| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bölgesindeki 0,2% oyla sukut-u hayale ugrayan eski ilticaci, yeni demokrat ve simdinin aydini , C&A dan takim elbiseli bir arkadasin mesajini iletiyorum!
" 30 Milyar EUROyu ayarlayin, 2015'te Berlinde ilk Türk asilli Bundeskanzileriniz olarak göndere Türk-Alman bayragini sallandirmazsam namerdim" DPD Döner Partei Deutschland Sükrü Döner Kreis 66 - Liste K -Platz 32 |
|
|||
|
|||
![]() noolacak bu SPD nin halleri yahu.
butün tanidiklari seferber ettim yine de tarihi hezimete engel olamadim. Haluk un partisine mi yazilsam acaba ![]() |
|
|||
|
|||
![]() @comca pardon capco...copca...herneyse
cevreni genisletmek gerek bu 4 yil icinde bu durumda |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() @capcooo
nerdesin?? bu gün bir ara bir sayfaya girdim senin dedikodularinla süslü goya ben türkmenistana falan kacmisim nadir aga ile...o sayfayi sildilermi? benmi bulamadim? |
|
|||
|
|||
![]() sana icimden söyle bir osmanli "Hasdüüüür" cekmek geliyor ama
demiicem |
|
||||
|
||||
![]() Dokunmadan (gibi...) Bir tüy hafifliğinde... Bir kelebek kanadı sanatkârlığında versen dudu`` ya
|
|
|||
|
|||
![]() comcaaa benimden icimden bu durumda : ...cüüü..... diyesim geliyor icimden ama diyemiyorum. soruma cevap yok gibi
|
|
|||
|
|||
![]() Was ist aus Deutschland geworden? Guido wird evtl. Aussenminister..Wowi evtl.
Oppositionsführer. Wir sind umzingelt von den Weichmachern.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sanki 3 almanci-türk alamanyayi mi kurtarcak?? onlar burdaki tiplere benziyordur kesinlikle, hepsi artist ve profesör. Biyiksiz, parlak süt cocuklari, gavurlardan daha gavur. Onlardan hic birsey beklenmez, asker kacaklari vatan hainleri onlar!!! |