| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Kurtulus Savasi dedin de aklima geldi...
Chp ne yazik ki, izmir'i, Aydin'i isgalden kurtarmis Efeler'i adam yerine koymamisti... Bu konuda aslinda Atatürk'e de kizmak geliyor icimden ama elime ne gececek? Bir Cengiz Han olamadilar...Elin Mogol Hükümdari bile yemegini her zaman Askerler ile yermis, o kadar deger verirmis yani. ama bizimkiler O Efelere sahip cikmadi... Bize niye sahip cikiyorlar onuda anlamiyorum? Chp neden benim gibi milyonlarca Türk Vatandaslarina sahip cikiyor, Kerami Efe gibilere sahip ciksalardi. O Efelere sahip cikilmadigi yerde bana sahip cikilmasi, bana agir geliyor..... Ben onlarin yaptiklarinin 1000 de birini yapmadim, sizlerde yapmadiniz.... |
|
||||
|
||||
![]() Insallah CHP Türkiye'yi dini alet eden AKP'nin elinden kuratarak, ülkede her insanin kendi istedigi tarzda, yemesinden ,icmesinden, giyinmesi kusanmasina kadar, basin özgürlügünü, Kadin-erkek esitligini getirecek.
Birde Yabanci ülkelere peskes edilmis saheserlerimizi insallah geri alacak. PKK'yi da Türkiye topraklarindan haddini bildirek ve cikarak!!! Türkiye PKK'nin degil Türkler'indir cünki!!! Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yanlis anlamayin benim Chpliler ile problemim yok ama Chpnin yapacagi belli. Adaletsizce hareket edecekler. yeter ki ellerine firsat gecsin...üc bes hataya karsilik bir sürü can alacaklar, Ak partilileri süründürecekler..Ak partililer bitti mi Ak partiye benzeyen partilere de yapmaya calisacaklar ve böyle gider,. Pkk dedin de, Pkkyi Chp cikarmadi mi? Kürtler'e basta insan gibi davransalardi bu is buralara gelmezdi...Pkklilar bile, 1900lü yillarda Kürtler'e yasak Getiren Chp ve imza ismet inönü olmasina ragmen Ak partiye düsman kesildiler.. Neden? Cünkü Chp, Iran, Suriye, Lübnan bir arada olacak ve Pkknin Chp ile ilgisi olmayacak? yapmayin lütfen, buna kim '' süphesiz '' gözüyle bakar?.. Birakin Chpyi, O Mhpnin basinda ki Devlet Bahcelinin bile Pkkya zararindan cok yarari dokunmustur.. |
|
||||
|
||||
![]() Neymis bayan mis ??
Nerden bileyim ben senin ne cins bir asalak oldugunu !! Sana asla tatli dil yaramiyor. Kac defa rica ettik !! INSANLARIN DININE HAKARET ETME !! ONCA KONU ACIYORSUN ISLAMI KUR AN I KÖTÜLEYEN !! Simdide cikmissin " ülkede her insanin kendi istedigi tarzda, yemesinden ,icmesinden, giyinmesi kusanmasina kadar, basin özgürlügünü, Kadin-erkek esitligini getirecek. " Senin sahsiyetine tabii olan ve su an aklimdan gecen bir sürü cesit yaratik var , ama Onlara haksizlik olur düsüncesinde oldugum icin sana her hangi bir yaratik benzetmesinde ne yazikki bulunmayacagim !! SENIN PROFILINDE, Yanagina TÜRKIYE HARITASI CIZIK bir RESIM BULUNDURDUGUN icin TÜRK diye nitelendirmek bence CAHILLIKTIR !! Bu yazdiklarin PROVOKE edici burdaki KÜRT ASILLI Kardeslerimi KISKIRTICI liktan baska bir sey degildir !! SEN NE KARAKTERSIZ NE YAPMACIK NE KANSIZ bir KISILIGE SAHIPSIN !! SATILMIS BIR RUHUN VE BEDENIN VARDIR KESIN !! YOKSA bu gibi OLUMSUZCA DIN ve VATAN SALDIRGANLIGINA baska bir ANLAM vermek elde degil !! SENI BIR DEFA DAHA KINIYORUM !! salih Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Sen kabuz görüyorsun galiba. Bugün AKP kac kisinin canini aldi, gencecik insanlar, kac kisiyi sakat birakti, gencecik insanlar, kac kisiyi evlatsiz birakti, Türkiye'nin yarisini kandirdi. Herseyiyle kandirdi.
