Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.07.2013, 08:29
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Artik bitmissiniz.

Tayyip'in yalakalari öyle kendisi gibi konusur. Oda öyle söyledi.

Sendikasindan, Üniversite ögrencisinden, yazarlarlarindan tut, sanatcisina, ögretim üyesine kadar milyonlarca kisi sokaklara döküldü. Tencerelerle protesto eden nineler, anneler vs. Siz hala iki avuc capulcu diyorsunuz. Artik bitmissiniz.

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
aptallasma, 3000 kisi sokaga cikinca buna millet diyenlerin zeka seviyesi nedir?
Alt 17.07.2013, 10:58
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Tayyip'in yalakalari öyle kendisi gibi konusur. Oda öyle söyledi.

Sendikasindan, Üniversite ögrencisinden, yazarlarlarindan tut, sanatcisina, ögretim üyesine kadar milyonlarca kisi sokaklara döküldü. Tencerelerle protesto eden nineler, anneler vs. Siz hala iki avuc capulcu diyorsunuz. Artik bitmissiniz.
Zitat:
Türkiye'de millet yine ayaga kalkmis, siz uyuyorsunuz.

ben hicbir yerde milyonlarca eylemci göremedim. sen neredesin ki bu kadar insanin eylem yaptigini gördün?

yalan söyleyeceksen kücük at. yoksa kimse yemez bunlari

milyonlarca insanin eylem yaptigina dair belge veya kaynak varsa bizimle paylas.

ben istanbul'daki arkadasalrdan duyduklarimi anlatabilirim. izmir'de 1000 kisi bile toplanamayip insanlari bagirip ses kirliligi yaparak rahatsiz etti.

tüm kordon esnafi CHPli olmasina ragmen tepki gösterdi ve böyle chpli olmaz olsun dedi.
istanbuldaki esnaf polis bunlari dagitamiyorsa biz dagitiriz diyerek eylemcilere saldirmaya basladi.

polisimiz ortada kaliyor. eylemcileri dagitmak icin caba gösterdiginde siz CHPliler agliyorsunuz. eylemcilere hamle yapmayincada esnaf agliyor.

aslinda iki tarafta CHPli ve birbiriyle en adi sekilde savasa girdi ama siz hödükler uyuyorsunuz.
Alt 17.07.2013, 19:55
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Görenler icin bahsediyorum

sen zaten körsün, zaten senin görmeni beklemedim.

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
ben hicbir yerde milyonlarca eylemci göremedim. sen neredesin ki bu kadar insanin eylem yaptigini gördün?

yalan söyleyeceksen kücük at. yoksa kimse yemez bunlari

milyonlarca insanin eylem yaptigina dair belge veya kaynak varsa bizimle paylas.

ben istanbul'daki arkadasalrdan duyduklarimi anlatabilirim. izmir'de 1000 kisi bile toplanamayip insanlari bagirip ses kirliligi yaparak rahatsiz etti.

tüm kordon esnafi CHPli olmasina ragmen tepki gösterdi ve böyle chpli olmaz olsun dedi.
istanbuldaki esnaf polis bunlari dagitamiyorsa biz dagitiriz diyerek eylemcilere saldirmaya basladi.

polisimiz ortada kaliyor. eylemcileri dagitmak icin caba gösterdiginde siz CHPliler agliyorsunuz. eylemcilere hamle yapmayincada esnaf agliyor.

aslinda iki tarafta CHPli ve birbiriyle en adi sekilde savasa girdi ama siz hödükler uyuyorsunuz.
Alt 17.07.2013, 20:27
Zulfiqar

Standard

Zitat:
sen zaten körsün, zaten senin görmeni beklemedim.
senin yalanlarini tek tek ortaya cikarinca sende benden ispatlamami rica etmistin ve ben hepsini ispatladim.

simdi bende bu iddiani ispatlamani ve serefini kurtarmani istiyorum.
Antwort