Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.02.2015, 22:13
NurBanu

Daumen runter

seni anlatmak icin tek kelime yeter

"igrencsin", icinin igrencligi yüzüne yansiyor, Allah yardimcin olsun (tabi bir inancin varsa)
Alt 09.02.2015, 22:35
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

chatte web cam actigimda neden bana "iyi bi insana benziyosun" diyip özelime yaziyosun banu? simdi de aklin sira yalan ve yanlisla forumda "igrencsin" diyosun.

bak, senin veya diger dincilerin bana ithamlari hem umrumda hem de skimde olmaz. hayatimi ve beni zerre kadar irdelemez ama sizler böyle yaptikca hem islamiyetin hem de temiz inancli insanlarin mina koyuyorsunuz, sorun o!

yani ayni reyizsiniz gibi Gollum'sünüz.
Alt 09.02.2015, 22:52
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

merak etme banu, ratte gibi saklanip gizlenen sensin ve insan icine cikamayacak bir cirkinlige sahipsin bunu sen de ben de cok iyi biliyoruz. senin gibi insanlarin yasam alanlari, genelde dini deger veya milli degerleri kullanarak toplum icerisinde yer edinebilme girisimi. yani siz, düsünce, karakter ve fiziksel anlamda cirkinler bu degerleri mundar ederek söz sahibi olmaya calisiyorsunuz.

o yüzden, samimi söylüyorum senin söyledigin ve sarf ettigin hicbir itham umrumda degil. sizin gibileri cok iyi taniyorum.
sizler, polis olup iskence yapan.
üfürükcü olup yasli kadin taciz edip sker.
dinci olup da, cocuk skecek kadar kahpe karakterlisiniz.
Alt 09.02.2015, 22:58
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

he bi düzeltme yapayim, bazen sana kizip öyle "skicem skicem" yazip duruyorum ya o tam anlamiyla mecaziyet iceriyo yani sitem, kizma ve dislama anlaminda. seni skcem umuduna kapilma, insan irkinin son iki canlisi olsak yine de insanligin cogalmasi icin skmem kizim, sktir ederim. sen hastasin, ruh hastasi.
Alt 09.02.2015, 23:05
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

kadin bulmak sorun degil, önemli olan dengini bulmak.

not: o cagre degil care. türkceyi de sktiniz mk!
Alt 09.02.2015, 23:20
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter Vatan Haını Soyuz Köpek Le$ı:

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
he bi düzeltme yapayim, bazen sana kizip öyle "skicem skicem" yazip duruyorum ya o tam anlamiyla mecaziyet iceriyo yani sitem, kizma ve dislama anlaminda. seni skcem umuduna kapilma, insan irkinin son iki canlisi olsak yine de insanligin cogalmasi icin skmem kizim, sktir ederim. sen hastasin, ruh hastasi.

Nasil yapican o i$i KIZ UNO$?Nurada Cam acip orani buranimi sallayacan O.C..

Akil fukarasi Beyinsiz o mercimek kadari aklinla KICINI SALLAYARAKMI VATANI Kurtarican kepaze.ar namus ahlak fukarasi zibidi senin ben o Olmayan beynine tüküriyim O.cocugu..

SEn hala UTANMAYI aklina getirme G.veren

Geändert von Lara_ (09.02.2015 um 23:32 Uhr).
Alt 09.02.2015, 23:26
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter Sümük

Zitat:
Zitat von uno Beitrag anzeigen
kadin bulmak sorun degil, önemli olan dengini bulmak.

not: o cagre degil care. türkceyi de sktiniz mk!

Senin Allah o bellani versin sifatina tükürdügümün tipsizi,dag domunzu andiran o görünümüne mi güveniyorsun Le$,Sanal sapigi ,rezil kepaze.

Tependeyim O .C

Geändert von Lara_ (09.02.2015 um 23:33 Uhr).
Alt 10.02.2015, 19:22
Benutzerbild von uno
uno uno ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

sevgili arkadasim,

öncelikle olaylari bu denli analiz edebilen toplum uzmani siz insanlarin varligi, ayrica sözkonusu kisilerin sorunlarindan kaynakli gelisen bu kavgaya kayitsiz kalmayisiniz beni onure etmistir. cünkü bu tarz insanlarin bana veya bir baskasina sarf ettigi o igrenc küfürler cogu zaman gücüme gitmekte. evet, ben uzak durmaya calistikca maalesef sözkonusu kisiler bana tüm cirkinlikleriyle organize sekilde, barbar bir kültürle yakinlarima küfür ederek saldiryo evet, ve cok gücüme gidiyo. bazen nedne böyle bir platformda bu tarz insanlarla karsi karsiya geldigimi de anlamiyorum acikcasi. bazen nicki filan silip de cikmak istiyorum burdan ama bunun, bu tür insanlardan korkup kactigim anlamina geleceginden cekiniyorum ve buna tüm gönlünüzle inanin, bu insanlarin cirkin görünümleri veya ruhsal dengesizlikleri beni baglamiyor, ettikleri küfürlerden, saldiri yöntemlerinden ne denli kaliteye sahip olduklari zaten anlasiliyo. ama sizin bu insanlara karsi kayitsiz kalmayisiniz ve ciddi anlamda onlari elestirmeniz, bana da onlara da farkindalik yaratti. tesekkürler.

