| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() sorgulamak.. sorgularken de ogrenmektir amac oyle degil mi roman??
Sora sora ogrenir.. sormazsak cahil kaliriz... Amac biraz da fikir uretimi olsun.. saldirmadan kufur etmeden saygiyla bilim , ilimle.. daha dogrusu islami biliyorum diyenlerin.. aslinda cok ta bilirkisi olmadiklarini gostermek... daha cok ogrenmeye tesvik etmektir... Es gibt keine dummen Fragen... !! |
|
||||
![]() merak etme bahsettigin o ZEN kültürü ile yakindan uzaktan alakasi yok!
BeN ISLAMIYET ILE UGRASIYORUM!!! diger konulari gectim, anliyormusun? eger cok merak ediyorsan, bu acikladiklarimi nerden ögrendigimi? onuda cevaplayayim.. hicbirini Budist kitaplarindan degil, sadece Islamiyeti arastiran sahisin sohbetinde Allaha sükür olaya aciklik gelmisti.. fakat senin görüsün, özgürsün, hertürlü düsünceye sahip olabilirsin, fakat sadece kendi düsüncelerinizi yazin bu forumda! Yok Özlemin düsünceleri burdan geliyor surdan geliyor diye degil! Kendin aciklik getir olaylara madem! Buyur nediyor Islamiyet bu hususda, bakalim Üstad´dan daha mantikli bi aciklaman gelecekmi??? eger gelmez ise, ben sana tüm kaynaklariyla ispat edecegim! |
|
||||
![]() simdi sen de lutfen ikileme yaratma burada.. Bu yakismiyor akli selim bir insana...
sadece soru sordum daha cevap vermedim.. senin de fikrini alalim.. aksi takdirde.. ozur dilerim ama kucumseyici bir tavir aliyor.. hosgorunu kaybetmis oluyorsun.. hani nerede hosgorun?? sozcuklerin arasinda ikileme yaratmiyor musun?? Lutfen sana saygim sonsuz burada.. ama sen de retorik oyunlarina basvurma... uzuldum! |