| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() [quote=benekalice;2074480]Yahudi avukatligina soyunmus AKP'liler, dualarini bile eksik etmiyorlar
Tokat Valisi Şerif Yılmaz, bir fast-food zincirinin Tokat Şubesi açılışına katıldı. Açılışa; Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gültekin, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Tokat TSO Başkanı Ahmet Arat da katıldı. Törenin dikkat çeken yanı ise Vali’nin dualarla açılışı yapması oldu. Dualarla açılış Twitter’ı da salladı. ================================================== ============ Bu alıntıyı okuyan benekalice ye hak verir,mesela ben haklı demiş olsam şunuda söylemem lazımdı,Türkiyedeki büyük küçük ne kadar yabancı şirket varsa hepsini kovalım biz bize yeteriz,"yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı" kulağa hoş geliyor değilmi? Alman hükümetide bütün dönercileri kapatsın ne dersin benek?Almanya genelinde irili ufaklı döner piyasasının yıllık kazancı ne kadar acaba Alman ekonomisine sağladığı katma değer ne kadar? benek bunları bilmez çünkü cahildir onun için her şey slogandan ibaret. Tokat daki BurgerKing,Almanyadaki bir Döner salonuna eşitdir,vatandaş beğenmezse BurgerKing orasını kapatır zaten sen bunlara kafa yorma benek. Şimdi hatırladım,İstanbuldan Ankara`ya gitmek için Havaalanında beklerken Starbucks`da kahve içmiştim acaba günahamı girdim? Geändert von TaylanSadi (28.10.2013 um 21:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ben Merkel'i, Schröder'i veya Kohl'u herhangi bir döner salonu acilisinda dua ederken ve AMIN derken görmedim ve haberini de okumadim.
Kahveni nerde iciyorsan ic, beni ilgilendirmez. Ben zaten bunu ortaya atmadim. Yazilarin basini okumadan, tersiniden baslayip cevap veriyorsunuz hep. [quote=TaylanSadi;2074508] Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() [quote=benekalice;2074532]Ben Merkel'i, Schröder'i veya Kohl'u herhangi bir döner salonu acilisinda dua ederken ve AMIN derken görmedim ve haberini de okumadim.
Kahveni nerde iciyorsan ic, beni ilgilendirmez. Ben zaten bunu ortaya atmadim. Yazilarin basini okumadan, tersiniden baslayip cevap veriyorsunuz hep. ================================================== ============ Tokat Valisi,Belediye başkanı ile Merkel ve diğerlerini kıyaslarsan Türkiyedeki hoşgörüyüde anlamış olursun.BurgerKing ismi ile orayı çalıştıracak kişi Türk de olabilir onun için dua etmek kadar normal bir şey olamaz.Bence sen Türkiye`ye fazla Fransız kalmışsın,resmindeki gibi yüzüne TR haritası+Bayrak yapmakla slogan atmakla hayat yürümüyor,hayal dünyasında geziyorsun cahil kalmışsın cahillll. |
|
||||
|
||||
![]() Bunu CHP'liler yapsaydi, Siyonistler diye bagirirdi AKP'li takim. Öyle, AKP'liler futbol takimi tutar gibi AKP partisini tutuyor. AKP ne halt yese, hep iyi bir yoldur. Aynen böyle iste: AKP'liler Burger King iyi yürüsün diye dua edince hosgörü oluyor.
AKP Türk topraklarini satar, AKP Türk Andi'ni yasaklatir, Türk Bayragi'ni yasaklatir, "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü yasaklatir, Bebek katili APO'yla bir masaya oturur, onun her sözünü yerine getirir, Yaudiler'den ekmek yapmak icin 2 sene kullanilabilen gen manüpülasyonlu tohumu import eder, saman import eder, Kadinlara makamlarindan küfür ettirir, PKK'ya karsi savasan ve sinirlari koruyan Türk askerisini etkisiz hale getirir, Türk sehitlerini "kelle" diye nitelendirir, kendi oglullarini askere göndermemek icin cürük cikartir, vesaire vesaire hersey mübah. Biz burada alistik artik: Fikirleri hosuna gitmeyenler, karsi argümanlar bulamayanlar herzaman birseyler uydurmustur. Burda: Ermeni olursun Yahudi olursun Alevi olursun Kocasindan eziyet görmüs olursun ailesinden eziyet görmüs olursun piskopat olursun buradakilerin hepsinin elinden gecmis olursun Olursun da olursun yani [quote=TaylanSadi;2074540] Zitat:
Geändert von benekalice (29.10.2013 um 08:57 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Sen cünki trolllükte birincisin!
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() [quote=benekalice;2074549]Bunu CHP'liler yapsaydi, Siyonistler diye bagirirdi AKP'li takim. Öyle, AKP'liler futbol takimi tutar gibi AKP partisini tutuyor. AKP ne halt yese, hep iyi bir yoldur. Aynen böyle iste: AKP'liler Burger King iyi yürüsün diye dua edince hosgörü oluyor.
AKP Türk topraklarini satar, AKP Türk Andi'ni yasaklatir, Türk Bayragi'ni yasaklatir, "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü yasaklatir, Bebek katili APO'yla bir masaya oturur, onun her sözünü yerine getirir, Yaudiler'den ekmek yapmak icin 2 sene kullanilabilen gen manüpülasyonlu tohumu import eder, saman import eder, Kadinlara makamlarindan küfür ettirir, PKK'ya karsi savasan ve sinirlari koruyan Türk askerisini etkisiz hale getirir, Türk sehitlerini "kelle" diye nitelendirir, kendi oglullarini askere göndermemek icin cürük cikartir, vesaire vesaire hersey mübah. Biz burada alistik artik: Fikirleri hosuna gitmeyenler, karsi argümanlar bulamayanlar herzaman birseyler uydurmustur. Burda: Ermeni olursun Yahudi olursun Alevi olursun Kocasindan eziyet görmüs olursun ailesinden eziyet görmüs olursun piskopat olursun buradakilerin hepsinin elinden gecmis olursun Olursun da olursun yani ================================================== ============ sende hakikaten CAHİL CESARETİ var, dikkat ediyorum,senin karşıtlığının tümüne yakını kişisel sorunlardan kaynaklı ve savunduğun fikirleri bile araştırmadan kendine kalkan yapıyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HDP Eş Başkanı Sebahat Tuncel: CHP ile İstanbul'da ortak aday gösterebiliriz http://t24.com.tr/haber/hdp-es-baska...degiliz/242769 ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben hayatimda hic McDonalds ve B.King'den yemedim Starbucks'tan icmedim. Hicbir israil ve israil'e destek olan sirketin mallarini almiyorum. Bu barkod numarasina ve markalara dikkat: |
|
||||
|
||||
![]() HİTLER (anne tarafından)
|