| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() kusura bakmayin ama cogu da zaten FBli!
Dogru degilmi? BJK ve CimBomlu arkadaslar dürüst yaziyorlar. Aslinda avrupada her türk takimini tutuyorum, ama buradaki FBler yüzünden acik konusuyorum FBnin avrupada elenmesine seviniyorum. Ama sayenizde arkadaslar. Sayenizde FB sevilmiyor. |
|
|||
![]() aslinda vaybee tarafindan adreslerinizi ortaya sermek lazim ve yol orasinda linc edilmeniz lazim.
BU SÖZLERIM KÜfÜR EDEN INSANLARA! ERKEK OLAN KARSIMA CIKIPDA KÜFÜR ETSIN!!!!!!!! |
|
|||
![]() 4 atti döööööööööööööört
|
|
|||
![]() diese verdammten eziks dachten sie können fenerbahce schlagen. das war erst die erste runde eine richtige packung werden wir euch in kadiköy verpassen und die meisterschaft endgültig klarmachen. und nächstes jahr ? wird genauso verlaufen wie die letzten 3 jahre!
|
|
|||
![]() yine kasim yine 6saray ve puan farki 6 muaaaaahhhhhhh lan bunlar var yaw tam ezik yaw bunlar fenerbahceye resmen abone olmuslar yaw bunlari gördün mü yatiracan muaaaahhhhh nobre nikahi tazeledi zaten ilk defa yapmiyor nobre bunu ulan nobre yine mi sen yine mi koydun :-)
|
|
|||
![]() rahat birakin dedi!
Fenerbahce bunun karnini doyuruyormus. Her ay ev kirasini yatiriyormus! Hey gidi dünya hey |
|
||||
![]() jetzt sind wir ALLE plötzlich zweitklassig war..
überall in jeder kollumne hab ich gelesen das Fenerbahce ne packung kriegt von euch,,und das tromsö nur ein "unfall" war !! Alter ihr dreht nicht nur nen Film,sondern auch noch einen schlechten noch dazu ! Ihr wurdet gestern in "the hell aka sami yen" von uns ganz schön verheizt,,, Fuck ultraslan Fuck euch |
|
||||
![]() Mart"dan sonra hersey degisecemki zanediyorsun ?
Bu halinizden daha kötü halininiz olamazmi zanediyorsun ? Siz gercekden daha takiminiza inaniyormusunuz zanediyorsun ? Wenn ja dann bist du kein optimist sondern ein träumer par excellence ! Avrupada siz ne bok cevirdiniz 4 yil üst üste sampiyon olunca ? baskalarina camur atacagina ilk basta kendi baslangiciniza bakin ! canaydin size cok bile |