Bu düzeni ancak CHP vatanseveri kurtarir. Siz resmen kadinlara olana haksizliklara karsi da görmemezlikte direniyorsunuz. Her gün kadina tükürüyorlar, hic gikiniz cikmiyor. Okumus bilgin insanlara karsi ne muameler yapiyorlar, gikiniz cikmiyor. Siz ne bicim seysiniz... Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Ne derdin varsa, cinlere sor Salih. Cakabey neyse, sende ondansin.
Sizin vatansever bir haliniz yok. Siz sadece koyun olmak istiyorsunuz. Kadinlarin hepside sizin koyununuz olmasini istiyorsunuz. Gerisi önemli degil. Öyle olmasaydi, bir sürü haksizliklara karsi burada sesinizi duyardik. Hayir, kesinlikle bir sey duymuyoruz. Birde insani aptal yerine koymaya calisiyorsunuz. Milli Egitim Bakanligi 15 yasindaki kizlari evlendirin diyor. Gikiniz cikmiyor. Dogru kendinize söz hakki edinememis 15 yasindaki cocuk kizi koynunuza alirsiniz bu sayede. Tabi niye gikiniz ciksin. Zitat:
Geändert von benekalice (20.09.2013 um 20:18 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bakin, bir seyi size acik ve net ifade edeyim; Kurtulus Savasindaki Yörükleri, Sökelileri savas bittikten sonra adam yerine koymayanin, Türkiyeye hic bir faydasi olmaz... onlara sahip cikmayan simdi ki Türkiyeye hic sahip cikmaz... Cünkü, biz yalaniz, gercek Kurtulus savasindakiler.. Canakkalede sahlananlar... |
|
||||
|
||||
![]() Sen ne demek istiyorsun ya Allah Askina?
Kurtulus Savasi'ni baslatan Atatürk'ü kim silmek istiyor Türkiye'nin hayatindan? AKP Türk Bayragi'ndan tut, Türkiye'nin (Türkiye Cumhuriyet'i) T.C.'sine kadar, Istiklal Marsina kadar, parasina puluna kadar siliyor her gecen gün. Sen daha ne anlatiyorsun Allah Askina ???? Milleti aptal falan mi saniyorsun. Zitat:
Geändert von benekalice (21.09.2013 um 09:39 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() http://www.internetajans.com/haber/d...ri-32329h.html
Dayak yemenin faydaları!.. 31 Ağustos 2013 - 00:28 Hoca efendi hazretullah kadınlara "dayak yemenin faydaları konulu" bir vaaz veriyor.. [Dayak yemenin faydaları!..] kısaca diyor ki; 1- Dövülen kadın bir nevi spor yapmış olur, yüzüne kan gider, kocasına güzel görünür 2- Vücut her zaman zinde olur, hep antremanlı olur bu sayede kocasına her zaman hazır olur. 3- Dayak yiyen kadında selülit olmaz, saçları çekildikce uzar 4- Dayak yiyen kadın evine kocasına bağlı olur. Dayak yemeyen kadın azar, gözü başka erkeklerde olur, hem zaten cennet dayak yiyen kadınlarin ayakları altındadir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
O söylediklerinden belki bir tanesi olmustur, Türk bayragini asla silmezler, Istiklal marsini yazan Mehmet Akif'e de cok deger veriyor, neden silsin? Paralarda Atatürkün resimleri hala durmuyor mu? bunlar gerceklesmeden, gerceklesmis denemez ve zaten gerceklesmeyecekte... |