farkettiyseniz, benim ilk yorumum mevcut devlet yapisinin universite ögrencilerini düsüncelerinden ötürü yargilamasi ve onlara karsi astronomik ceza istemesi. bu insanlar farkli düsüncelere ve farkli kültür, inanca sahip olabilirler bu farkliliklarina ragmen hepimizin okullarinda bizim icin kendilerini gelistiren insanlar. tekrar olaya gelmek gerekirse, onlarin bu denli agir ceza istemiyle yargilanmalari fasizan tutumdur hic kimsenin buna onay vermesi kabuledilebilinir tutum degildir.

saygilarimla.
Alt 10.02.2015, 23:36
Anonymus

Daumen runter Siyasi hazımsızlık

Siyasi partilerin çatısı altında ne kadar siyaset okulu açılırsa açılsın, partililere ne kadar eğitim verilirse verilsin, Türk siyasetcisini Avrupa Birliği Ülkeleri standardına taşıyabilmek zor.
Zor, çünkü Türk siyasetcisinin “hazmetme kapasitesi” çok düşük.

Bu nerden çıktı diyenlere hemen örnek olayımızı aktaralım.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, 10 Ağustos 2014 gecesi yüzde 52 oy alarak halk tarafından seçilen ilk cumhurbaşkanı sıfatını kazandı.

Halkın kararı böyleydi.
Bu oran yüzde 50.01 olabilirdi.

Bu demokratik sonucu hazmedemeyenlerin başında CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve milletvekilleri Geliyor nedense.
CHP, seçilen kişinin yasalar ve anayasaya göre siyaset gömleğini çıkarması, parti genel başkanlığı ve başbakanlıktan ayrılması gerektiğini vurgulayan açıklamalar yaptı. Bu konuda geniş bir tartışma başlattı..
Aslında yanlış bir savunma ve tartışma değil.
Anayasanın maddeleri, siyasi partiler ve seçim yasasının maddeleri ortada.
Ancak buna benzer bir olay da yaşanmış değil.
Yani 12. cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmiş olması bir ilk.

AKP kurmayları ve hukukcuları ise Erdoğan'a “gaz verip” aksi bir tezle ortaya çıkıp, siyasi parti liderliğinden istifa etmemesi gerektiğini savundular.
Ta ki TBMM'deki yemin törenine kadar bu tartışma sürdü.

Yemin töreninde ne oldu?

CHP'liler, hukuk dışılığı ve anayasaya aykırılığı meclis zabıtlarına geçirmek için harekete geçtiler, ve tam da yemin töreninin başlayacağı en önemli bir anda, TBMM başkanından kendilerine söz verilmesini istediler.

TBMM, sadece yemin töreni için toplandığından TBMM Başkanı Cemil Ççek söz vermeyince CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM içtüzüğü ve anayasa kitapcığını kürsüye fırlattı.

Nahoş bir fotoğrafa neden oldu.
Tartışmalara ve yakışıksız fptpğraf karelerine girmek istemiyorum.
Sonra tüm CHP'liler meclis salonunu terkettiler.

Ne oldu?
Kim kazandı?
Kim kaybetti?

Denebilir ki, her eylem kaybetmek veya kazanmak için yapılmaz.
Çünkü bu bir siyasi duruştur..

İyi de, bu siyasi duruş halk nezdinde yerini buldu mu?
Bunun bir karşılığı var mı?

Sanırım bu eylem çoğunluk tarafından doğru bulunmadı.
Muhalefetin bu biçim eylemi, demokrasi deneyimi olmayan üçüncü dünya ülke parlamentolarında görülebilir.
Ama 70 yıllık bir demokrasi deneyimi olan ülkemizde olmaması gerekirdi.

Muhalefetin iktidara gelme yollarından biri de, işbaşındakileri eleştirmek, yanlışlarını ortaya koymak, hatalarını çıkartmak varsa yolsuzluklarını halkın önüne sermektir.

Muhalefetin eleştiri ve halka vaatlerinin bir karşılığı varsa, halk seçim sandığına gittiğinde oylarıyla muhalefeti iktidara taşıyabilir.
Ancak bu şekilde iktidar olunabilir.

Yoksa “ucuz muhalefet”, “hazımsız eylem”, “çocukça davranış” hiç bir muhalefet partisini iktidara taşımaz.
Aksine daha fazla oy kaybettirir.

