| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() benim gözümde rahmetli türke$'in ölümünden buyana bir çete partisine dönü$mü$tür. devlet'e (bahceli) agir geldi, kaldiramadi.
mhp'liler genelde türk milliyetcisidir, irkcidirlar, fa$isttir, kayseriden ötesinin haritadan silinmesini isterler, dindar görünürler ama alakalari yoktur, kurda ku$a taparlar, ruhsatli ruhsatsiz silah ta$irlar, sarkik yani ülkücü biyigi birakirlar; bkz. http://www12.gazetevatan.com/fotogal...25012008_2.jpg çetecidirler, mafyaciliga meraklidirlar, kurda taptiklari icin genelde insan gibi düsünemez, hayvan gibi davranirlar, vururlar, kirarlar, $iddete meyillidirler, aninda gaza gelirler. aslinda cok sey söylenir ama secimlerde her seferinde ülke genelinde daima 3. veya 4. parti gelirler, büyük bir oy potansiyeline sahiptirler. %15lerde dolasirlar! 10 milyon ülkücünün oldugunu düsünebiliyormusunuz? yani komple istanbulun ülkücü oldugunu düsünün! aslinda cok korkunc! lakin yara aldilar. mhp ilk darbeyi türke$in ölümünde ve 2. darbeyi rahmetli muhsin yazicioglunun bbp kurdugu yilllarda aldi. oylari cok sükür orda bölündü! doguda olay olur, kalle$ pkk gencecik evlatlarimizi sehit eder, mhp'liler hemen toplanir 2 yürüyüs yapar, 2 dogulu isyerinin camini ta$lar, porpagandayla oyu götürür! ama gel gelelim asil refah icin, uzla$ma adina tek adim atmaz! kürdü hor görür, türkü yüceltir! ulan hepimiiz insan degilmiyiz? begenmedigimiz tayyip bile biseyler yapiyo. hayirlisi diyelim. dipnot. akp'li degilim, chp'li hic degilim, biz saadet'e gönül vermisiz. ps. hakkimda ne düsünüyosan Allah sana 1000 katini versin! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sonuna kadar katiliyorum eklenecek birsey yok kardes ![]() Üstelik birseyin farkina variyorum. Shadow arkadasin her ideoliji pesinde kosan kisiler gibi kendi kafalarindan yazmadigi gibi bir yerden uzun bir yaziyi koyalayip buraya eklemis. Radikal olan herkez bu türden tartismaya calisiyor hep ezbere veye kopyalayarak. Bu özellik hem radikal solculara gecerli hemde radikal sagcilara. Bu benim herzaman düsündügüm bir cümleyi tastikliyor Ideloji düsünce tembeligidir Geändert von Serhatx1970 (28.08.2009 um 16:48 Uhr). |