Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.04.2004, 12:44
unknown

Standard bence...

bence Fatihin dedikleri dogru cok mantikli düsünüyor ve diger arkadasimiz sanirim ilimle pek iyi ilgilenmiyor hep ters cevaplar veriyor,
yani bilmedigin Ahmed Hulusiden niye öyle kötü konusuyorsunki bana dedinki onlarin dediklerine takilma, niyeki?

hep düsündüklerini söylüyorsun ama düzgünce bir cevap veremiyorsun sanirim senin düsüncelerin benim icin önemli degil.
Alt 22.04.2004, 14:45
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard benim özüm senin özünü kesin döver

haddi zatinda cok ciddi ve argo seyler de söyleyebilirdim terbiyem müsaade etseydi. bizimkisi palyacoluk degil hakikatte dogruyu dogru yanlisi yanlis görebilme yetisidir.

Allah"a iman etmek türkün özüne dönüsüne engelse varsin olsun, s... cekmek ancak yakisir böyle özlüge.
Alt 22.04.2004, 15:52
Benutzerbild von betonbayram
betonbayram betonbayram ist offline
Neuer Benutzer

Standard Diyanette söyle yaziyor

TEVBE
Tevbe sûresi, 129 (yüzyirmidokuz) âyettir. 128 ve 129. âyetler Mekke"de, diğerleri Medine"de inmiştir. 104. âyet tevbe ile ilgili olduğu için sûreye bu isim verilmiştir. Sûrenin bundan başka birçok ismi olup en meşhuru Berâe"dir. Bu sûrenin Enfâl sûresi"nin devamı veya başlı başına bir sûre olup olmadığı hakkında ihtilâf olduğu için başında Besmele yazılmamıştır.
Alt 22.04.2004, 17:17
Benutzerbild von fujitsu
fujitsu fujitsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Adam Akilli Forum Nerde....

Forum forum gezdik dolastik buralarida 1,sene evvel terk etmistik.....

Ama öyle görünüyorki adam akilli bir Forum bulmak zor....

Webmaster leri iki yüzlü adamina göre Politika yapiyorlar Din forumlarinda ve politik forum,larda isine geldiklerini Siliyorlar isine gelmediklerinide silmiyorlar....

Adam kiravat takmis ama yemek yerken öküzmü insanmi ayirt edemezsin misali acemice islere girenlerin sonu böyle olur ancakkk.....

Yokk Kopya yapmak yasak ama bir diyeri geliyor metrelerce kopya aktariyor...

Yok küfürr yasakkk adamin biri ana avrat düz gidiyor onun küfürleri silinmiyor hmmm....

Düsünüyorumda acaba benimdemi altimda bir BMW yada Mersedes olmasi lazimki sözümüz para etsin.....

Arasira herkes sinirlenebilir bizde suc isliyoruz ama sira sira Forum gezib bu maskaraliklari gördükce sucu Forum sahiblerinde ve palyaco webmaster ve Modilerde görüyorum....

Sayfa sahibleride onlardan geri kalmiyor Televole yasantilarini aynen forumlarindada uyguluyorlar......

Neyse forum gezmeye devam edelim bakalim nelerlen karsilasacagiz....
Alt 22.04.2004, 17:28
Benutzerbild von fujitsu
Neuer Benutzer

Standard Ülkücüler bile Solcu oldu......

Türkün biyigi bile Almana benzedi Arablardan cok bati medeniyetine yöneldik noldu Ayyaslar cogaldi heykeller yapa yapa Arabistanda kum birakmadiniz...

Haydi hayirlisi.... :=))
Alt 22.04.2004, 17:37
Benutzerbild von fujitsu
Neuer Benutzer

Standard hadi len sende ordan dönme hehehe

kim bilir sana iki kurus verseler köprü altinda hemen verirsinya birde baskalarina satasirsin hehehehehehe
Alt 22.04.2004, 18:33
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Öze Dönüs?!?!?

Maymun Darwin teorisidir. Darwin herseyi tesadüfe baglar. Hayatta tesadüfe yer yoktur. Bu yüzden onun Teorisi gecersizdir, cünkü bilgi kitligi vardir.

Özün irkla ne alakasi var Allah Askina??!?
Bu arada Palyaco da degilim Sevgili MAGNUM!!! Iltifatin icin tesekkür ederim. Seviyesizlesmeye gerek yok.

Peki Allah kelimesi ile neyi bagdastiriyorsunuz ki? Yukarlarda bekleyen bi Tanrimidir, bi Baba bi Dede gibi bi seymi hayal ediyorsunuz ?????
Alt 22.04.2004, 19:01
Benutzerbild von henrymiller
henrymiller henrymiller ist offline
Neuer Benutzer

Standard "Ne Frage ...

...an jemanden, der/die Ahnung hat:

War Atatürk (und somit also auch doch die Kemalisten) Atheist(en)?

Auf eine sachliche Antwort wäre ich dankbar!
Alt 22.04.2004, 19:22
unknown

Standard o.T.

eminim ki buradan argolasip, hatta adilesip cok seyler söylersin. 3000 yillik yazili tarihinde hicbir yüz kizartici sucu bulunmayan, hatta herseyden önce adaleti, karsilikli sevgiyi ve saygiyi el üstünde tutan bir millete maymun asillilar benzetmesi yapan bir alcagin bana buradan neler söyliyecegini hesaplamak bile istemiyorum. bir millete hakaret edilir, kimse agzini acmaz. ama bir haysiyetsize palyaco denildimi ahlaktan, seviyeden, serefden bahsedilir. birde bazilari bunu güya islam adina söyler. türke hakaret etmek, arabin, amerikanin yalakaligini yapman mi seni allaha yakinlastiriyor. hangi bela oldugun beni ilgilendirmez. ama benim ecdadima hakaret edemezsin. allahsiz tosbagalar, saginizda yemediginiz halti birakmazsiniz, solunuza dönüp hu allah allah cekersiniz. aslinda kaale almaya bile degmezsiniz. cümle alayinizin allah belasini versin, caniniz cehenneme!
Alt 22.04.2004, 19:33
Benutzerbild von donvonramses
donvonramses donvonramses ist offline
Neuer Benutzer

Standard ich glaube; du hast mit diese frage eher

die sache aus der sicht der gläubiger erfahren wollen..bin kein guter gläubiger, trotzdem wollte ich meine meinung sagen;
-man kann sowohl atatürk als auch kemalisten nicht als atheist bezeichnen..sie sind nur sekularist und positivist..
Antwort