| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() 1. si ben laz degilim.. 2.si de terbiyesizsin..3.su de sana aciyorum.. psikolojik bosluk icindesin.. kimseye ses duyuramadigin icin ve kafan bos oldugu icin.. boyle kufurbaz bir tavir ile insanlari guldurecek ve de dikkatini cekecegini saniyorsun...
Ben sadece bir insanim.. sadece Allah´in kuluyum.. Lazlikmis bilmemneymis ben anlamam!! Dikkatine ben karadenizliyim.. laz degilim.. ama senin kafan bunu alacagindan emin degilim! |
|
||||
![]() Neden burdaki laz lar kendini akilli hep görüyor isinsu ernendozkaya yüzde yüz Romanda laz dir.
Oda kendini sadece hakli görüyor yahu buraya aktarmadimmi Türkiyedeki Aydinlarin 12 Eylülden sonra eski solcu yeni Din düsmanlari olduklarini. Hmmmmmm hmmmm sizii sizii lahana yeyip aksamda sokaklari Osuruk kokusuna dolduran süper zekali ogsizen Tüpleri sizi.................... Lazlar bir kere Türk deyiller ama Türk görüküyorlar neymis en iyi futbolu onlar oynuyormus en iyi cabancayu onlar ataymus en iyi sisko memeli kari onlardanmis misss misdaaa mismissss-........... Lazlardan kactane doktor profösör mühendis cikmiski temel ve idris haric? Ya bahcelerde finduk toblarlar yada misuri cig yeyip dislerinin aralarinda birakip kahvelerde cisch gösterirler. Tabam Camun kapzasu yokmu bunun lazcasu gel tasa anayasa hadu sende eyusun amcasuuu....... |