Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 01.11.2014, 09:42
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Unglücklich

haben wir Türken eine Einheit ??
neinnnn ..

Sünni yiz ,Aleviyiz ...Atheitisiz ...
Alt 01.11.2014, 09:45
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
yavrum ,Mustafa Kemal hätte alles Richtig gemacht ...
und er hätte Türkiye heute in 2 geteilt ...

(bundan eminim mit 15 Milyonen Kurden)
birakin UR Türkiye olussun ....
Bir konuda dursan?
Das passt nicht zu PKK diyorsun. Bunu aciklarmisin? Yani o sehitleri öldüren PKK lilardi Herkes PKK li derken sen islamdan nefret ettigin icin Hizbullah diyorsun??

Yani PKK yi savunuyorsun ve kemalistim diyorsun?? Atatürk kürt devleti kurdurmak istese o zaman yapardi. 15 milyon kürt tabi olur.irandan, Iraktan, afganistandan, suriyeden kacan türkiyeye kosuyor. Biz türkler dünyada yardimsever ve misafirperverligimizle rakipsiziz. Buda demektir degilki herkese yardim edip kapimizi actik diye ülkenin yarisinida verelim. Parnagini veriyorsun kolunu koparmak gibi
Alt 01.11.2014, 09:45
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Böse

hepimiz halbulki ayni dili konu$uyoruz ..
Alt 01.11.2014, 09:56
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Unglücklich

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Bir konuda dursan?
Das passt nicht zu PKK diyorsun. Bunu aciklarmisin? Yani o sehitleri öldüren PKK lilardi Herkes PKK li derken sen islamdan nefret ettigin icin Hizbullah diyorsun??

Yani PKK yi savunuyorsun ve kemalistim diyorsun?? Atatürk kürt devleti kurdurmak istese o zaman yapardi. 15 milyon kürt tabi olur.irandan, Iraktan, afganistandan, suriyeden kacan türkiyeye kosuyor. Biz türkler dünyada yardimsever ve misafirperverligimizle rakipsiziz. Buda demektir degilki herkese yardim edip kapimizi actik diye ülkenin yarisinida verelim. Parnagini veriyorsun kolunu koparmak gibi
Spatz ,ben PKK yi nasil savunurum ???
(macht mich nicht schwach)

überlegt einfach den nächsten Schritt ...
Türken werden weniger ...
...Güneydogu yu vermemiz lazim ...
(damit wäre die Sache für alle mal erledigt )

Türken werden überrollt werden ...
da wird auch kein MHP mehr helfen ...
wir brauchen den SCHNITTTTT

Geändert von Imogdi (01.11.2014 um 10:04 Uhr).
Alt 01.11.2014, 10:04
sadesohbet

Standard

Zitat:
haben wir Türken eine Einheit ??
neinnnn ..

Sünni yiz ,Aleviyiz ...Atheitisiz ...
TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, YASAM; KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK, BÜYÜKLERİMİ SAYMAK, YURDUMU, MİLLETİMİ ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR.

Es heißt nicht, atheistim, aleviyim, sünniyim.... DIE TÜRKEN SIND DIE EINHEIT
Die anderen wollen genau das, das die Türken sich gegenseitig bekriegen, lass sie nicht gewinnen.
Alt 01.11.2014, 10:05
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Spatz ,ben PKK yi nasil savunurum ???
(macht mich nicht schwach)

überlegt einfach den nächsten Schrit ...
Türken werden weniger ...
...Güneydogu yu vermemiz lazim ...
(damit wäre die Sache für alle mal erledigt )

Türken werden nicht mehr ...

wir brauchen den SCHNITTTTT
Kürtler cogaliyor diye hemen öylece yarisini verelim?
Bu gün güney doguyu, yarin sahilleri, cünki hepsi simdi sahillere dökülüyor. 10 cocuk yaparlarsa yarin sahillerde kürt dolu diye bölelim? Tabi senin yasindakilerin torunu var nerdeyse sen yerinde sayikla
Alt 01.11.2014, 10:07
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von sadesohbet Beitrag anzeigen
TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, YASAM; KÜÇÜKLERİMİ KORUMAK, BÜYÜKLERİMİ SAYMAK, YURDUMU, MİLLETİMİ ÖZÜMDEN ÇOK SEVMEKTİR.