Özetle halk, gelecek seçimlerde sandığa giderek gözden düşen CHP'yi dibe vurdurabilir.
Ha deniyorsa ki : “Her dibe vuruşun, bir de suyüzüne çıkışı vardır”
Buna bir şey diyemem.
Zaten dibe vurmaya da az kaldı.
Alt 10.02.2015, 23:58
Benutzerbild von Lara_
Lara_ Lara_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter ALlAHIN Gerizekali ENIGI SOKAK CAKALI BEYINSIZ

Zitat:
Zitat von sirinbiri Beitrag anzeigen
Sevgili uno
lütfen su fazilet e cevap verme, onu görmezden gel, önemseme ve onun dediklerinin hic birini üzerine alinma. Cünkü karsinda sana rakip olabilecek birisi yok. Sen bakma onun klavye arkasindan saldirgan tavirlarina..
Ben 5 yildir her gün fazilet ve onun gibi göcmen bayanlarin ve genc kizlarin sorunlariyla ugrasan ve hatta bu isi federal aile bakanligi nezdinde yapan bir sosyal danismanim.
Bu zavallininin sana besledigi kini, saldirgan taviri ve asabiligini hic üzerine alinmana gerek yok. Cünkü sana sergiledigi tavirlar aslinda kendisine, ailesine, arkadas ve komsu cevresine, ona uygulanan mahelle baskisina, hemserilerine, icinde bulundugu alman toplumuna ve mensubu oldugu türk toplumuna karsi duydugu bilinc alti nefretin, kinin, acinin ve hayal kirikliginin disa yansimasidir. Zira bu kesimler onu sürekli assagilamis, hayal kirikligina ugratmis, ona yasaklarla günlük yasaminda derin sinirlamalar cekmis, siddet uygulamis, hice saymis ve manevi siddetle yasami ona dar etmislerdir.
Her gün bu tip üzücü olaylarla o kadar cok karsilasiyorumki.. Özellikle baski altinda yasayan türk kadinlarin hali icler acisi.
Edindigim tecrübelerden sana sunu diyebilirim. Birgün onun karsisina cikmis olsan emin ol utancindan gik cikaramayacak kadar kirilgan ve utangac bir insanla karsilasacaksin. Bakma onun burdaki kimglimini saklayrak yaptigi kabadayilik ve kahramanliga. O bunlari yapmasi icindeki büyük bir boslugu doldurma cabasinda aslinda.. Bir ise yaramak, farkedilmek, sesini duyurmak ve hey bende varim, benide ciddiye alin diye bir haykiris onunkisi. Lara ya sahip cikmasida bundan. Ise yaramak, kendi ihtiyaci olan korunma ihtiyac ve hissini kendini feda edecek kadar baska birisi icin harcamak..
Sanal dünya malesef insanlari iyice insanliktan cikarmaya cok uygun bir ortam. Fazilet bir suclu degil, toplumun carpikliklarinin bedelini ödeyen bir kurbandir..
Saldirganligi tamamen kendini koruma ve hayatta kalma icgüdüsünün dogurdugu bir sonuctur. Onun derdi asla seninle degil kendisiyle..Onu bu hale sokan cevresiyle.. Öyleki bu kavgasinda kendi kutsallarini bile ayak altina alabilecek kadar kontrolunü kaybetmis kendisi üzerinde.. Seni sözde kamburunla assagilamasi bile yine kendisiyle olan sorunlarinin disa yansimasi. Sorun senin muhtemelen olmayan kamburun degil, kendisini hergün aynaya baktiginda gördügü fiziksel ve ruhi handikaplaridir..
Uzun lafin kisasi bence bu anlamsiz kavgadan uzak dur. Hatta ve hatta ona yardimci ol.. Cünkü görünen oki haleti ruhiyesi hic ic acici degil. Köln de göcmen bayanlarin sorunlarini cok iyi bilen ve islerine hakim uzman psikologlar ve danismanlar var. Bu arkadasimiza yardim elini uzatalim. Sen onunla sefkatla konusmaya bak bence. Seni dinleyecektir.
Inan bundan hic kaybin olmaz. Bilakis büyük bir iyilik yapmis olursun.

i$te SeNIN en af edilmez yanin bu PKK DÜRTMESI ZIBIDI;

Camur atmak ,YalAn,iftira,dedikodu diktatorü VAtan haini Le$

$imdi de fake nikler le cirpiniyor inandirici olmak icin ,gayet kendinden emin iki yüzlü bir tavirla ,utanmayi hala aklina getirmeksizin kendini hala pi$kin ve kurnaz oldugundan emin bu REZIL ,KEPAZE GAYTO$.

Beyinsiz o yetersiz türkcenle kisitli Zekanla dar pantalonun kisa eteginle ancak bu $ekil kendini savunmak aklina gelir Zibidi..

Yine ROMAN yazmi$sin "UNO§"sana kac defadir kendini yetistir kisa ve öz cümleler kur diyorum mercimek beyinli ZIBIDI .KU$ gribi gibi bir illetsin KAMBUR .Banu fake nikle kendini savunmuyor,Kepaze Kiro..

Bayan kadar erkek deyilsin KANCIK PACARVA..

SEN erkek olamadin ama "NURBANU" sapina kadar kandin . O.C SeNI

Ne poh yiyecegini $a$irdi Gayto$:Bayan kadar bile erkek deyilsin KanCIK Pacarva..
Antwort