| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ne olacak... yani saaadece Salih Amel yapip... piyasada dolasan Hurafeler yüzünden dinlerden uzak kalanlarin hali ne olacak...
Mesela bir Afrikadaki Buschmanin hali ne olacak ???? Simdi bu adam hic Cennete gidemeyecekmi ???? Schon komisch nicht war ?? |
|
|||
![]() habe keine Lust mich von dir verarschen zu lassen..... mach was du willst.....
Sorulardan kacmayi acayip iyi beceriyorsun.... Hadi sana iyi günler.. bye bye |
|
|||
![]() und werde es nie wieder Erwähnen....
Ben tüm insanligin Cennete gidecegini söylüyorum ve ebedi azabin olmadigini savuynorum... cünkü ebedi azap Allahin Rahmaniyetine aykiridir diyorum... Hiristiyan olmayan yada yahudi olmayanlar ne olacak... yani saaadece Salih Amel yapip... piyasada dolasan Hurafeler yüzünden dinlerden uzak kalanlarin hali ne olacak... Mesela bir Afrikadaki Buschmanin hali ne olacak ???? Simdi bu adam hic Cennete gidemeyecekmi ???? Hadi bir görüs bildir |
|
||||
![]() Bütün insanlar Cennetin kivami icin hazirlaniyorsa, peki neden Cehennem kelimesi var kilinmis??
Cennet kelimesinin farkina varan, dünyada ve sonsuzlukda Allah kelimesini idrak edenler tadar, fakat bunun Irk la alakali oldugunu ben hic savunmadim! Gecis aninini sen buarada ne kadar uyguluyor isen, ve Islamiyetin acikladigi detaylari ne kadar iyi anliyor isen bu senin icin daha da mantikli bi yol cizer! Afrikada yasayan bi VATANDAS Hz. Resulün bildirbiklerinin tabikii farkina varir ise, oda zaten Islam ve Allah kavramina ulasmistir..! Not: Elimdeki listeye bakayimmi cevap yeterli degilse?! Gecenlerde Ruh aleminden fax geldide.. ![]() |
|
||||
![]() bakar misin herkes birbirine girmis... hele Student tam bir avukat daha dogrusu guzel izci..
![]() ![]() Ozsucum hosgorune siginarak yaziyorum... Frankenstein da ![]() ![]() Ich glaube burada Forumlar daha cok sinirleri gidermek icin kullaniliyor.. ![]() roman mesele hep alttan alir ama en cok ona zit olurlar.. nedense!! bakar misin onu mesela hep kirmiziya boyarlar.. ![]() Aber ich habe einen neuen Intellektuellen entdeckt.. isigadogru.. ich glaube der ist ganz schön schlau ![]() |
|
|||
![]() inda kaliyorsun....
Adam Allah falan demiyor... Müslümanlarin Allahina inanmiyorum diyor... kaldiki bir Buschmanin okuma yazmasida yok... o senin DININe inanmaz zaten... OLay farkli... senin anlattigina göre az kisiler Cennete girecek.. digerleri yanacak..... nasil bir Rahmaniyet anlayisi bu ??? Allahin azabi süphesiz vardir, ama onun Rahmeti azabindan cok cok daha üstündür... Cehennemin varligi ise... temizlenmek icindir... temizlendikten sonra tümn insanlik Cennete girecektir... Cennet ve Cehnemmede kalite kalitedir birinden 8 tane digerinden 7 tane var.... Sana katilmam mümkün degil.... olayi kelimelere baglamak feci sekilde hatadir... viel Mehr Salih MAeldir insani kisa yoldan cennete kavisturan.. yani kisa azaptan, temizlendikten sonra cennete varmayi kat erdiyorum |