Die anderen wollen genau das, das die Türken sich gegenseitig bekriegen, lass sie nicht gewinnen.

tja ,das Papier ist geduldig ..
Alt 01.11.2014, 10:15
___EZEL___

Standard Sevtap!

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Bu yeni degil ama yeni Haber olarak paylasiyorlar. Zaten tesadüf olamazdi bu kadar türkün böyle kolayca yol ortasinda, "ansizin" kazayla grup grup: otobüste kazayla Bir sürü polis, asker ölmesi; askeriyede olan patlamalar (afyonda gecen yaz), helikopterlerin düsmesi; hepsi kazami?

Sokak ortasinda vurulan sehitlerimizi diyarbakirda PKK lilar kapicilardan kimliklerini ögrenmis. Hainler heryere kanser Gibi yerlesmis: kapicisindan askeriyeye, üniversitelere kadar
Sana ne oldu,Son zamanlarda hep böyle yazilar yaziyorsun?Bazen tereddüt geciriyorum bu Sevtap mi yoksa Bosp.adli kisi Sevtap´in nicki ile mi yaziyor diye?Erdogan gerizekalisi agzi ile konusmaya basladin....Bir devlet yilardir düsünün ki cok cesitli milliyetler barindirsin fakat;daha 6 yasindayken bile Andimiz adi altinda tüm milliyetlere zorla türküm dedirtsin...Birileri ister kabul etsin ister etmesin,Kürtler 20 milyonu askin bir nufusla binlerce yil topraklarinda yasamis...Sen dilini kültürünü yasaklamissin,kürtler örgütlenmis dogru veya yanlis kendi haklarini savunmus....Sirf herhangi bir ilden örnek vericek olursak,mesela;Dersimde ne türk yasar nede sunni,fakat tüm köylerine 12 eylülde zorla cami yaptirilmistir....Ordaki Türk sayilacaklar ya asker yada polis vb.devlet yapilanmasidir....Simdi burda bir halkin herseyi bilmesi,bunu yargilamasi kadar dogal birsey olabilir mi?Gecenlerde sokak ortasinda bir gazeteci öldürüldügünde bu yaziya benzer bir yazi yazmis olsaydin,inan seni farkli degerlendirirdim...Fakat artik sende,kelle avcilari katarina binmis,her firsatta Pkk adi altinda,kürt düsmanligi yapiyorsun....Simdi burda sormak gerek,ben subayin öldürülmesini lanetleyip kinadim,sen bu gazeteciyi öldürenleri kinadin mi yok....Son söz yerine;sevtap ve benzerleri,insanliginizi sorgulayin,gidisatiniz bana vampirler ordusuna katilmaya hazirlanan kislikler olarak görünüyor...Sizleri toplumlar icinde nifak tohumlari serptiginiz icin kiniyorum!Birgün;bu irkci Fasit kimlikleri tarihe gömecek,cesitli milliyetlerden Türkiye halki!
Alt 01.11.2014, 10:18
Benutzerbild von Imogdi
Erfahrener Benutzer

Daumen hoch

Zitat:
Zitat von sadesohbet Beitrag anzeigen

nöööö ,wir Türken ,
solange wie alle die gemeinsame Sprache sprechen ..
sind wir eins ...

tamam anladim bana "kürt" ve "türk" karde$ tir demeyin artik ...

das funktioniert nicht ..
(kardesimle zaten zor anlasiyorum )
Alt 01.11.2014, 10:46
sadesohbet

Standard

Zitat:
nöööö ,wir Türken ,
solange wie alle die gemeinsame Sprache sprechen ..
sind wir eins ...

tamam anladim bana "kürt" ve "türk" karde$ tir demeyin artik ...

das funktioniert nicht ..
(kardesimle zaten zor anlasiyorum )
dein unterbewusstsein meint es da wohl besser als du selber. du hast gemeinsame Sprache geschrieben... auch wenn du das nicht meinst
ja, korrekt, es reicht eine gemeinsame Sprache zu sprechen. Insanlar konusa konusa, hayvanlar koklasa koklasa anlasir
Antwort