
Alt 01.03.2006, 15:16
unknown

Standard alex ile anelka dünyada herkes

tarafindan tanilir. oyandiklari takimlar belli. real madrid liverpool paris fransa milli takimi ve brezilya milli takimi. bu adamlar buralarda oynarken sergen nerdeydi : SIIIRT idman yurdunda ! sonra 4 büyüklerde kovula kovula bu hale geldi. madem o kadar iyi bir adamsin bu besiktasin hali ne ? bu besiktasin bu hale düsmesine sen üzülmüyormusun sergencim. neye yararsin ki sen sergen? hic bir seye yaramazsin. sende bunu biliyon. fenerin durumunu bak ve sonra karganin durumuna bak. alex anelka mi sergen mi ?
Alt 01.03.2006, 16:31
Benutzerbild von turkishstyler001
turkishstyler001 turkishstyler001 ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

haklisin,her türk futbolcu yabancilara 50 ceker.ama fenerbahce yinede SAMPIYON olacak ve kupayida ALACAK !!!
Alt 01.03.2006, 17:05
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard birseymi oldu?

bakiyorum cok dokunmus sana. burada türk futbolcusunu kötüleyen yok. kendi aramizdayiz milliyetcilik taslamani anlamiyorum. tabiki türk futbolcusu kaliteli ama sergen anelka ve alexten kaliteli degil. sergen yetenekli olabilir ama profesyonel degil buda yeteneklerini kulanamamasina neden oluyor.

Ac tavuk kendini bugday ambarinda sanirmis. futbol her sürprize aciktirama normal sartlar altinda gsde sampiyonlugu fenerden kapacak potansiyel görmüyorum.

su pis fenerli lafina takildim eger biz pissek o zaman siz mok cukurundasiniz. eger bir hapsirirsak o zaman siz grip olmussunuz demektir
Alt 01.03.2006, 17:53
Neuer Benutzer

Standard onda ne varmis?

tamam alayci bir durum ama sahislara karsi birsey yok öyle televizyondan 90 dk. sahislara belden asagi küfür yok.

herseyi yasaklarsak futbolda zevk olmaz, bence alayci ve kizdirilmak icin yapilan seylerin olmasi normaldir bu rekabeten gelir. böyle dalga gecilen seyler her ülkede oluyor. keske sadece böyle seyler yapilsa belden asagi küfürler edilmese sahaya yabanci madeler atilmasa sahislara küfür edilmese ne güzel olur.
Alt 01.03.2006, 17:55
airdem

Standard Senin futbol bilgin de bukadar. Ne

yapalim?!?

Sergen"i tanimiyormuslar....
Alt 01.03.2006, 17:57
airdem

Standard Sizin bunlari söyleyen yönetici Sergen"i

alabilmek icin ne kadar para ödemis Siirt Jet Pa"ya, sor bakalim!
Alt 01.03.2006, 18:10
airdem

Standard Derbeder Kardes, güzel söylüyorsun ama

birseyde hemfikir olmamiz lazim:

Besiktas tribününde en ufak olaylar Medyanin agzindan düsmezken, konu Fenerbahce taraftarina gelince haber bile yapilmiyor.

Evet, Besiktas tribününde küfür var. Aziz Yildirim"in sahsina var genellikle ama bu organize birsey degildir. Biri basliyor, bir coguda ekleniyor.

Fener tribününde yapilan -"It"aat et- olayi ise, proglamlanmis. Mactan önce yönetimin bilgisinde koyulmuyor mu bu renkli kartonajlar koltuklara? Hatta bir seferinde övünerek tvde gösteriyorlardi bir cl mac öncesi.

Simdi, her zaman bas bas bagiran, benim stadimda küfür yok diyenler, bu tür seylere nasil izin verebilirler?

Itaat et neyse, dedigin gibi kizdirmaca bir sey. Ama It sakayla alakasi olmayan küfürdür.

Sahisa degil diyorsanda, o zaman birileri "sikilmis X-takim" dediginde de, sahislara olmadigindan rahatsiz olmaz misin?

Diyecegim su ki, Fener yönetimi samimi degil. Islerine göre konusup ediyorlar.
Alt 01.03.2006, 20:24
Neuer Benutzer

Standard Sende düsüncende haklisin kardes

bunu yapan fener yönetimi ise ayip etmis ama taraftar yapmissa bence birsey yok. tabiki bu organize bir is fener taraftari son senelerde cok uyumlu ve organize olmus durumda. ben yönetimin bunu yaptigini sanmiyorum ama taraftar hazirladikta´n sonra yönetimin itiraz etmedigine inanirim, bence yönetimin organizasyon bitikten sonra haberi oldu ve karsi cikmadi. cikmasida sacma olurdu bence.

senin elbeteki fikrinede katiliyorum eger ortaligin yumusaasini istiyorsan kizdirici ve kiskirtici seylerden kacman lazim.

Basina gelince bjk yönetimi bile bu konuyu kinamadi ve normal karsiladi basin ne yapsin?
Alt 01.03.2006, 20:38
Neuer Benutzer

Standard bir ekleme

hic kimsenin herseyde samimi oldugunu sanmiyorum her yönetim kendi camiasinin cikarlarina göre yaklasir olaylara önemli olan tüm kulüplerimizin bunu yapmasi ve ortak yolun bulunmasi siddet tüm kulüplerimize zarar vermekte küfüre ve siddete karsi tüm kulüplerimiz karsi cikarlarsa ortak birdüsünce dogar, tabiki fener yönetimi bu konuda kendi camiiasinin cikarlarini ön plana cikartacak bunun herkes tarafindan yapilmasi lazim. Aziz Yildirim Federasyon baskani degil Fenerbahce baskanidir. görevi ise türk sporunu degil fenerbahceyi ileri tasimaktir.
Antwort