Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.08.2009, 14:41
babaeskili

Standard 2. baski (sayet gözden kacanlar varsa)

benim gözümde rahmetli türke$'in ölümünden buyana bir çete partisine dönü$mü$tür. devlet'e (bahceli) agir geldi, kaldiramadi.

mhp'liler genelde türk milliyetcisidir, irkcidirlar, fa$isttir, kayseriden ötesinin haritadan silinmesini isterler, dindar görünürler ama alakalari yoktur, kurda ku$a taparlar, ruhsatli ruhsatsiz silah ta$irlar, sarkik yani ülkücü biyigi birakirlar;

bkz. http://www12.gazetevatan.com/fotogal...25012008_2.jpg

çetecidirler, mafyaciliga meraklidirlar, kurda taptiklari icin genelde insan gibi düsünemez, hayvan gibi davranirlar, vururlar, kirarlar, $iddete meyillidirler, aninda gaza gelirler.

aslinda cok sey söylenir ama secimlerde her seferinde ülke genelinde daima 3. veya 4. parti gelirler, büyük bir oy potansiyeline sahiptirler.

%15lerde dolasirlar! 10 milyon ülkücünün oldugunu düsünebiliyormusunuz? yani komple istanbulun ülkücü oldugunu düsünün! aslinda cok korkunc! lakin yara aldilar.

mhp ilk darbeyi türke$in ölümünde ve 2. darbeyi rahmetli muhsin yazicioglunun bbp kurdugu yilllarda aldi. oylari cok sükür orda bölündü!

doguda olay olur, kalle$ pkk gencecik evlatlarimizi sehit eder, mhp'liler hemen toplanir 2 yürüyüs yapar, 2 dogulu isyerinin camini ta$lar, porpagandayla oyu götürür!

ama gel gelelim asil refah icin, uzla$ma adina tek adim atmaz! kürdü hor görür, türkü yüceltir!

ulan hepimiiz insan degilmiyiz?

begenmedigimiz tayyip bile biseyler yapiyo. hayirlisi diyelim.

dipnot. akp'li degilim, chp'li hic degilim, biz saadet'e gönül vermisiz.

ps. hakkimda ne düsünüyosan Allah sana 1000 katini versin!
Alt 28.08.2009, 16:41
Serhatx1970

Standard

Zitat:
Zitat von xcemkaraca Beitrag anzeigen
gercekten büyüksün... cahillik cok kötü bir birsey gardas... Sen simdik bize ne anlatmak istiyorsun? MHP bir demokrat partisimi yani? vaybee... NSDAP 1933 te demokrat partisi diye gecilmisti ama Hitler lider olduktan sonra fasistlerin yüzünü gördük ve bunu unutma ki.. Yarin MHP Türkiye nin basina gelirse Türkiye batacaktir... Niye sence? Fasistler her zaman savas secerler... O senin sevdigin MHP son 60 sende hic bir dini veya irki kendine dost görmez oldu, onun icin böyle bir Parti bir fasist partisidir.

O senin sevdigin MHP partisi Hitler den desteklerini alan partisidir. Türkes kendi odasinda bile Hilter'in resmini asmisti. Ya kardas.. ben burda sizin fasistliginizi saysam bitmez.. En son örnek "Hrant Dink" << bu adami gini MHP örgütcüler öldürdü... Bu tek bir örnektir... Siz fasistler bu dünyada fazla kan aktirdiniz, sakin unutma.. Nerde fasistler varsa orda fasistler en sonunda kayip oldular... Cünkü bir fasist insan her irki kendine mecburen düsman etmeli, onun icin fasistler uzun yasamazlar. bugün öldürürler yarin kendileri ölür..

daha diyecek birsey yoktur..
-----------------------------
www.cem-karaca.de <<< Türkisch Rock und türkische Gedichte
-----------------------------

Sonuna kadar katiliyorum eklenecek birsey yok kardes

Üstelik birseyin farkina variyorum. Shadow arkadasin her ideoliji pesinde kosan kisiler gibi kendi kafalarindan yazmadigi gibi bir yerden uzun bir yaziyi koyalayip buraya eklemis. Radikal olan herkez bu türden tartismaya calisiyor hep ezbere veye kopyalayarak. Bu özellik hem radikal solculara gecerli hemde radikal sagcilara.

Bu benim herzaman düsündügüm bir cümleyi tastikliyor

Ideloji düsünce tembeligidir

Geändert von Serhatx1970 (28.08.2009 um 16:48 Uhr).
Antwort