Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.09.2009, 13:00
fos

Standard

Bölgesindeki 0,2% oyla sukut-u hayale ugrayan eski ilticaci, yeni demokrat ve simdinin aydini , C&A dan takim elbiseli bir arkadasin mesajini iletiyorum!

"
30 Milyar EUROyu ayarlayin, 2015'te Berlinde ilk Türk asilli Bundeskanzileriniz olarak göndere Türk-Alman bayragini sallandirmazsam namerdim"

DPD
Döner Partei Deutschland
Sükrü Döner
Kreis 66 - Liste K -Platz 32
Alt 28.09.2009, 13:12
capco

Standard

noolacak bu SPD nin halleri yahu.
butün tanidiklari seferber ettim yine de tarihi hezimete engel olamadim.
Haluk un partisine mi yazilsam acaba
Alt 28.09.2009, 15:21
Dudu33

Standard

@comca pardon capco...copca...herneyse
cevreni genisletmek gerek bu 4 yil icinde bu durumda
Alt 28.09.2009, 22:31
Serhatx1970

Standard

Zitat:
Zitat von holgerfach Beitrag anzeigen
seit märz gibts ne regelung das *askerligi yapmamis olanlara vatandashliktan cikmaz izni verilmeyecek*
das hat was mit der faschistoiden türkei-innenpolitik zu tun..formayi giymeden biyere salmazlar...so haben die wenigstens ne minimalkontrolle wieviele türkiyeli-männer es überhaupt auf dem planeten gibt
für die deutschen ists keine voraussetzung das du militärdienst in der tr absolvierst...für die türken jedoch die voraussetzung das du die erlaubnis bekommst deine übermensch-her kavmden daha yüksek-bir okla 96 rumu öldüren battal gazinin torunu-türk vatandaschligi auszutreten...
Habe jetzt seit 2001 den deutschen schein, ich war seit dem nicht mehr in der TR ich hoffe die kassieren mich nicht ein wenn ich nächstes jahr mal urlaub machen will ts ts ts jetzt habe ich muffensausen und flitzekacke
Alt 28.09.2009, 22:59
Dudu33

Standard

@capcooo
nerdesin??
bu gün bir ara bir sayfaya girdim senin dedikodularinla süslü goya ben türkmenistana falan kacmisim nadir aga ile...o sayfayi sildilermi? benmi bulamadim?
Alt 28.09.2009, 23:07
capco

Standard

sana icimden söyle bir osmanli "Hasdüüüür" cekmek geliyor ama
demiicem
Alt 28.09.2009, 23:22
Benutzerbild von Motzki
Motzki Motzki ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

Dokunmadan (gibi...) Bir tüy hafifliğinde... Bir kelebek kanadı sanatkârlığında versen dudu`` ya
Alt 28.09.2009, 23:38
Dudu33

Standard

Zitat:
Zitat von capco Beitrag anzeigen
sana icimden söyle bir osmanli "Hasdüüüür" cekmek geliyor ama
demiicem
comcaaa benimden icimden bu durumda : ...cüüü..... diyesim geliyor icimden ama diyemiyorum. soruma cevap yok gibi
Alt 29.09.2009, 08:20
fos

Standard

Was ist aus Deutschland geworden? Guido wird evtl. Aussenminister..Wowi evtl.
Oppositionsführer. Wir sind umzingelt von den Weichmachern..
Alt 29.09.2009, 08:47
Benutzerbild von NadirKacan
NadirKacan NadirKacan ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Motzki Beitrag anzeigen
Almanya'da dün yapılan seçimlerin ilk sonuçlarına göre, 3 Türk kökenli milletvekili adayı Federal Meclis'e girdi.

Almanya'da dün yapılan genel seçimlerde alınan ilk sonuçlara göre, 3 Türk kökenli milletvekili adayı Federal Meclis'e (Bundestag) girmeyi başardı.

Hür Demokrat Parti'den (FDP) Aşağı Saksonya eyalet listesinden ilk kez milletvekili adayı olan Serkan Tören, Federal Meclis'e girdi. Böylece FDP, Almanya'daki genel seçimlerde ilk kez bir Türk kökenli bir milletvekili çıkarmış oldu.

Stade kentinde bulunan ''Schraders'' adlı kafede, seçim sonuçlarını annesi Nejla Tören (66), kızkardeşi Pınar Wendt (43), FDP'nin Stade kenti parti örgütü başkanı Wolfgang Ehlers ve partili arkadaşlarıyla birlikte izleyen Tören, ''Çok mutluyum. 1993 yılından bu yana FDP'de aktif olarak çalışmaktayım. CDU ve FDP koalisyon hükümeti kurarsa, ilgili bakanlıkların içişleri ya da dışişleri komisyonlarında görev almak isterim. Türkiye'nin yeri Avrupa'dır. Türkiye'nin AB'ye girmesi konusuna ağırlık vereceğim'' dedi.
Haberin devamı ↓reklam

Nejla Tören de, ''Oğlum adına çok sevinçliyim. 7 ay önce babasını kaybetmişti. Babası oğlumun milletvekili olmasını çok istiyordu. Buruk bir sevinç içindeyim'' diye konuştu.

DELİGÖZ 4., DAĞDELEN 2. KEZ MECLİSTE
Yeşiller Partisi'nin Bavyera eyalet listesinden milletvekili adayı olan Ekin Deligöz de 4. kez meclise girmeyi başardı.

Tokat doğumlu Deligöz, 2005 yılının kasım ayından bu yana meclisteki aile, kadın ve gençlik komisyonunun başkan yardımcılığını yapıyor.

Deligöz, meclise 4. kez seçilmekten büyük mutluluk duyduğunu, önem verdiği konularda çalışmayı sürdürme olanağı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Sol Parti'nin Kuzey Ren Vestfalya eyalet listesinden milletvekili adayı olan Sevim Dağdelen de ikinci kez meclise girmeyi başardı.

Almanya'nın Duisburg kentinde doğan ve hukuk bilimleri öğrenimi gören Dağdelen, 2005 yılının ekim ayından bu yana Bundestag üyesi.

AKGÜN VE ÖZDEMİR DIŞARIDA KALDI
Öte yandan, Köln kentinden SPD için milletvekili adayı olan federal meclis üyesi Lale Akgün ise 3. kez aday olduğunu, ancak seçimleri kazanamadığını belirterek, siyasetten çekilme kararı aldığını söyledi.

Stuttgart kentinden doğrudan aday olan Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir de Federal Meclis'e girmeyi başaramadı. Özdemir, seçmen oylarının 29,9'unu aldı.

Özdemir, 2015 yılında yapılacak genel seçimlere yeniden katılmak istediğini bildirdi.

sanki 3 almanci-türk alamanyayi mi kurtarcak??
onlar burdaki tiplere benziyordur kesinlikle, hepsi artist ve profesör. Biyiksiz, parlak süt cocuklari, gavurlardan daha gavur. Onlardan hic birsey beklenmez, asker kacaklari vatan hainleri onlar!!!
Antwort